Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

[/QUOTE]
evet ben ekimde tedavi gördüm memorialde dondurulmuşlarım var

aminn inşallah niobecim aynı dönemde tedavi gördük Allah banada senin gibi mutlu haberlerle ayrılmayı nasip etsin. ilaçlıdan çok ürküyorum

İlaçsız çok rahat bence ama İlaçlı da o kadar kötü bişey değil. Estrofem kullanıyorsun ve transfere 5 gün kala jele başlıyorsun bi de 4gün kullanılan antibiyotik ve kortizon var. Kan sulandırıcı kullanman gerekiyorsa iki durumda da kullanırsın sanırım. Ben ilaçsızı çok istememe rağmen 3 transferim de ilaçlı oldu. Benim fikrimi sorarsan izin ve rapor haklarını bu süreçte harcama daha çok ihtiyacın olan durumlar olacak. Ama diyosan ki rapor sorun değil ve ameliyat sonrası transfere belli bir zaman da geçecek o zaman sen bilirsin. Şubatta geldiğinde bu konuyu yine doktorunla değerlendir için rahat etsin.

doğru söylüyorsun rapora ve izne çok ihtiyacımız olacak. rapor sorun olmaz olur mu özel sektörde çok doğru diyorsun ilaçlıda da tek korktuğum jel sadece yapabilir miyim ya yanlış yaparsam diye korkuyorum sadece.

aminn inşallah niobecim aynı dönemde tedavi gördük Allah banada senin gibi mutlu haberlerle ayrılmayı nasip etsin. ilaçlıdan çok ürküyorum
Ürkmene gerek yok crinone jel biraz sıkıntı oluyor geri atıyor onun dışında düzenli kullanıp yürüyüş yaparsan sıkıntı olmuyor nasip herşey Bebek olsunda diyorum razıyım böyle sıkıntılara içini rahat tut yeter evham pimpirik yapmamaya çalış. Allah büyük o en doğrusunu bilir ve yaşatır. İnşallah tek seferde mutlu son olur seninde. Ben transfer sıramı beklerken iki kişi vardı jel kullanmayan. Bant kullanıyorlardı. Belki bant verir sana.

Aminn arakadaşım inşallah inşallh. Allah herkese gönlündekini nasip etsin sanada sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum.

Korkma tabiki sıkı tutunmuş annesine.ikinci testte benimki 656 cikmisti

Arkadaşlar benimde yarın test günüm. Rabbim sabır versin benim kalmadı hiç sabrım‍
İlk transfer zamanlarında şu jeli öyle kolay yapıyordumki kolayca giriyordu yumuşaktı. Dünle bugün zor giriyo sanki gıcır gıcır oluyo acaba olmadımı benim. Bu 6.denemem. Allah herkesin gönlüne göre versin.

O jelden kaynaklı bişry pozitif olanlarda da geliyor o leke sonuçla alakalı bişey değil jelle alakalı bişey

Arkadaşlar sabah testim vardı o kahve lekeleri görünce gittik acilden baktırdık ha sabah ha gece ben farkeder diye 78 çıktı. Pozitif.4 yıldır bu anı bekliyorum.ama değer sizce nasıl aklım şimdiden katlanırmı sorusunda kaldı

İyi düşün iiyi olsn inşallah cnm kötü bi değer dgl

Maşallah iyi bir değer
İnşallah 2 gün sonra da katlanmış olarak görürsün sonuçları
Ben 13 yıldan sonra gördüm bu değerleri hamdolsun rabbimize
Bende jeli artık çok zor yapıyorum
Darlaştı sanki

Hayırlı olsun canım katlanır inşallah hayırlısıyla ..

Hadi inşallah kat ve kat yükselir tebrik ederim

Değerin gayet iyi. Benimde 68 çıkmıştı. Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin arkdaşım.

Maşallah hayırlı olsun . İyi düşünün lütfen değerde gayet iyi . Sağlıkla devam etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…