- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Amin sağol canım Allah razı olsunMaşallah ne güzel bir artış. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkdşım çok sevindim.
Masallah degerin harikaAmin sağol canım Allah razı olsun
İnşallah canım Allahım taşıyıp bakabileceğimi nasip etsin herkeseMasallah degerin harikasuan bende ikizmi acaba diye dusunmeye basladim bazi kisilerin daha yuksek oluyor ama suan ikiz kafamda heyecanli bir soru isareti 6aa embriyo sana 2× olarakmi geliyor acaba 10 gun sonra usgde görecekseniz insallah
Peki iyi kalite dediklerinde 3. Günden sonra azalma oluyor mu? Düşük kalite olanların şansı oluyor mu onları yok mu sayıyoruz. İyi ve orta kalite mi yani önemli olan? Birde 4. Gün bilgi vermiyorlar ama yarın 4. Gün olacak ben arayayım diyorum bilgi verirler mi?Canım hiç moralini bozma benim geriden gelen embriyom pgt ye bile gitti gelişim gösterdi sonradan ..
Ben 4.gün aradım bilgi aldım pgt yaptırdığım için orta kaliteleri attılar senin pgt olacak mı kaç tane iyi kaç tane orta varPeki iyi kalite dediklerinde 3. Günden sonra azalma oluyor mu? Düşük kalite olanların şansı oluyor mu onları yok mu sayıyoruz. İyi ve orta kalite mi yani önemli olan? Birde 4. Gün bilgi vermiyorlar ama yarın 4. Gün olacak ben arayayım diyorum bilgi verirler mi?
Maşallah canım bu kacıncı gün sonucun?Sonucum çıkmış arkadaşlar çok şükür 834
11.gün sonucum canım 9.gün ilk testimi yaptırdım 342 çıkmıştıMaşallah canım bu kacıncı gün sonucun?
Içini ferah tut canım benim dualarımız seninle. Allahım hepimize nasip etsin inşallahSelam hanımlar bende sizlerin yazdıklarınızı takip ediyorum sürekli maşallah güzel haberler var ne mutlu.bende Kayseri memorilde tedavi görüyorum bu gün transfer oldu 2kaliteli embriyo transferi yapıldı.dua edin banada
11.gün sonucum canım 9.gün ilk testimi yaptırdım 342 çıkmıştı
Ayyy desene senin de mucizen geliyor11.gün sonucum canım 9.gün ilk testimi yaptırdım 342 çıkmıştı
Benimde var ağrılarım canım sayfada değerler genelde öyle zaten hiç korkma gayet normal ben de yüksek çıkınca korkmuştum rahat olalım bebeği stresle etkilemeyelim :)))Senin değerini görünce ben korkuyorum şimdi ya artar inş.sanki belimde alt karnımda ağrı var. Psikolojikmi bu durum
İnşallah canım inşallah Allahım dileyen isteyen herkese nasip etsinAyyy desene senin de mucizen geliyorRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Benimde var ağrılarım canım sayfada değerler genelde öyle zaten hiç korkma gayet normal ben de yüksek çıkınca korkmuştum rahat olalım bebeği stresle etkilemeyelim :)))
Evet bende uyuyamıyorum biri bitiyor birinin telaşına giriyorsun ama herşey olacağına varıyor zaten dua edip sonucu bekliyorum yapacak birşey yok üzme kendini değerin iyi katlanır Allahın izniyleNasıl rahat olacaz ya dizlerimiz bağı tutmuyor. Uyku sıfır sabahladım resmen.
Sen gebeliği tastikledin hayırlısıyla inş rabbim Benim yüzümede bakar. Ve bekleyen herkesin inş
Değerle alakalı bişey değil bu cnm benim test günü 169 2 gün sonra 800 çıktı ama tektiMasallah degerin harikasuan bende ikizmi acaba diye dusunmeye basladim bazi kisilerin daha yuksek oluyor ama suan ikiz kafamda heyecanli bir soru isareti 6aa embriyo sana 2× olarakmi geliyor acaba 10 gun sonra usgde görecekseniz insallah
Benim test günü de yüksekti ama hayırlısı tabiki kese de belli olur dimi tek mi iki miDeğerle alakalı bişey değil bu cnm benim test günü 169 2 gün sonra 800 çıktı ama tekti
Canım Allah tamamına erdirsin hayırlısıylaBenim test günü de yüksekti ama hayırlısı tabiki kese de belli olur dimi tek mi iki mi
Amin canım sağol darısı sana inşallahCanım Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?