Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Masallah degerin harika suan bende ikizmi acaba diye dusunmeye basladim bazi kisilerin daha yuksek oluyor ama suan ikiz kafamda heyecanli bir soru isareti 6aa embriyo sana 2× olarakmi geliyor acaba 10 gun sonra usgde görecekseniz insallah
İnşallah canım Allahım taşıyıp bakabileceğimi nasip etsin herkese

Canım hiç moralini bozma benim geriden gelen embriyom pgt ye bile gitti gelişim gösterdi sonradan ..
Peki iyi kalite dediklerinde 3. Günden sonra azalma oluyor mu? Düşük kalite olanların şansı oluyor mu onları yok mu sayıyoruz. İyi ve orta kalite mi yani önemli olan? Birde 4. Gün bilgi vermiyorlar ama yarın 4. Gün olacak ben arayayım diyorum bilgi verirler mi?

Ben 4.gün aradım bilgi aldım pgt yaptırdığım için orta kaliteleri attılar senin pgt olacak mı kaç tane iyi kaç tane orta var

Içini ferah tut canım benim dualarımız seninle. Allahım hepimize nasip etsin inşallah

Senin değerini görünce ben korkuyorum şimdi ya artar inş.sanki belimde alt karnımda ağrı var. Psikolojikmi bu durum
Benimde var ağrılarım canım sayfada değerler genelde öyle zaten hiç korkma gayet normal ben de yüksek çıkınca korkmuştum rahat olalım bebeği stresle etkilemeyelim :)))

Benimde var ağrılarım canım sayfada değerler genelde öyle zaten hiç korkma gayet normal ben de yüksek çıkınca korkmuştum rahat olalım bebeği stresle etkilemeyelim :)))

Nasıl rahat olacaz ya dizlerimiz bağı tutmuyor. Uyku sıfır sabahladım resmen.
Sen gebeliği tastikledin hayırlısıyla inş rabbim Benim yüzümede bakar. Ve bekleyen herkesin inş

Nasıl rahat olacaz ya dizlerimiz bağı tutmuyor. Uyku sıfır sabahladım resmen.
Sen gebeliği tastikledin hayırlısıyla inş rabbim Benim yüzümede bakar. Ve bekleyen herkesin inş
Evet bende uyuyamıyorum biri bitiyor birinin telaşına giriyorsun ama herşey olacağına varıyor zaten dua edip sonucu bekliyorum yapacak birşey yok üzme kendini değerin iyi katlanır Allahın izniyle

Masallah degerin harika suan bende ikizmi acaba diye dusunmeye basladim bazi kisilerin daha yuksek oluyor ama suan ikiz kafamda heyecanli bir soru isareti 6aa embriyo sana 2× olarakmi geliyor acaba 10 gun sonra usgde görecekseniz insallah
Değerle alakalı bişey değil bu cnm benim test günü 169 2 gün sonra 800 çıktı ama tekti

cemile___ canım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. Senin de natüralist sanırım oyle biliyorum belirtilerin nelerdi bir de nasıl geçirdin 9 günü bahsedenmisin bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…