- 13 Şubat 2017
- 424
- 392
- 103
- 36
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz2.testin sonucunu bekliyorum inşallah herşey yolundadır
Değer çokta düşük değil bence içini ferah tut ayrıca önemli olan 2ye katlanmasıArkadaşlar sabah testim vardı o kahve lekeleri görünce gittik acilden baktırdık ha sabah ha gece ben farkeder diye 78 çıktı. Pozitif.4 yıldır bu anı bekliyorum.ama değer sizce nasıl aklım şimdiden katlanırmı sorusunda kaldı
Maşallah hayırlısı ile hamilesinizdir inş.Arkadaşlar sabah testim vardı o kahve lekeleri görünce gittik acilden baktırdık ha sabah ha gece ben farkeder diye 78 çıktı. Pozitif.4 yıldır bu anı bekliyorum.ama değer sizce nasıl aklım şimdiden katlanırmı sorusunda kaldı
Sen bugun merkezdemiydin? Hayirli haberlerini bekliyorum2.testin sonucunu bekliyorum inşallah herşey yolundadır
Canım hiç moralini bozma benim geriden gelen embriyom pgt ye bile gitti gelişim gösterdi sonradan ..Arkadaşlar iyi, orta ve düşük kalite embriyolardan iyi ve orta mı kullanılıyor. Bugün 3.gün embriyo gelişiminde ve bu üçündende embriyo var gelişimleri izleniyor. Düşük olanlar aslında izleniyor ama daha kullanılmaz mı oluyor. Bugün 3. Gün iyi olan embriyoların sayısında azalma olmaya devam ediyor mu? 3. Gün biraz daha belirleyici midir, onlardan gelişimleri kötüye dönen oluyor mu? Biraz moralim bozuldu. Hayırlısı hepimiz için inş
Evet canım merkezdeydim kan verip çıktım .. ilk testten daha da heyecanlıyım inşallah katlanmıştırSen bugun merkezdemiydin? Hayirli haberlerini bekliyorum
Hayırlısı olsun degeriniz kötü degil insallah kat kat artacak saglikla kucaginiza alirsiniz insallahArkadaşlar sabah testim vardı o kahve lekeleri görünce gittik acilden baktırdık ha sabah ha gece ben farkeder diye 78 çıktı. Pozitif.4 yıldır bu anı bekliyorum.ama değer sizce nasıl aklım şimdiden katlanırmı sorusunda kaldı
Ay acaba ayni saatlerdemi ordaydık karşılaştık belkideEvet canım merkezdeydim kan verip çıktım .. ilk testten daha da heyecanlıyım inşallah katlanmıştır
Bilmem ki :) ben saat 10.30 hastanedeydimAy acaba ayni saatlerdemi ordaydık karşılaştık belkide
Bende saat 10-11 arasi oradaydim kısmetBilmem ki :) ben saat 10.30 hastanedeydim
O zaman mutlaka karşılaştıkBende saat 10-11 arasi oradaydim kısmet
Canim sonucun çıkmadimi?O zaman mutlaka karşılaştık
Ayyy süper nasıl sevindim anlatamam.gozunaydin kuzum.Sonucum çıkmış arkadaşlar çok şükür 834
Sağol canıımmm çok şükür Allah'ıma bugünleri gördüm sağlıkla devam eder inşallah yavrularımızı kucağımıza almayıda nasip etsin RabbimAyyy süper nasıl sevindim anlatamam.gozunaydin kuzum.
Çokkk sevindim hayırlı olsunnSonucum çıkmış arkadaşlar çok şükür 834
Teşekkür ederim darısı başına inşallah canımÇokkk sevindim hayırlı olsunn
Maşallah ne güzel bir artış. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkdşım çok sevindim.Sonucum çıkmış arkadaşlar çok şükür 834
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?