Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşım arada ne kdar bir süre var? Amh 6’dan 1.48e bu kadar hızlı neden düşmüş olabilir ? Tüp çıkarma ameliyatı bu kadar etkiliyor mu ?
Yaklasik 2 yil ama yaklasik 1 yil once ameliyat sonrasi yaptirmistim 5 kusur cikmisti 1 yilda hemen bu kadar dustu? Bende anlamadim ve cok uzuldum ama elden birsey gelmiyor malesef

Histereskopi yi dün oldum, fiyat 3850. 8000 fsrklı bir şey olsa gerek..

Acaba genetik mi sıkıntı? Neden bukadar negatif oldu tüpbebek
Esimin spemleri morfoloji sifir ve tedavisi yok dendi o sebepten oldugu soylendi simdide yumurta sayim az oldu icin dendi artik neden bilmiyoruz Allah ne zaman nasip ederse o zaman. Biz o gunu bekliyoruz...

Memorial de yaptırmadım cnm benimki çocuk olsun diye direk değildi polip alındı yani şöyle sağlığımı tehdit eden bir işlemdi. İvf yi yani çocuk olması içim olanı karşılamaz.
Merhaba benimde olmam lazim sen nerde yaptirdin ve sakincasi yoksa fiyati neydi. Açıkçası guvenecegim bir yerde daha ucuz bulursam olda olmak istiyorum ...

Merhaba yanlis bilmiyorsam fsh ve e2 hormonu daha onemli tup bebek tedavisinde senin onlar kaç hatirliyormusun

Merhaba benimde olmam lazim sen nerde yaptirdin ve sakincasi yoksa fiyati neydi. Açıkçası guvenecegim bir yerde daha ucuz bulursam olda olmak istiyorum ...
Ben yeniyüzyıl Gop hastane si Volkan Turan a yaptırdım sonra rahim filmi temiz ama tüp bebeği burda yaptıracaksan 3850 tlymiş aynı fiyattır polip mi alınacak özel sağlık varsa karşılayabilir belki cnm

Ne zor günlerin olmuş allah sabır versin gercekten bende çapa da aşılama oldum bekletme huyları var malesef sen acele ettikce onlar yavastan alıyo resmen mesela birinde tam aşılama olcak dosyam kayıp dediler bulmadan yapmadılar öyle bekledik yani
Tıbbi genetiğe gidip cocugumuz olmuyor desen bile yapıyolar o testleri. Sonuclar gec cıkıyor bir ünv hastanesi ya da eğitim arastırmanın genetik bölümüne git
çapada aşılama oldum 3 kez aslında ama demediler böyle birşey gidip bi sorayım bakalım

Allah allah cok üzüldüm ya bukadar negatife sebep söyleyememeleri cok üzücü. Eşinize dna hasar testi yapıldı mı

Ben yeniyüzyıl Gop hastane si Volkan Turan a yaptırdım sonra rahim filmi temiz ama tüp bebeği burda yaptıracaksan 3850 tlymiş aynı fiyattır polip mi alınacak özel sağlık varsa karşılayabilir belki cnm
Sağlık sigortam yok sadece sgk var evet polip alinacak 2 defa oldum bu üçüncü olucak artik çok sıkıldım

Esimin spemleri morfoloji sifir ve tedavisi yok dendi o sebepten oldugu soylendi simdide yumurta sayim az oldu icin dendi artik neden bilmiyoruz Allah ne zaman nasip ederse o zaman. Biz o gunu bekliyoruz...
Bizde de morfoloji 2 idi. Sonra baş anomalisi yüksek gelince sperm dna hasar testi yaptırdık ve yüzde 50 hasarlıydı. Sonra kaan aydosla 7 ay tedavi gördü ve suan hasar düstü yüzde 2 ye. Normal morfolojili sperm de arttı yüzde 4 oldu. Hala baş anomalisi yüzde 96. Ama en azından yüzde 4lük normal kurgere göre normal. Kaan aydos sperm dna hasarının morfolojiyi de baş anomalisi ise düzeltebileceğini söyledi. Dna hasar testi yaptırın bence

Allah allah cok üzüldüm ya bukadar negatife sebep söyleyememeleri cok üzücü. Eşinize dna hasar testi yapıldı mı
Canim biz genetik testlerimizi dna hasar testi gibi testlerimizin hepsini yaptirdik esim her duydugumuz uroloji dr gitti sonuc degismedi.

Genetik tanı bölümünden randevu al.

Kaan hocaya da gittik dogustan dedi hiç birsey vermedi... dna hasariniz yok canlilik orani yüksek tup bebekte sorun yok dedi... ama olmuyor

Dna hasarimiz ilk tedavimizde 25 ti simdi 10
Sebep olsa keşke diyor demek insan bazen. Biz de sperm dna hasarına tutunduk. Ama semra hoca inanmadıgını söyledi. İnsan napcagnı sasırıyor. İnsanlar korunurken hamile kalıyor. Öyle özeniyorum ki.

Bize de de morfoloji % 2 sayı iyi ama dna hasar yaptırdık %7 hasarlı geldi baş anomalisi nedir bilmiyorum ama memorialda yeniliceZ testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…