Yaklasik 2 yil ama yaklasik 1 yil once ameliyat sonrasi yaptirmistim 5 kusur cikmisti 1 yilda hemen bu kadar dustu? Bende anlamadim ve cok uzuldum ama elden birsey gelmiyor malesefArkadaşım arada ne kdar bir süre var? Amh 6’dan 1.48e bu kadar hızlı neden düşmüş olabilir ? Tüp çıkarma ameliyatı bu kadar etkiliyor mu ?
Histereskopi yi dün oldum, fiyat 3850. 8000 fsrklı bir şey olsa gerek..Amanın; sanırım diğer arkadaş baska bir hastanenin fiyatını verdi; benden de transfer öncesi istediler; tamam faydası var da; nerdeyse tüp bebek parası ve ben baska yerde oldum zaten histereskopi 2 sene once; 15 dklik nerdeyse risksiz bir işlem için bu paralar; bazen en kolaypara biçimioldugundan dr ların bu yontemi sevdiğini düşünüyorum ( tekrar ediyorum benim zaten histereskopi raporum var ayrıntılı) . Bi de biz gorelim” in karsılığı 8000 !
Neysesagol arkadaşım bilgilendirdin beni.
Esimin spemleri morfoloji sifir ve tedavisi yok dendi o sebepten oldugu soylendi simdide yumurta sayim az oldu icin dendi artik neden bilmiyoruz Allah ne zaman nasip ederse o zaman. Biz o gunu bekliyoruz...Acaba genetik mi sıkıntı? Neden bukadar negatif oldu tüpbebek
Geçmiş olsun....Histereskopi yi dün oldum, fiyat 3850. 8000 fsrklı bir şey olsa gerek..
Sağol canım, inşallah adım adım geçiriyoruzdur artık sıkıntıları dertleri, geçsinler de güzel günler gelsin. Sana da Allah yardımcı olsun, sağlıklı embriyo ların olsun .Geçmiş olsun....
Merhaba benimde olmam lazim sen nerde yaptirdin ve sakincasi yoksa fiyati neydi. Açıkçası guvenecegim bir yerde daha ucuz bulursam olda olmak istiyorum ...Memorial de yaptırmadım cnm benimki çocuk olsun diye direk değildi polip alındı yani şöyle sağlığımı tehdit eden bir işlemdi. İvf yi yani çocuk olması içim olanı karşılamaz.
Merhaba yanlis bilmiyorsam fsh ve e2 hormonu daha onemli tup bebek tedavisinde senin onlar kaç hatirliyormusunBenim ilk tedaviye bir buçuk sene önce başladım 0.81 çıkmıştı ama şimdi 5. Tedavime başlıcam hep kafama takılıyor acaba amh daha da düştü mü regli oluyorum düzenli hep cesaretim de Yok açıkcası senden güzel sonuçlar bekliyorum inşallah haziran da fln bende başlarım inşallah tedaviye
Ben yeniyüzyıl Gop hastane si Volkan Turan a yaptırdım sonra rahim filmi temiz ama tüp bebeği burda yaptıracaksan 3850 tlymiş aynı fiyattır polip mi alınacak özel sağlık varsa karşılayabilir belki cnmMerhaba benimde olmam lazim sen nerde yaptirdin ve sakincasi yoksa fiyati neydi. Açıkçası guvenecegim bir yerde daha ucuz bulursam olda olmak istiyorum ...
O tedavi olmayacaklar dışardan sıfır gelen cnm tüp bebek olmayacakların fiyatıHistereskopi yi dün oldum, fiyat 3850. 8000 fsrklı bir şey olsa gerek..
Ne zor günlerin olmuş allah sabır versin gercekten bende çapa da aşılama oldum bekletme huyları var malesef sen acele ettikce onlar yavastan alıyo resmen mesela birinde tam aşılama olcak dosyam kayıp dediler bulmadan yapmadılar öyle bekledik yaniÖyle canım hemde ne yanlışlar yapıldı ilk senemde 4 kez klomenle yumurta takibi yaptırdım sonda bir kez aşılama ama aşılama yapan dr eski filme bakıp sanki tüplerin biraz engebeli dedi yine anlamadı ama şüphelendi sonra ben olmayınca ısrarla tüp istedim gittim devlet hastanesinde yaptırdım 7 cm'lik miyomla yanlış iğne ve ilaçları yüklediler ohss oldum karnımdaki şişlik ömrümde görmedim sanki kıvrılmış bir kol vardı sağ tarafımda kaburgama baskı yapıyordu dr baktı bişey olmaz dedi ve dondurmadı yumurtayı ve transfer oldum tabiki tutmadı çünkü o kadar zor bir transfer oldu ki 10dkboyunca spekulumu takamadı doktor karnım şiş miyom iyice baskı yapmış birde kastım kendimi istemsiz canım acıyor su içmişim birde nasıl zor bi gündü anlatamam elinde embriyo bekliyo hemşire meğer hemen transfer olmadı lazımmış 30 saniyede biz 10 dk bekledik nasıl olsa afedersin kurbanlık gibi yatmışız o masaya eve geldim 2 gün leke tarzı kanamam oldu neyse tutmadı ikinci tedaviyi düşündük ama artık bu miyomdan kurtulmam lazımdı tüplerimin durumdan haberim henüz yoktu devletteki dr bi daha buraya gelme dedi düşünebiliyor musun sen bizim hasta grubumuzdan değilsin ameliyatım riskli ya göze almıyorlar tüp bebek merkezlerine git dedi bende bahçeciye gittim oradaki dr o eski filme bakarak hidrosalpenks var sebde dedi şok olmuştum tekrar Yen'i film istedi ki ultrasonda bile gözüküyordu neyse gittim film çekildim maalesef sağ tüpümde ileri derece hidrosalpenks çıktı çünkü en çokta sağ yumurtam çalışıyordu normal yolla gebelik şansımın biteceği duygusu beni mahvetti ağlaya ağlaya eve gidiyoruz eşim bi yandan moral veriyo ah eşimde neler çekti onları yazmadım bile varikosel var dedi Çapa'da başlamıştık ilk başta orası bana doğal yollarla gebe kalabilir yazısı verdi bak en önemlisini sona saklamışım:) öyle olunca eşimde hafif varikosel vardı adamcağız ameliyat oldu 2 sene de öyle bekletti bizi olur diye en son ben gittim ilk gittiğimde miyom küçücüktü düşün 2 sene sonda Yok ameliyat olman laxım değince bende ipler koptu aşılmayla birlikte işte diğer tedaviler oldu orada ameliyat olsaymışım hiç tüpleri anlamazdılar bile birde çapa tıp fakültesi adı neyse ne çok yazdım destan sanırsın:)
çapada aşılama oldum 3 kez aslında ama demediler böyle birşey gidip bi sorayım bakalımTıbbi genetiğe gidip cocugumuz olmuyor desen bile yapıyolar o testleri. Sonuclar gec cıkıyor bir ünv hastanesi ya da eğitim arastırmanın genetik bölümüne git
Allah allah cok üzüldüm ya bukadar negatife sebep söyleyememeleri cok üzücü. Eşinize dna hasar testi yapıldı mıAçıkçası amh için hiç birsey demediler zaten gorunen yumurta sayisi ve yasimdan dolayi 1.48 onlara normal geldi ve aciklama yok. Bu arada bundan onceki tedavimde climara bant kullanmistim ondan onceki transferimde de jel yerine sabah aksam pruloton igne vuruldum gene olmadi. Yani bende yapilmayan birsey kalmadi. Ki hamile kalan kizlar bilir igne nekadar yakiyor ben 10 gun sabah aksam vuruldum bebegim icin sabrettim ama olmadi
Sağlık sigortam yok sadece sgk var evet polip alinacak 2 defa oldum bu üçüncü olucak artik çok sıkıldımBen yeniyüzyıl Gop hastane si Volkan Turan a yaptırdım sonra rahim filmi temiz ama tüp bebeği burda yaptıracaksan 3850 tlymiş aynı fiyattır polip mi alınacak özel sağlık varsa karşılayabilir belki cnm
Bizde de morfoloji 2 idi. Sonra baş anomalisi yüksek gelince sperm dna hasar testi yaptırdık ve yüzde 50 hasarlıydı. Sonra kaan aydosla 7 ay tedavi gördü ve suan hasar düstü yüzde 2 ye. Normal morfolojili sperm de arttı yüzde 4 oldu. Hala baş anomalisi yüzde 96. Ama en azından yüzde 4lük normal kurgere göre normal. Kaan aydos sperm dna hasarının morfolojiyi de baş anomalisi ise düzeltebileceğini söyledi. Dna hasar testi yaptırın benceEsimin spemleri morfoloji sifir ve tedavisi yok dendi o sebepten oldugu soylendi simdide yumurta sayim az oldu icin dendi artik neden bilmiyoruz Allah ne zaman nasip ederse o zaman. Biz o gunu bekliyoruz...
Canim biz genetik testlerimizi dna hasar testi gibi testlerimizin hepsini yaptirdik esim her duydugumuz uroloji dr gitti sonuc degismedi.Allah allah cok üzüldüm ya bukadar negatife sebep söyleyememeleri cok üzücü. Eşinize dna hasar testi yapıldı mı
Genetik tanı bölümünden randevu al.Ne zor günlerin olmuş allah sabır versin gercekten bende çapa da aşılama oldum bekletme huyları var malesef sen acele ettikce onlar yavastan alıyo resmen mesela birinde tam aşılama olcak dosyam kayıp dediler bulmadan yapmadılar öyle bekledik yani
çapada aşılama oldum 3 kez aslında ama demediler böyle birşey gidip bi sorayım bakalım
Sebep olsa keşke diyor demek insan bazen. Biz de sperm dna hasarına tutunduk. Ama semra hoca inanmadıgını söyledi. İnsan napcagnı sasırıyor. İnsanlar korunurken hamile kalıyor. Öyle özeniyorum ki.Dna hasarimiz ilk tedavimizde 25 ti simdi 10
Bize de de morfoloji % 2 sayı iyi ama dna hasar yaptırdık %7 hasarlı geldi baş anomalisi nedir bilmiyorum ama memorialda yeniliceZ testiBizde de morfoloji 2 idi. Sonra baş anomalisi yüksek gelince sperm dna hasar testi yaptırdık ve yüzde 50 hasarlıydı. Sonra kaan aydosla 7 ay tedavi gördü ve suan hasar düstü yüzde 2 ye. Normal morfolojili sperm de arttı yüzde 4 oldu. Hala baş anomalisi yüzde 96. Ama en azından yüzde 4lük normal kurgere göre normal. Kaan aydos sperm dna hasarının morfolojiyi de baş anomalisi ise düzeltebileceğini söyledi. Dna hasar testi yaptırın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?