Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bide ikinci tüpümün alınma hikayesi var ilk tüp tutmayınca ameliyat olacağım doktor arayışına girdim ama gittiğim her doktor rahim alınma riskinden bahsetti Yok masada kalırsın bilmem ne neyse beni rahatlatan bi doktora oldum ameliyatımı beni Euro fertile yönlerdi 2. Tüpü orada yaptırdım ki ameliyat sonrası rahim filmi istemedi Euro fertil öncesi yücel beyle de görüşmüştüm o film istemişti hatta neden iki tüpünü de almadı doktor ben olsam alırdım dedi ama ameliyat yapan doktorum sağlam tüpü neden alayım ki dedi neyse Euro fertilde negatif oldu maalesef orada iki dondurulmuşum var semra hanıma videosunu gösterdim çokta iyi değil dedi yeniden memoriale başladık Yen'i rahim filmi istedi sol tüpümde hidrosalpenks çıktı o an iyice yıkıldım ama ameliyat olman laxım dedi semra hanım yine oldum işte o yüzden yine tutmazsa diye korkuyorum çünkü çok sıkıntı atlattık İnşâAllah tutar bu sefer

Yazık günah ya gercekten tüp bebek süreci bile bu kadar yıpratıcı değil . Saçma sapan teşhisler tedaviler daha korkutucu . İnsan yiprandigina mi geçen zamana mi gereksiz harcanan paralara mi üzülsün. O kadar uğraştan sonra elde olan koskocaman bir sıfıra mi üzülsün.
Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın gerçekten .

Amin canım amin işini ehliyle yapan yerlere gitmek lazım burası bana çok umut oldu eşimin akrabası 20 yıllık evli ilk ondan duymuştum burayı onunda oldu geçen sene bi oğlu Allah'ın izniyle memorial sebep oldu 20 sene sonra şükürler olsun :) bizede umut olsun

Canım benim çok çok çok geçmiş olsun. Neler yaşamışsın ah ahh. Allah yardımcın olsun. Allah hayırlı ve doğru insanlarla karşılsştırsın. Bu kadar yaşanmışlığa karşılık bebeğini kucağına aldığında hepsini unutacaksın emin ol. Eminim ki semra hoca oldukça emin ve temkinli adımlarla yürüyordur ve bebeğin için elinden geleni yapacaktır. Buna inan içini rahatlat ..

Evet canım yücel bey bile dosyayı açtı son gittiğimde sen neler atlatmışsın böyle dedi en zorları bitti şimdi en kolayı dedi rahatlattı biraz beni:) amin İnşâAllah canım

Kızlar bişe sorucam ben bu beslenme konusunda çok zorlanıyorum.çok fazla bulantı ve kusma var afedersiniz.banyoya bile yetişemiyorum o derecede.bide limon,sade soda,ne biliyim tavuk çikolata baharat falan yasakmı özellikle limonun bi zararı varmı arkadaşlar ben salataya bile koymuyorum napçağımı şaşırdım yardım edin ltfn.

Limonun neden zararı olsun abartmadığın sürece herşey yiyebilirisn

Dr um canının çektiğini ye dedi sınırlama yapmadı . Tabi ki hazır gıdalardan mümkün olduğunca uzak durmak lazım sağlıklı beslenmek istiyorsak .

Limon en başından beri kullanıyorum hatta 1 aydır sabahları içtiğim suya sıkıyorum . Sade soda dr um iç dedi bana mesela . Yani yiyebildigin şeyleri yasak diye yememezlik yapma herşey dozunda olduğu sürece sıkıntı olmaz .

Canım şade soda asitli olan mı maden suyu mu yoksa

Alıntı yapmayı unutmuşum yukarıda cevap yazdım sana canım :) çabucak atlatırsın bu dönemi inşallah .

Alıntı yapmayı unutmuşum yukarıda cevap yazdım sana canım :) çabucak atlatırsın bu dönemi inşallah .
Çok sağol cnm bi yerde limonun zararlı olduğu söylenmişti ondan yemiyorum ama salatalar tat vermiyoo limonsuz zor oluyoo.bende çok acemiyim bilmiyorum kime sorsam diye en iisi yine burdan yardım almak diye size danışıyorum çok teşekkürler cevap için

bence semra hanıma güvenin

ben sordum 8000 dediler bendende isteme ihtimalleri var,dışarda uygun güvenilir bir yer olursa o şekilde yaptırmayı düşünüyorum
Amanın; sanırım diğer arkadaş baska bir hastanenin fiyatını verdi; benden de transfer öncesi istediler; tamam faydası var da; nerdeyse tüp bebek parası ve ben baska yerde oldum zaten histereskopi 2 sene once; 15 dklik nerdeyse risksiz bir işlem için bu paralar; bazen en kolaypara biçimioldugundan dr ların bu yontemi sevdiğini düşünüyorum ( tekrar ediyorum benim zaten histereskopi raporum var ayrıntılı) . Bi de biz gorelim” in karsılığı 8000 !
Neysesagol arkadaşım bilgilendirdin beni.

Orada bir yanlış anlaşılma olmuş galiba arkadaş tekrar konuşacak .

Tedavideyken transfer öncesi ben de histeroskopi oldum . Rahim in üstünde biraz çöküntü var demişti semra hanım onu düzeltti . 3500 lira ya yapıldı .

Tüp bebek Tedavisi dışında olan laparoskopik ameliyat ( tüp lerin alınması polip alınması vs vs.) Gibi durumlarda farklı fiyat olduğunu söyledi arkadaşlar .

Hatta sadece tanı amaçlı histereskopi ise 1500 2000 arası birseydı.

Rica ederim canım . Benim de maydonaza karşı bi korkum var rahim söktürücü özelliğinden dolayı ilk aylarda sakinmistim. Ama salatalara azcık azcık ekledim yine de . Dr um da özellikle ben sormadan anlatmıştı ne yesek diye soruyor anneler diye . Vücudun yönlendirecek seni zaten canının çektiğini ye dedi abartmadan normal hayatındaki gibi devam et dedi .

perşembe kontrolüm var tekrar teyit etmek için sorarım ,diğer arkadaşlar bir yanlış anlaşılma olabileceğini söylüyorlar bakalım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…