Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Amin amin amin inşallah.
Çok geçmiş olsun canım. Bende hagyi Cem beye çektirdim bende de polip çıktı 2 tane 2 mm’lik Semra hoca önemsemedi. Sende önceden bildiğin bir polip varmıydı belki o büyümüştür. İşlem görmen iyi olmuş ama ilk kez böyle birşey duydum polipleri genelde histereskopi ile alıyorlar yerinidenyakıyorlar tekrarlamasın diye biliyordum. Patolojiden de kötü sonuç gelmez içini ferah tut polipler bindebir kötü huylu olurmuş çok araştırmıştım. Yüksek östrojenden dolayı da büyürlermiş. Sen takviye kullandın mı? Östrojeni arttıracak herhangi birşey.
Lütfen içini ferah tut eminim hiçbirşey çıkmayacak. Polip zararsız birşeymiş ama büyüyünce alınması gerekiyor bebeğine yer açmışlar üzülme :)

Tamam çok teşekkürler :)

Canım ben lucrini çatlatma iğnesi olarak kullandım:) iki tane yumurta çatlatma iğnesi var..lucrin ve ovitrella.. Jalapenoo B BiYesilBiKahve @Mojo44 lucrin yumurta çatlatma iğnesi değil mi arkadaşlar??
Lucrin ı farklı merkezler farklı tedavi aşamalarında kullanabiliyor. Burda ohss riski olanlarda ve embrıyoları kesin dondurulacak çok yumurtası olan kişilere veriyorlar çatlatma iğnesi yerine. Lucrin kullanılırsa taze transfer olmuyor. Ovitrelle çatlatma ile beraber progesteron da salgılanmasını sağlıyor ve son bir olgunlaşma dokunuşu veriyor. Lucrin e2 değerinin hızlı düşmesini sağlıyor ve daha erken adet olunuyor opu sonrası. Ohss riskine karşı bir önlem. Benim ilk tedavimde ovitrelle aldırıp mesajda lucrin gelmişti. 3. Tedavide lucrin aldirdilar mesajda ovitrelle geldi. Bastan hangisini kullanacaği kesin olanlar da var. Ben son dakika azizliklerine uğrayanlardanim.

Merhaba canım. İkili test falan yaptırdın mı? Ben Haziran'da kürtaj olmuştum genetik bozukluk çıkmıştı. Dondurulmuşlara semra hanım pgt yaptırmadı.eğer bi daha bi sıkıntı olursa yaparız dedi pgt. Çok pişmanım yaptırmadığıma. 33 yaşında toplandı yumurtalar. Ben bunda ikili yaptırdım 1:50 risk çıktı. İki gün öncede detaylıya girdim kalpte parlaklık görüldü kromozom bozukluğu olanlarda daha sık görülür dedi doktor moralim alt üst oldu nipt testi, amniyosentez yaptırmak istemedim ki amniyosentez zamanı geçmiş dedi doktor. İnşâAllah sağlıklıdır bebeğim
canım lucrin çatlama iğnesi zaten yumurtan çok olursa ohss olmaman için verilmiştir. Benim ilk tedavimde ovitrelle verildi ohss oldum. İkincisinde gonapeptyl verdiler ohss olmadım. 3. De memoriale geldim lucrin kullancaz dediler elimde gonapeptyl var dedim Yücel bey oda olur dedi onu kullandım.

Son düzenleme:
1. yumurta toplamı işlemim yapıldı şimdi daha çok yumurta dondurabilmek için tekrar yumurta geliştirme ve toplama işlemi yapılacak 1 ay daha bunun için 2. bir tüp bebek parası istiyorlar ,az önce ögrendim ve şok içindeyim allah yardımcımız olsun maddi manevi çok zor bir süreç

Ohss riski olanlar ovitrelle kullanmıyor canım lucrinin çatlatma etkiside var. İlk tedavimde ovitrelle kullandım ohss oldum ölümlerden döndüm.

Çok şükür canım arkadaşım MâşâAllah size Rabbim hayırlı evlat eylesin Darısı buradaki bütün sonuç bekleyenlere tedavide olanlara ve hamile olanlarımıza İnşâAllah

Bende aynı durumdayım canım senelerce tüpler temiz denildi sadece bi doktor farketti tüplerimde sıvı olduğunu aynı eski filme bakarak. Öncesi sağ tüpüm alındı açık miyom ameliyatı sonrasında sol temiz dediler. Miyom ameliyatı sonrası rahimde yapışıklık var mı diye tekrar hsg çekildim sol tüpte hidrosalpenks çıktı onun içinde yine açık ameliyat oldum. Çünkü öncesi açık olduğu için karın içi yapışıklık laparoskopi için uygun değildim. Semra hanım birinde varsa öbüründe de mutlaka olur dedi keşke ikisinide aldırsaydın dedi işte herkeste farklı oluyor. Rabbim kolaylık versin

amin canım amin benimde sol tüpüm kesin alınacak ama sağ tüpümde ameliyat esnasında karar verilecek çünkü sağ tarafımdada çikolata kisti var teek dilegim rabbim bu çilelerin sonunda hepimize hayırlı evlat nasip etsin

kızlar birde size minik bir tavsiyem olacak uygulamak istermisiniz bilmem 41 gün 41 fatiha okursanız birşeye niyet edip mükafatını alırsınız diyorlar ben başladım insan bu dönemde ruhende arınmak huzur bulmak istiyor çok şükür başladıgımdan beri içim daha ferah sizede tavsiye ediyorum

İnşallah bebeğin sağlıklıdır canım bunu tüm kalbimle diliyorum.bi arkadaş var normal yolla hamile kaldı. testlerinde down sendromlu olduğu söylenmiş her gittiğ yerde..çok şükür ki sağlıklı bi bebeği oldu..yine bi arkadaşın da tüm testleri sağlıklı çıkuyordu malesefki sendromlu oldu..yani testler bazen yanıltıcı olabiliyor..inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım

Amin canım İnşâAllah
Bende de çikolata kisti var ama ona dokunmadılar en son 4,5 cm olmuştu gebelikte küçülüyormuş

İnşâAllah canım İnşâAllah Bu yavrumu da kaybetmek istemiyorum sağ Salim nasip etsin Rabbim İnşâAllah isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…