Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Umarim bukadar sikintidan sonra guzel haberler alirsiniz embryolarinizdan nezaman haber gelicekti? Benim de 3 hamileligimde gelismedi embryolar erken dusuklerim oldu.. pgt ye 4 embryo yolladik bitanesi saglikli cikti ve tutundu bizde kromozomalmis kayiplarimiz..

InshaAllahsizinde boyle mucizeniz olsun bizim gibi.. birde git gel masraflar ediniyoruz okadar bizim gurbetcilerin de isi ayri zor.. umarim daha fazla ugrasmadan hayirlisiyla tekrar anne olursunuz

Gelmek gitmek gerçekten zor iş orda burda kalmak sıkıntılı. İstanbul’da kalmak ölüm Zaten Türkiye’de yaşasaydım bu kadar beklemezdim tedavi için ancak denk düşürebildik. Ve benim dönmem gerek bir an önce uk da yapmam gereken yasal işlerim var. Genetik sonucumuz sanırım yeni yıla ancak çıkar. 9 unda onay vermiştik pgt için. İki hafta oldu arayan soran yok. Buda beni iyice karamsarlaştırıyor. Hayırlısı bakalım.

Merhaba arkadaşlar. Bu ay memoriala başlayacaktık. Ciddi kar yağışı oldu doğuda oturuyorum. Gidemedim. Çok üzgünüm. Halbuki bu ay sadece loparoskopi yapılacaktı. Bu tarz işlemleri Semra kahraman mı yapıyor ???

1 tanesi pgt ye gidecek kalitede değildi..onu da değerindirelim dedi yucel hoca..transferini oldum..
Mrb son okuduğum msjlardan benzer durumlar yaşamışız benimde ikinci tedavide böyle olfu 5 emb ikisi iyi dediler ve ikiside 5 güne gitti NGS sonuç kromozom bozuklugu geldi benim sizde anlamadığım pgt bile gidemeyecek kadar kaliteli olmayan embriyoyu beden transfer ettiler

Günaydın kızlar , bugün pgt ye gidecek embriyolarımın kalite derecelerini öğrendim .. Konu hakkında bilgisi olan beni aydınlatabilir mi ? 5ab,4aa,5ba,6aa
Benim bildiğim kadarıyla AA'lar en iyi kalite, ama forumda bu konuda çok fazla yorum okudum, düşük kalite olup tutanlarda oluyor, bence bu kısımlara hiç takılmayın. Siz olumlu düşünün, inanınca olacak inşallah. Bende bu sabah oradaydım, haftaya alınacak yumurtalarım, inşallah kavuşuruz yavrumuza

Detaylı ve tatmin edici bir açıklama ve örneklem buldum ,

1 : Çok az kavite (açıklık) oluşmaya başlamış
2 : Kavite yarı açılmış ICM izlenmiyor
3 : Kavite tam açık ICM görülebilir
4 : Embriyo genişlemeye başlamış, hücre zarı incelmiş
5 : Kabuk delinmiş, embriyo dışarıya çıkmaya başlamış
6 : Embriyo tamamen dışarı çıkmış ve kabuktan ayrılmış.Blastosistler yukardaki listedeki gibi numaralandırıldıktan sonra iç hücre kitlesi (ICM) ve dış hücreler A, B, Cdiye sınıflandırılır ve numaranın önüne yazılır.

İnşallah kavuşacağız Ama insan merak etmeden de duramıyor işte :))

açıkçası ben istedim.dokrorumda onayladı.5.gune gitmis bir embriyo var.iyi ya da kötü..şansımı denemek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…