Umarim bukadar sikintidan sonra guzel haberler alirsiniz embryolarinizdan nezaman haber gelicekti? Benim de 3 hamileligimde gelismedi embryolar erken dusuklerim oldu.. pgt ye 4 embryo yolladik bitanesi saglikli cikti ve tutundu bizde kromozomalmis kayiplarimiz..Evet bende dönmedim daha.
aynen takipler 12. Haftada başlıyor. Eğer öncesinde sıkıntı yaşarsan takip ediyorlar. İki kez naturel gebeliğim düşükle sonuçlandı. Acilde 4 sAat bekletip kontrol etmişlerdi. İkisindede. Üstelik usg yapmadan. Sonrasında ertesi yada bi iki gün sonraya randevu veriyorlar usg için. Bakıyorlar duruma göre randevu veriliyor ilk düştüğüme 2 hafta sonraya verdiler. İkinciye on gün. Ama ikiside randevuya kadar düştü ilki kanamayla gitti. İkincisi için kontrol sonrası Türkiye’ye gelmiştim. Ama gelişmemiş dediler kürtaj. Beklemek istedim ama olmadı Buca kadın doğum acil servisine zor yetiştim. Ağrı sancı derken kürtajla aldılar.uk biraz rahat 12 haftaya kadar seni hamile saymıyorlar. O sürece kadar sağlıksız gebelikler son bulurmuş. Senin nasıl ne şekilde hangi sıkıntıları yaşayarak hamile kaldığın önemsiz.
İyi yapmışsın orada kalmakla. Orada özel hastaneler çok fazla. Müdahale edilecek durumlara düşme inşallah. Sağlıklı ilerlesin gebeliğin.
ben burada kızımda özel scan yapan kliniklere gittim kalp atışı ve cinsiyet için.
Gelmek gitmek gerçekten zor iş orda burda kalmak sıkıntılı. İstanbul’da kalmak ölümUmarim bukadar sikintidan sonra guzel haberler alirsiniz embryolarinizdan nezaman haber gelicekti? Benim de 3 hamileligimde gelismedi embryolar erken dusuklerim oldu.. pgt ye 4 embryo yolladik bitanesi saglikli cikti ve tutundu bizde kromozomalmis kayiplarimiz..
InshaAllahsizinde boyle mucizeniz olsun bizim gibi.. birde git gel masraflar ediniyoruz okadar bizim gurbetcilerin de isi ayri zor.. umarim daha fazla ugrasmadan hayirlisiyla tekrar anne olursunuz
Mrb son okuduğum msjlardan benzer durumlar yaşamışız benimde ikinci tedavide böyle olfu 5 emb ikisi iyi dediler ve ikiside 5 güne gitti NGS sonuç kromozom bozuklugu geldi benim sizde anlamadığım pgt bile gidemeyecek kadar kaliteli olmayan embriyoyu beden transfer ettiler1 tanesi pgt ye gidecek kalitede değildi..onu da değerindirelim dedi yucel hoca..transferini oldum..
Benim bildiğim kadarıyla AA'lar en iyi kalite, ama forumda bu konuda çok fazla yorum okudum, düşük kalite olup tutanlarda oluyor, bence bu kısımlara hiç takılmayın. Siz olumlu düşünün, inanınca olacak inşallah. Bende bu sabah oradaydım, haftaya alınacak yumurtalarım, inşallah kavuşuruz yavrumuzaGünaydın kızlar , bugün pgt ye gidecek embriyolarımın kalite derecelerini öğrendim .. Konu hakkında bilgisi olan beni aydınlatabilir mi ? 5ab,4aa,5ba,6aa
İnşallah kavuşacağızBenim bildiğim kadarıyla AA'lar en iyi kalite, ama forumda bu konuda çok fazla yorum okudum, düşük kalite olup tutanlarda oluyor, bence bu kısımlara hiç takılmayın. Siz olumlu düşünün, inanınca olacak inşallah. Bende bu sabah oradaydım, haftaya alınacak yumurtalarım, inşallah kavuşuruz yavrumuza
Mrb son okuduğum msjlardan benzer durumlar yaşamışız benimde ikinci tedavide böyle olfu 5 emb ikisi iyi dediler ve ikiside 5 güne gitti NGS sonuç kromozom bozuklugu geldi benim sizde anlamadığım pgt bile gidemeyecek kadar kaliteli olmayan embriyoyu beden transfer ettilera
Haklısınız kesinlike benim tek yumurtam gelişiyor ondan seçim şansım olmuyor ama bunda da hayır vardır diye düşünüyorum sürekli olumlama yapıyorumİnşallah kavuşacağızAma insan merak etmeden de duramıyor işte :))
Anladım canım rabbim rabbim kucagini yakın zamanda tekrar doldursun sağlıcaklaaçıkçası ben istedim.dokrorumda onayladı.5.gune gitmis bir embriyo var.iyi ya da kötü..şansımı denemek istedim
Ol diyen Allah o 1 taneyi size nasip etmişse hayırlısıyla size 1 evlat olarak müjdesini verir inşallahHaklısınız kesinlike benim tek yumurtam gelişiyor ondan seçim şansım olmuyor ama bunda da hayır vardır diye düşünüyorum sürekli olumlama yapıyorum
Teşekkür ederim , inşallah geleceklerembriyolariniz kaliteli görünüyor..6aa en kaliteli olanı..umarim 4 du de sağlıklı gelir..
Embriyolarin gayet iyi kaliteli dilerim pgtden kromozomal olarakta saglikli donerler:.Günaydın kızlar , bugün pgt ye gidecek embriyolarımın kalite derecelerini öğrendim .. Konu hakkında bilgisi olan beni aydınlatabilir mi ? 5ab,4aa,5ba,6aa
İnşallah canım teşekkür ederimEmbriyolarin gayet iyi kaliteli dilerim pgtden kromozomal olarakta saglikli donerler:.
amin.hepimizin insallahhhAnladım canım rabbim rabbim kucagini yakın zamanda tekrar doldursun sağlıcakla
Maşallah 4 embriyo gidiyor. İnşallah hepsi sağlıklı gelir.Günaydın kızlar , bugün pgt ye gidecek embriyolarımın kalite derecelerini öğrendim .. Konu hakkında bilgisi olan beni aydınlatabilir mi ? 5ab,4aa,5ba,6aa
BenEşinde hepatit b olan warmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?