- 7 Kasım 2020
- 420
- 194
- 23
- 33
Antioksidan kullanıyor genelde. Biz 3 ay antioksidan kullandıktan snra dna hatası %17 oksidatif stres %36 Dı. Murat hocaya mail attık Bi sonraki denemede testis spermi kullanabiliriz demişti. Martta tekrar gidecez tüp bebepehic yapılmadı bu testler bize..bu stres testini de ilk defa duyuyorum..araştırayım biraz..tedavisi var mi acaba
Merhabalar, anladığım kadarıyla kimyasal gebelik geçirmişsiniz. Peki hepsi pgtden sağlıksız geldiyse nasıl transfer yaptılar?evt son 2 tedavide 2 pgt ye gidildi.hepsi sağlıksız geldi..5.gune gidiyor.kaliteli de...5aa 5 ab 4aa şeklinde hep..ama hep kromozom bozukluğu...son tedavide artik tese ya da tesa yapalim dedik...yok gerek yok dedi..yeterli bize bu spermler dedi.sperm yetme olayı değil ki.onemli olan kalitesi...genetiklerimiz temiz aslinda.niye pgt olumsuz geliyor anlamiyorum
1 tanesi pgt ye gidecek kalitede değildi..onu da değerindirelim dedi yucel hoca..transferini oldum..Merhabalar, anladığım kadarıyla kimyasal gebelik geçirmişsiniz. Peki hepsi pgtden sağlıksız geldiyse nasıl transfer yaptılar?
Tam olarak anlamadım ama ben zaten cubugu hiç tamamen ittirmiyorumki hep yarısı zaten dışarda aplikatörün.bazen daha derine ilerliyor bazen gitmiyor defalarca oldu bana Yücel Bey iyice derine ittirmenize gerek yok vajende emilir demişti.Bir de benim çok krem gibi ,su gibi geliyor.Ayrıca natural siklüsde de ilaca devam edildiğini bilmiyordum .Selam, transferin 13. Günündeyim. Lutinus fitil dün gece uygularken ilerlemedi çubuk içerisi şiş gibi hadi zorladım biraz daha gitti . Sabah yenisini yaptım. Çubuğun yarısı dışarda kaldı yok ilerlemiyor sağ sol yaptım belki ilerler diye olmadı. Bende mecbur fitili yaptım. Vajinada hafif kaşıntıda hissediyorum. Hemşireye yazdım doktor demiş olağan bir şey gece de yapsın aynısı olursa ultrason yapalım. Ve ağız yoluyla devam etsin.
Başına gelen var mı?
Ayrıca kaşıntı arasıra bende de oluyor bana bu dediklerin hep oluyordu zaten umarım yalnış bişey yapmıyoruzSelam, transferin 13. Günündeyim. Lutinus fitil dün gece uygularken ilerlemedi çubuk içerisi şiş gibi hadi zorladım biraz daha gitti . Sabah yenisini yaptım. Çubuğun yarısı dışarda kaldı yok ilerlemiyor sağ sol yaptım belki ilerler diye olmadı. Bende mecbur fitili yaptım. Vajinada hafif kaşıntıda hissediyorum. Hemşireye yazdım doktor demiş olağan bir şey gece de yapsın aynısı olursa ultrason yapalım. Ve ağız yoluyla devam etsin.
Başına gelen var mı?
Daha net yazayımAyrıca kaşıntı arasıra bende de oluyor bana bu dediklerin hep oluyordu zaten umarım yalnış bişey yapmıyoruzBen birde cubugun yarısı dışardayken gönderiyorum zorlamıyorum iyice derine
Anladım canım endişelenme benim ki çoğu zaman yarıdayken bırakıyorum zaten.youtubedaki vıdeoda en az 3cm içeri gitmeli diye tarif ediyor.Şu ıslaklık meselesi bende de aynı çamaşır ıslak kalıyor sonuçta ve mantar olur diye korkuyorum .Kaşıntıda oluyor arasıra zaten.Ben elimle hiç beceremedim aplikatörü temizleyip yine onla yapıyorum bence endişelenceğimiz bişey değildir yarısının dışarda kalması ama şu mantara ,enfeksiyona dikkat etmek lazım.Daha net yazayımşimdi çubuğu sonuna kadar yapıyordum ilk günler. Sadece elimle tutup ince çubuğu itecek küçük bir mesafe kalıyordu. Dün resmen yarısı dışarda kaldı tam fitili bırakacağım zaman zorladım az daha içeri gitti. Sabah ise çubuk tamamen yarıda kaldı be yaptıysam ilerlemedi bende mecbur fitili öyle bıraktım. Hemşire elinle yap dedi. Benimde kremsi ve sulu olarak geri geliyor. Hadi bu normal diyelim. Gece geliyor fark etmiyoruz sabah bir bakıyorum iç çamaşır ıslak. Ve bu yüzden mantar olmuş olabilir. Islak kaldığı için. Kaşıntıda ondandır diye düşünüyorum. Gece tekrar deneyeceğim. İlerlemezse sabah hemşireye yazıcam.
Naturelde transferden 4 gün önce başlıyorsun hamilelik olursa 10. Haftaya kadarr fitile devam.
Selam,Kendim gibi ikinci çocuk için uğraşanları görmek bana güç ve enerji veriyor. Gönlünüzdeki hakkınıza hayırlı olsun.
Biraz rahatladım bende en sonuna kadar daha faydalı diye düşünüyordumAnladım canım endişelenme benim ki çoğu zaman yarıdayken bırakıyorum zaten.youtubedaki vıdeoda en az 3cm içeri gitmeli diye tarif ediyor.Şu ıslaklık meselesi bende de aynı çamaşır ıslak kalıyor sonuçta ve mantar olur diye korkuyorum .Kaşıntıda oluyor arasıra zaten.Ben elimle hiç beceremedim aplikatörü temizleyip yine onla yapıyorum bence endişelenceğimiz bişey değildir yarısının dışarda kalması ama şu mantara ,enfeksiyona dikkat etmek lazım.
Bilmediğimiz bir yerde tanımadığımız biriyle aynı kaderi yaşamak ve dualarında olmak ne güzel. Rabbim inşallah sizede sağlıkla ikinciyi nasip etsin. Ben heyecanla bekliyorum sonucu. Belki yeni yıla girmeden güzel bi haber diye unut ediyorum. Nasip artık.Selam,
seni taaa en baştan beri takip ediyorum. Seni okuyup ben de umutlanıyordum :) 3 te 1 tutturmuştun. Yaşımızı düşününce çok iyi bir oran. Ayyyy diyoyordum ben de 1 tane de olsa sağlam 1 embriyo bulabilir miyim acaba? :)
3 tedaviden toplam 12adet 6aa embriyo göndermiştik pgt ye. 2 embriyo sağlam gelmişti.
Sonunda 41 yaşımda oğlumu doğurdum. 18 ayı bitti.
Ocak a transfer için hazırlanıyorum.
Umarım güzel bir haber alırsın. Sağlıkla doğurursun...
Merhaba 4 gün önce İdil Eczanesinden aldım. Orda kesin varKızlar merhaba hiçbir yerde lutinus bulamıyorum ve son 2 tabletim kaldı sizler nereden alıyorsunuz? Acil dönüş yapabilirseniz çok sevinirim
Nerde oturuyorsunuz? Bende geçen bulamadım hastane önündeki eczanelerde buldum. Kanuni sultan süleyman hastanesinin ömündeki eczanede buldum.Kızlar merhaba hiçbir yerde lutinus bulamıyorum ve son 2 tabletim kaldı sizler nereden alıyorsunuz? Acil dönüş yapabilirseniz çok sevinirim
Ilaclarin ulkeye gelislerinde sıkıntı var sanırım,gecen memorialın önündeki eczanede yoktu , depolarında da yokmuş önemli sonuçta umarım temin edebiliriz.Benim ki de azaldı.Kızlar merhaba hiçbir yerde lutinus bulamıyorum ve son 2 tabletim kaldı sizler nereden alıyorsunuz? Acil dönüş yapabilirseniz çok sevinirim
Sen Türkiye’de misin şu ara.Ilaclarin ulkeye gelislerinde sıkıntı var sanırım,gecen memorialın önündeki eczanede yoktu , depolarında da yokmuş önemli sonuçta umarım temin edebiliriz.Benim ki de azaldı.
Evet gitmiyorum istesemde gidem gerci su ara:) ilaclarim bitene kadar en azindam kalmak istiyorum biliyorsun Uk de takip,vs 3aydan sonra basliyor ve hic iyi seyler duymadim bilmiyorum bira endiselerim var acikcasi ilersi icin nhsin servisinden.Sen de Izmir’de sin degil mi?Sen Türkiye’de misin şu ara.
Bende de ayni his var bazen ileri bazen yarida koyuyorum mantar olusmasin diyede arapedi kullaniyorum sik sik degistiriyorum hareket ettikce bence normaldir eger cubugu kullanamiyorsan elinle denemeye devam etDaha net yazayımşimdi çubuğu sonuna kadar yapıyordum ilk günler. Sadece elimle tutup ince çubuğu itecek küçük bir mesafe kalıyordu. Dün resmen yarısı dışarda kaldı tam fitili bırakacağım zaman zorladım az daha içeri gitti. Sabah ise çubuk tamamen yarıda kaldı be yaptıysam ilerlemedi bende mecbur fitili öyle bıraktım. Hemşire elinle yap dedi. Benimde kremsi ve sulu olarak geri geliyor. Hadi bu normal diyelim. Gece geliyor fark etmiyoruz sabah bir bakıyorum iç çamaşır ıslak. Ve bu yüzden mantar olmuş olabilir. Islak kaldığı için. Kaşıntıda ondandır diye düşünüyorum. Gece tekrar deneyeceğim. İlerlemezse sabah hemşireye yazıcam.
Naturelde transferden 4 gün önce başlıyorsun hamilelik olursa 10. Haftaya kadarr fitile devam.
Hangi ozel saglik sigortasi karslyor blyor msnz? Ben karsilamyor diye blyorum dapgt yapılmamışsa illa amniyosentez gerekmiyor. kandan bakılan nifty testler var. 15 günde sonuç çıkıyor ve kan yurtdışına gönderiliyor. biraz pahalı lakin özel sağlık sigortası doğum paketi kapsamında karşılıyor.
ben iki kez yaptırmak durumunda kalmıştım ve o bir ay benim için geçmek bilmemişti. keşke pgt yaptırsaydım zamanında diye düşünmüştüm. çok şükür sağlıklı doğdu bebeklerim ama hamileyken o stresle beklemek o kadar ilerlemişken kaybetmek benim için çok daha yıpratıcı olurdu. o yüzden pgt tavsiye ediyorum ben. emin olup başlamak daha iyi.
allah hayırlısını versin isteyen herkese tez zamanda sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
Evet bende dönmedim daha.Evet gitmiyorum istesemde gidem gerci su ara:) ilaclarim bitene kadar en azindam kalmak istiyorum biliyorsun Uk de takip,vs 3aydan sonra basliyor ve hic iyi seyler duymadim bilmiyorum bira endiselerim var acikcasi ilersi icin nhsin servisinden.Sen de Izmir’de sin degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?