- 6 Aralık 2019
- 69
- 63
- 18
- 40
3.tedavimden bir oglum var..hep onu örnek veriyorlar.saglikli embriyo olunca oluyor diye..önemli olan sağlıklı embriyoyu bulabilmek iste..inşailahi bi dahakine sagliklisini buluruz gücümüz yettiğince tabiDediğin gibi belki de içeriden direkt alınan spermler yolda bir hasara uğramadan daha sağlıklı olacak , neden o yönteme yanaşmamış ben de şaşırdım .. Adam işinin ehli sonuçta bizden iyi bildiği kesin ama 9.tedavi sonuçta farklı bir yola başvurması gerekiyordu diye düşünüyor insan gerçekten..
Ne güzel evladınızın olması3.tedavimden bir oglum var..hep onu örnek veriyorlar.saglikli embriyo olunca oluyor diye..önemli olan sağlıklı embriyoyu bulabilmek iste..inşailahi bi dahakine sagliklisini buluruz gücümüz yettiğince tabi
Gordum cok sukurCanım sen dün keseyi görmeye gidecektin var mı bir gelişme :)
Canim oncelikle merhaba.. sizin bu durumunuzla bizimkisi ayni degil ama bircok faktorde bizi tup bebek yaptirmaya yoneltti malesef.. esimde bende 29 yasindayiz.. memorialde yaptirdik ilk denememiz di bizimde.. pgt yaptirdik ve ayriyetten ngs de oldu memorialde ki kullanilan teknikler ve makinalar en ust duzey en son makinalar oldugu soylendi ve dr Semra ya guvenebilirsin oyle dediyse moralinizi hic bozmayin bu cok onemli.. benim suan icin turkiye de labaratuvar ortamini en cok guvendigim yer Memorial.. suan 7 haftalik oldum ufak tefek iletisimlerde sikintimiz oldu ama basarisi cok iyi genetik bolumunun umarim sizinde hakkinizda hayirlisi olur..Arkadaşlar merhaba bizde memorialde tüp bebek deneyeceğiz ama çok korkuyorum bu 3. Denememiz olacak buraya yazma amacım belki bu umut bizim gibi olanlar vardır tecrübelerini paylaşır ne bileyim bı umut işte kısaca size suercimi anlatayim eşimde şiddetli sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu var ilk denememiz kimyasal gebelik ile sonuclandi ikinci denemizdede 5 embyomuz vardı ikisi kaliteli dediler ve ngs gönderdik sonuç ikisinde de anomali tespit edildi ve transfer olmadı şimdi 3. İçin Memorial le görüştük Dr İpek hanım di pandemiden kaynaklı online görüştük hasteneye gittiğimizde semra hocayla görüşme fırsatımız oldu bize zor hastasiniz fakat sizden daha zor vakalarda başarı elde ettik sizde aslında genetik sıkıntı yok sperm baş ve boyun kısmında kırıklar var oyuzden genetik sıkıntılı gelmiş ikinci denemenizde dedi bide çok büyük bi hata yapılmış emriyobiyopsisi 3 gün yapılmaz 5 .gün yapılması gerekirdi oyuzden iki tüp bebek demenizi ben saymıyorum dedi biz tabi çok kötü olduk bunları duyunca şimdi lütfen bana yardımcı olun aklım çok karışık bizim gibi olan varmı başarılı olan varmi bu arada eşimde ki bu sıkıntı küçükken inmemiş testis problemi olmuş tek taraflı ameliyat olmamış kendiliğinden yerine gelmiş 5 yaşlarında bende sıkıntı yok şimdilik yaslarimiz 30
Tebrikler canimm32.34 çıktı HCG değerim, 4 gün sonra tekrar ölçtürün dedi doktor, şu durumda net birsey söylemek mümkün değil dedi. Umarım sıkı sıkı tutunur yavrucuk
Sen ingiltereye gidecektin degilmi geri off nolacak simdiBu arada pgt yi bekleyelim sağlıklı dönerde transfer olup evime döneyim demiştim. Uçuşlar durduruldu.
Rabbim seninde kucağına sağlıcakla aldirsin çok teşekkür ederim verdiğin bilgi içinCanim oncelikle merhaba.. sizin bu durumunuzla bizimkisi ayni degil ama bircok faktorde bizi tup bebek yaptirmaya yoneltti malesef.. esimde bende 29 yasindayiz.. memorialde yaptirdik ilk denememiz di bizimde.. pgt yaptirdik ve ayriyetten ngs de oldu memorialde ki kullanilan teknikler ve makinalar en ust duzey en son makinalar oldugu soylendi ve dr Semra ya guvenebilirsin oyle dediyse moralinizi hic bozmayin bu cok onemli.. benim suan icin turkiye de labaratuvar ortamini en cok guvendigim yer Memorial.. suan 7 haftalik oldum ufak tefek iletisimlerde sikintimiz oldu ama basarisi cok iyi genetik bolumunun umarim sizinde hakkinizda hayirlisi olur..Ve bebeginize kavusursunuz
Maşallah. Sizi kese için çok erken çağırmışlar. Beni 3 hafta sonraya çağırdılar.Gordum cok sukurbu asamayi da atlattik bir sonrakine.Benim icin psikolojik esik 8.hafta olacak.Ins hepimizin hersey yolunda ilerler ,saglikla kucagimiza aliriz
Evet bana da erken geldi ,bir dis gebelik olmadigina emin olduk dediler sanirim oyle bir suphe vardi.Simdi ins saglikla kalp atisini da duyarizMaşallah. Sizi kese için çok erken çağırmışlar. Beni 3 hafta sonraya çağırdılar.
İnşallah devamıda sorunsuz geçer. Ben aslında önce keseyi görmek isterdim. Aklımda hep acaba devam ediyor mu sorusu dönüyor. Bence önden kese için çağırıp sonra kalp atışı için istediğiniz yere gidin deselerdi. Merak...Evet bana da erken geldi ,bir dis gebelik olmadigina emin olduk dediler sanirim oyle bir suphe vardi.Simdi ins saglikla kalp atisini da duyarizYa ben de garip bisey oldu ,gogsum hafif dolgun gibiydi sanki kuculdu biraz ilk gebeligimde cok erken gogsum buyumustu,midem cok bulaniyordu bunda hic biri olmadi bi ara deger dusuk diye mi dusundum digerinde degerim yuksekti hatta ikizdi muhtemelen sirayla dustu dediler belki ondandir.Her gebelik farkli tabi ..her asama yolunda gittikce biraz daha rahatlicam:)senin degerin nasil oldu?ikiz olur belki:)
senin natural transfer miydi ?yapay mi?İnşallah devamıda sorunsuz geçer. Ben aslında önce keseyi görmek isterdim. Aklımda hep acaba devam ediyor mu sorusu dönüyor. Bence önden kese için çağırıp sonra kalp atışı için istediğiniz yere gidin deselerdi. Merak...
Benimde göğüslerim zaten küçüktü iyice küçüldübende büyür diye bekliyorum benim erken şuan belki önümüzde ki hafta belirti verir. Ben ilk çocuğuma hamileyken resmen göğüslerim şişten patlayacaktı. Bunda hiçbir şey yok. İnsan tabiki acaba mı diye düşünüyor. Allahım inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz. 7. Günü 152 çıktı.
10. Gün 635 çıktı. Ama internette baktım benim gibi olupta tek gebelik olan çok var. Benim değerimden az olupta ikiz olanda var. Herşey muayenede belli oluyormuş. Benim tek embriyo transfer edilmişti.
Sperm dna hasarı ve oksidatif stres testi yaptır blki yüksek ıyüzdn sağlıkszdr3.tedavimden bir oglum var..hep onu örnek veriyorlar.saglikli embriyo olunca oluyor diye..önemli olan sağlıklı embriyoyu bulabilmek iste..inşailahi bi dahakine sagliklisini buluruz gücümüz yettiğince tabi
Benim 4 toplandı üç döllendi 4. Güne kadar günüyle uyumlu gitti 5. Gün biri ziyan oldu. Diğerini 6. Güne beklettiler. Oda ziyan oldu. Tek balast bir embriyo gitti pgt ye. Dizinde tek gitmiş. Ne güzel ikiz olmuş. Benimki sağlıklı döner mi bilmiyorum. Çok umutlu değilim ama nasipte varsa bir şekilde oluyor. Bekliyorum sabırla.Evet pgt den sağlıklı geldi. İnşallah rabbim gönlünüze göre versin bize pek umut vermedikleri için tekrar bi tedavi düşünmedim bende birde kızım olsun çok istiyordum. zaten üç yumurtam vardı biri gelişmedi biride boş çıkmıştı. Tek yumurta çıkınca çok üzülmüştüm belki iki tane olsaydı biri tutmazsa biri tutar belki ikiz olur diye, ama rabbim tekten ikiz verdi. Sizinde olur neden olmasın
Naturel canımsenin natural transfer miydi ?yapay mi?
hic yapılmadı bu testler bize..bu stres testini de ilk defa duyuyorum..araştırayım biraz..tedavisi var mi acabaSperm dna hasarı ve oksidatif stres testi yaptır blki yüksek ıyüzdn sağlıkszdr
Bende hiç sorgulamam. Sorgulayıp yük yapmak istemiyorum. Çünkü olmayacaksa naparsan yap olmaz biliyorum görüyorum. Allah’a bırakıyorum bir çeşit teslimiyet.Ya inanirmisiniz embriyo 5.güne gitti pgt den sağlıklı geldi. Ama bize pekde kaliteli değil dediler. İkiz oldu acaba kaliteli olsaydı kaçız olurdu☺ Ben tedavide hiç biseyi sorgulamadım kontrole gittim kanı verip çıktım ben kanı niye veriyoruz burda öğrendim
Kendim gibi ikinci çocuk için uğraşanları görmek bana güç ve enerji veriyor. Gönlünüzdeki hakkınıza hayırlı olsun.3.tedavimden bir oglum var..hep onu örnek veriyorlar.saglikli embriyo olunca oluyor diye..önemli olan sağlıklı embriyoyu bulabilmek iste..inşailahi bi dahakine sagliklisini buluruz gücümüz yettiğince tabi
Her işte bir hayır vardır tesellisine sığındık.Sen ingiltereye gidecektin degilmi geri off nolacak simdineyse biraz tatil yapin dicem memlekette ama ordada kisitlamalar var Allah yardimcimiz olsun ya emeklerinize degsin inshaAllah
Benim bir önceki transferim Ayni şekilde sonuçlandı benzer haftadaydi. Her şey yolundayken bir anda bitti. Hiçbir şeyin elimizde olmadığının kanıtı garip bir andi. Aniden, birden bitmisri.Bugun hic bisey yokken birden kanamam basladi apar topar doktora gittik kese var ama henuz kalp atimi yoktu 5hafta 2gunluktu dusuk tehditi var kanamadan oturu dedi igne vurulup eve geldim tuvalette kocaman bir et bir et parcasi dustu tekrar doktora gittik kese yok dusmus dedi hersey bitti bir anda hala soktayim pgtli bir embriyoydu saglikliydi neden birden bire dustu inanamiyorum
Beni de üç hafta sonraya çağırdılar hem kese hem kalp için başka bir hastaneye de gitmedim totem yapıyorumMaşallah. Sizi kese için çok erken çağırmışlar. Beni 3 hafta sonraya çağırdılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?