Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

3.tedavimden bir oglum var..hep onu örnek veriyorlar.saglikli embriyo olunca oluyor diye..önemli olan sağlıklı embriyoyu bulabilmek iste..inşailahi bi dahakine sagliklisini buluruz gücümüz yettiğince tabi

3.tedavimden bir oglum var..hep onu örnek veriyorlar.saglikli embriyo olunca oluyor diye..önemli olan sağlıklı embriyoyu bulabilmek iste..inşailahi bi dahakine sagliklisini buluruz gücümüz yettiğince tabi
Ne güzel evladınızın olması İnşallah bu sefer o sağlıklı embriyo yakalanır ve oğlunuza kardeş size yeni bir nefes gelir

Canim oncelikle merhaba.. sizin bu durumunuzla bizimkisi ayni degil ama bircok faktorde bizi tup bebek yaptirmaya yoneltti malesef.. esimde bende 29 yasindayiz.. memorialde yaptirdik ilk denememiz di bizimde.. pgt yaptirdik ve ayriyetten ngs de oldu memorialde ki kullanilan teknikler ve makinalar en ust duzey en son makinalar oldugu soylendi ve dr Semra ya guvenebilirsin oyle dediyse moralinizi hic bozmayin bu cok onemli.. benim suan icin turkiye de labaratuvar ortamini en cok guvendigim yer Memorial.. suan 7 haftalik oldum ufak tefek iletisimlerde sikintimiz oldu ama basarisi cok iyi genetik bolumunun umarim sizinde hakkinizda hayirlisi olur.. Ve bebeginize kavusursunuz

Rabbim seninde kucağına sağlıcakla aldirsin çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için

Maşallah. Sizi kese için çok erken çağırmışlar. Beni 3 hafta sonraya çağırdılar.
Evet bana da erken geldi ,bir dis gebelik olmadigina emin olduk dediler sanirim oyle bir suphe vardi.Simdi ins saglikla kalp atisini da duyarizYa ben de garip bisey oldu ,gogsum hafif dolgun gibiydi sanki kuculdu biraz ilk gebeligimde cok erken gogsum buyumustu,midem cok bulaniyordu bunda hic biri olmadi bi ara deger dusuk diye mi dusundum digerinde degerim yuksekti hatta ikizdi muhtemelen sirayla dustu dediler belki ondandir.Her gebelik farkli tabi ..her asama yolunda gittikce biraz daha rahatlicam:)senin degerin nasil oldu?ikiz olur belki:)

İnşallah devamıda sorunsuz geçer. Ben aslında önce keseyi görmek isterdim. Aklımda hep acaba devam ediyor mu sorusu dönüyor. Bence önden kese için çağırıp sonra kalp atışı için istediğiniz yere gidin deselerdi. Merak...
Benimde göğüslerim zaten küçüktü iyice küçüldübende büyür diye bekliyorum benim erken şuan belki önümüzde ki hafta belirti verir. Ben ilk çocuğuma hamileyken resmen göğüslerim şişten patlayacaktı. Bunda hiçbir şey yok. İnsan tabiki acaba mı diye düşünüyor. Allahım inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz. 7. Günü 152 çıktı.
10. Gün 635 çıktı. Ama internette baktım benim gibi olupta tek gebelik olan çok var. Benim değerimden az olupta ikiz olanda var. Herşey muayenede belli oluyormuş. Benim tek embriyo transfer edilmişti.

senin natural transfer miydi ?yapay mi?

Benim 4 toplandı üç döllendi 4. Güne kadar günüyle uyumlu gitti 5. Gün biri ziyan oldu. Diğerini 6. Güne beklettiler. Oda ziyan oldu. Tek balast bir embriyo gitti pgt ye. Dizinde tek gitmiş. Ne güzel ikiz olmuş. Benimki sağlıklı döner mi bilmiyorum. Çok umutlu değilim ama nasipte varsa bir şekilde oluyor. Bekliyorum sabırla.

Bende hiç sorgulamam. Sorgulayıp yük yapmak istemiyorum. Çünkü olmayacaksa naparsan yap olmaz biliyorum görüyorum. Allah’a bırakıyorum bir çeşit teslimiyet.

Kendim gibi ikinci çocuk için uğraşanları görmek bana güç ve enerji veriyor. Gönlünüzdeki hakkınıza hayırlı olsun.

Benim bir önceki transferim Ayni şekilde sonuçlandı benzer haftadaydi. Her şey yolundayken bir anda bitti. Hiçbir şeyin elimizde olmadığının kanıtı garip bir andi. Aniden, birden bitmisri.
Allah kolay atlatmak nasip etsin . Ben yine pgt li farklı embriyoyu 3 ay sonra denemiştim. Tabi rahimde parça temizlenmemisti önce kürtaj sonra yapışıklık oluştuğu için histereskopi sonrası. Belki de 4 ayı bulmuştu hatırlayamadım tam. Ama sonra aldım oğlumu kucağıma, inşallah senin de öyle olur, umudunu kaybetme, pes etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…