Geçmiş olsun dilerim sağlıklı bebekleriniz olur. Benim translokasyonum var bende pgt yaptırıyorum ve bu ay maalesef 2 yumurtam ilaçlara yanıt verdiği için tedavim ertelendi
Geçmiş olsun dilerim sağlıklı bebekleriniz olur. Benim translokasyonum var bende pgt yaptırıyorum ve bu ay maalesef 2 yumurtam ilaçlara yanıt verdiği için tedavim ertelendi
Bizde translokasyon yapan kromozomlara göre değişiyor ama genelde ngs tercih ediliyor. Bazılarına fish yapılıyor bana sadece ngs oluyor. 5. Güne gelen embriyolara ngs yapılıyor.kirmizipatiklikiz translokasyonda da tek gen hastalari gibi Pgt setup mi yapiliyo onden? Yoksa embriyoyu direkt ngs ye gonderip sonuc aliniyo mu? Merak ediyodum bunu, translokasyon gorunce soriim dedim. İnsallah gelecek ay senden de guzel haberler alalim
Yok canim kalmadi ama boyle tiksindirecek seyler olunca tabi yine oguresim geliyor.. koku pis seylerden tiksinme geliyor.. senin bulanti rahatsizligin olabilir bisey diyolardi ona ilac felan kullandiriyo drlar hani (hyperemis gravidarum).. bazi hamilelerde ciddi sorunmus bu ama artik yavastan gecmesi lazimdi benim 12.ci haftadan beri nerdeyse yok.. insh atlatirsin 4 aya kadar surebiliyor kuzenimle 2 gun var aramizda hala migdesi bulaniyor iyice zayifladi.. bende dua ederim senin icin insh atlatirsin canim 2.donem rahat oluyor gercekten ben piskolojikmen olarak da rahatladim hamd olsun
Açıldığı andan itibaren 28 gün. 28 günü geçince çöp benimde kaldı. Yakın zamanda planlamadığım icin çöp oldu.Kızlar son bir şey sorucambende şimdi kalem şeklinde gonal f var birazını kullandım bi sonraki tedavime kadar kullanamicam bozulur mu?
Benimde iptal oldu cnm geçen ay bu ay bakalım ne olacakGünaydın kızlar benim bu ay sadece 2 yumurtam vardı. Tedaviyi iptal ettik o yüzden bi sonra ki ay denicez
Seninde mi yumurta azdı. Benim translokasyonum olduğu için yetersiz gördü yoksa 2 yumurta yeterdi aslında dediBenimde iptal oldu cnm geçen ay bu ay bakalım ne olacak
Benim beş taneydi fakat bendeki yumurtalarda dejenere çıkıyor içi parçalanmış gibi geçen denemede 13 yumurtadan 3 tane dollendi .bir tane pgtden sağlam gelmistiSeninde mi yumurta azdı. Benim translokasyonum olduğu için yetersiz gördü yoksa 2 yumurta yeterdi aslında dedi
Pgtden sağlam geliyorsa moralinizi bozmayın hiç takviyelerle daha sağlıklı embriyo elde edersiniz.Benim beş taneydi fakat bendeki yumurtalarda dejenere çıkıyor içi parçalanmış gibi geçen denemede 13 yumurtadan 3 tane dollendi .bir tane pgtden sağlam gelmisti
Seninde mi translokasyondu
Benim tek gen canim. Once pgt den sonra ngs den gececek embriyolar. Allah yardimcimiz olsun, bol sanslar hepimize bu yoldaSeninde mi translokasyondu
Öyle her şey nasipBende tranlokasyon ve genetik olarak hiç bir sıkıntı yok ekzom testi yaptılar kana bakarak galiba hiç bir genimde mutasyona rastlanmadi.Semra hocanın dediği över maturasyonu.Diyorki hoca sonuç olarak biz yumurtayı tam anlamıyla goremiyoruz.Mikroskopta gördüğümuz kadarıyla diyor .Nasip diyorum hep.Bir kaç güne adet olacağım.Bakalim bu sefer devam edebilecek miyiz
Hep beraber inşallah çok büyük sınavdan geçiyoruz Allah herkesin yardımcısı olsun maddi manevi her aşaması o kadar zorluki psikolojik çok dik durabilen biride değilim .Öyle her şey nasipinşallah emekleriniz boşa çıkmadın bu sefer pozitif sonucunuzu görün
Amin bende öyleyim herkese iyi gibi görünmekten çok yoruldumHep beraber inşallah çok büyük sınavdan geçiyoruz Allah herkesin yardımcısı olsun maddi manevi her aşaması o kadar zorluki psikolojik çok dik durabilen biride değilim .
Bence sizden de iyi haberler gelicek bu sefer ins guzel sonucada ulasacaksinizBenimde iptal oldu cnm geçen ay bu ay bakalım ne olacak
İnşallah canım hislerine teşekkür benden güzel haberlerle buluşmak dileğiyleBence sizden de iyi haberler gelicek bu sefer ins guzel sonucada ulasacaksinizIcimden oyle hissettim yazmak istedim bir iki ay gec bile olsa eonuc guzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?