- 30 Temmuz 2015
- 188
- 123
- 103
- 44
Araştırma yaparlar düşük neden oluyorGünlerdir okuyorum hamile kalanlara kendim gibi çok seviniyorum içten içe şimdi sıra bende ben de soruyorum sizlere :)hataydan istanbula geleceğim tüp bebek için bi kaç ay sonra Semra Hoca ya benim 4 kimyasal bir dış gebelik biri de kese gözüküp düştü.tüplerim alındı dış gebelik ve sıvı birikintisi yüzünden. Yaşım 39 amh 0,766 ve düşük mü yüksek mi inanın bilmiyorum. Eşimde bi sıkıntı yok aslında bende de yok deniliyor ama bu defa şansımı istanbul da denemek istiyorum. Yumurta kalitesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum artık kimyasal bi tüp bebek geçmişim var 2 defa da dondurulmuş denedik hiç tutmadı. Bunlara nasıl çözüm bulunur kimyasallara bunun için hastane bi işlem yapıyormu bilginiz varmı acabaa kusura bakmayın uzun oldu
Tahlil istediler yaptırdım standart olanları ama orda bi tahlil yapılır mi acabaAraştırma yaparlar düşük neden oluyor
Ayyyy tutundu mu bebişinnnKızlar komik bir soru olacak ama ben ofis sandalyemi bazen farkında olmadan altımda ileri geri hareket ettiriyorum sandalye tekerlekli ama gebeliğe bir sıkıntısı olur mu merak ettim ağır kaldırmış olur muyumsonuçta tekerlekli zorlanmıyorum ama korktum
Yatak masası al pastelciğim . 1 senedir ben de home office çalışıyorum . yatak sehpası aldım çok rahat :))Kızlar komik bir soru olacak ama ben ofis sandalyemi bazen farkında olmadan altımda ileri geri hareket ettiriyorum sandalye tekerlekli ama gebeliğe bir sıkıntısı olur mu merak ettim ağır kaldırmış olur muyumsonuçta tekerlekli zorlanmıyorum ama korktum
Canımcım şirketteyim maalesef keşke home office olsamYatak masası al pastelciğim . 1 senedir ben de home office çalışıyorum . yatak sehpası aldım çok rahat :))
Canımcım şirketteyim maalesef keşke home office olsam
Morfoloji 2 düşük ama sıkıntı yapmıyorlar. Önemli olan Yumurta kalitesi diyorlarKızlar sonuçlar nasıl
Eki Görüntüle 2799086
Herhangi Bi takviye kullandınız mıKızlar sonuçlar nasıl
Eki Görüntüle 2799086
Ya çok tatlısınKızlar komik bir soru olacak ama ben ofis sandalyemi bazen farkında olmadan altımda ileri geri hareket ettiriyorum sandalye tekerlekli ama gebeliğe bir sıkıntısı olur mu merak ettim ağır kaldırmış olur muyumsonuçta tekerlekli zorlanmıyorum ama korktum
Hayır kullanmadık daha ama ben şeyi anlamadım ilk sayfa da farklı 3.sayfasa farklı değerler onun sebebi nedirHerhangi Bi takviye kullandınız mı
Sorma canım ya iyice paranoyak oldumYa çok tatlısınbence hiç bir sıkıntı yok. O ağır kaldırmak olmaz ya.
Tıpkı bizde olduğu gibi doğruMorfoloji 2 düşük ama sıkıntı yapmıyorlar. Önemli olan Yumurta kalitesi diyorlar
Yıkandıktan sonra ki sayıHayır kullanmadık daha ama ben şeyi anlamadım ilk sayfa da farklı 3.sayfasa farklı değerler onun sebebi nedir
Anladım canım son sayfadaki de yıkanmadan önceki sanırım demiYıkandıktan sonra ki sayı
Pastelcim senin mensin ne kadar gecikmişti? Benim 2 gün var ama normalde önden ağrır hiç ağrı sızı yok. Korktum çok gecikecek diye.Sorma canım ya iyice paranoyak oldum
8 gün canımPastelcim senin mensin ne kadar gecikmişti? Benim 2 gün var ama normalde önden ağrır hiç ağrı sızı yok. Korktum çok gecikecek diye.
İnşallah ya normalde çok düzenlidir ama ilaçlar bozdu dengemizi. Sonu senin gibi olacaksa beklerim tabi8 gün canımİnşallah sen yaşamazsın çaresiz bekleyiş
İnşallaaaah canım inşallaah olacakk hepimiz bebişli olacağızİnşallah ya normalde çok düzenlidir ama ilaçlar bozdu dengemizi. Sonu senin gibi olacaksa beklerim tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?