- 30 Temmuz 2015
- 188
- 123
- 103
- 44
Çok teşekkür ederim inşallah herşey güzel olurBence memorial dogru secim bana sorarsaniz eger..Yurtdisindan geldigim icin benim icin tek zorluk oydu memoriali burdaki genetikci profesorum bile onayladi.. sonuc guzel darisi sizin basiniza inshaAllah bu son denemeniz olur ve yavrunuza kavusursunuz Yine nekdar iyi bir merkez olursa olsun takdir Allahindir
Merhaba impril ve Northvital verdiMerhaba öncelikle tedavilerinizde güzel sonuçlar diliyorum. Bu grubu uzun zamandır takip ediyorum yeni üye oldum dış merkezde 2 burada 1 negatifim var. Yumurta kalitesi için soner bey hangi ilacı verdi ? Bizde de sorun yumurta kaynaklı görünüyor .
Bende soner hocaya gittim canım nasıl memnun kaldın mı soner hocadan bana biraz soğuk geldiEvet İstanbulda ilk defa olacak adana da denedim 3 defa biri kimyasal diğerleri olmadı yumurta kalitesi için soner hoca ilaç yazdı bana mesaj yolu ile eşime de aslında ben istedim kafamda soru işareti kalmasın diye ama bilmiyorum ne olaca doğru seçim mi yaptım istanbul için bilmiyorum
Ben daha Hastaneye gitmedim mesaj yolu ve görüntülü görüşme yaptık biz bana çok sıcak geldi yaBende soner hocaya gittim canım nasıl memnun kaldın mı soner hocadan bana biraz soğuk geldi
bende canlı görüştüm ama neden böyle hissettim anlamadım bir dahaki ay yeniden gidicem sizde sorun neydi ?Ben daha Hastaneye gitmedim mesaj yolu ve görüntülü görüşme yaptık biz bana çok sıcak geldi ya
Kacinci gün embriyosuydu canımDusuklerimden dolayi istediler ngs yi iyikide yaptirmisim farkli trizomiler saptandi.. 4 taneden bitanesi saglikli geldi.. sanirim dusuklerimin sebebide bu, esimin karyotipinde anomali saptanmisti cozulmicek birsey dgl demisti ozamanki dr um.. yasim 29 yani yasla bi alakasi olmasi gerekmiuo illaa
Hayırlı olsun canım bol kaliteli yumoşların olsunArkadaşlar pazar günü opu gününe karar verildi. Dua edin bol bol
Kaçıncı gününKızlar bu 15 gün nasıl geçecek yaaidrar testiydi kan testiydi yapıyorduk şimdi onlar da yok Bebeğimmm inşallah benimlesindir napsam gitsem kan testi falan mı versem
Transferin 13.günündeyim canımKaçıncı günün
İdrar testinde çıkarTransferin 13.günündeyim canım
Rabbim yar ve yardımcınız olsunArkadaşlar pazar günü opu gününe karar verildi. Dua edin bol bol
Bol şanslarArkadaşlar pazar günü opu gününe karar verildi. Dua edin bol bol
Öyle endişeli seyler getirme aklınaKızlar bu 15 gün nasıl geçecek yaaidrar testiydi kan testiydi yapıyorduk şimdi onlar da yok Bebeğimmm inşallah benimlesindir napsam gitsem kan testi falan mı versem
Dont panicKızlar bu 15 gün nasıl geçecek yaaidrar testiydi kan testiydi yapıyorduk şimdi onlar da yok Bebeğimmm inşallah benimlesindir napsam gitsem kan testi falan mı versem
İşte bana bunlarla gel
Alacağım kuzum alacağım da şu içimdeki merakİşte bana bunlarla gelsen keyfine bak bebişinle bana dualar edin gönülden sevindim gönülden güzel heyecanlarını paylaşıyorum bu harika günlerinin an an notlarını al bir daha gelmez bugünler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?