Aynen aklima geldikce bir tuhaf hissediyorum sizlerle konusup bu sureci tekrar yasiyor gibiyim.. hamd olsun Rabbime hepbirlikte bu guzel duygulari yasayalim inshaAllah hepimiz anneligi fazlasiyla hakediyoruzSen yolun yarısından fazlasını geçtin canım darısı bizlere
İnşallah canım benimAynen aklima geldikce bir tuhaf hissediyorum sizlerle konusup bu sureci tekrar yasiyor gibiyim.. hamd olsun Rabbime hepbirlikte bu guzel duygulari yasayalim inshaAllah hepimiz anneligi fazlasiyla hakediyoruz
İnşalla bana da aynısını dedi Semra hoca yumurta kalitesiz dedi Ama bilemiyorum tatmin olamıyorumDoğru diyorsun canım çok haklısın. inşallah yaza güzel haberlerini alacağız ben inanıyorum
Tekrar tekrar sorduysam kusura bakmayın karıştırıyoeum sizin translokasyon var mıydı?S Saylove her tedavi birbirinden bağımsız gerçekten ilk deneme onbes yumurtadan iki döllenme kalitesi.hakkinda hiç bir bilgim yok acemice yapılan bir tedavisi.ikincisi İstanbul'da iyi bir hastane 13 yumurtadan sıfır döllenme .Üçüncüsü Şişli'de 14 yumurtadan 3 pgt bir tane sağlıklı transfer ve sekizinci haftada düşük.O yüzden denemekte fayda var.
Hiç bir genetik sorunum yok yumurtalar kalitesiz ve dejenere diyorlar .Tedavisi çok kolay değil yaniTekrar tekrar sorduysam kusura bakmayın karıştırıyoeum sizin translokasyon var mıydı?
Allah razi olsun güzel dileklerin icin allah her isteyene nasip etsin inşallahMerhaba oncelikle hayirli olsun tedaviniz guzel sonuclanir inshaAllah.. bizde yaptirdik ve pgt 2 ye ayriliyor birincisi herhangi aileden gelen genetik bir hastalik varsa onun icin oneriliyor digeri ise dusukleri olan, ileri yas ve kromozomal (karyotip) bozukluklari saptanan insanlara oneriliyor yani ngs de deniyor.. biz bunun ikisinide yaptirdik her hastaya farkli yontemler uygulaniyor olabilir dilerim ilk denemenizde basariyla sonuclanir.. bizimde ilk denememizdi
İnşallah bu sefer olur canım bende 2 defa devlet hastanesinde tüp bebek denedim biri kimyasal biri düşük oldu sonra genetik baktırdık eşimde kromozom transkolasyon çıktı önümüzdeki ay memoriale başlayacağım bende o yüzden hep meraktayımYok elde var sıfırhaziran gibi tekrar denemek istiyorum inşallah siz ne durumdasınız? Tedavileriniz ? Memorial de daha önce denediniz mi?
İnşallah hayırlısı olurİnşallah bu sefer olur canım bende 2 defa devlet hastanesinde tüp bebek denedim biri kimyasal biri düşük oldu sonra genetik baktırdık eşimde kromozom transkolasyon çıktı önümüzdeki ay memoriale başlayacağım bende o yüzden hep meraktayım
Ah ah çok doğru söylüyorsun yılmıyoruz bakalımS Saylove her tedavi birbirinden bağımsız gerçekten ilk deneme onbes yumurtadan iki döllenme kalitesi.hakkinda hiç bir bilgim yok acemice yapılan bir tedavisi.ikincisi İstanbul'da iyi bir hastane 13 yumurtadan sıfır döllenme .Üçüncüsü Şişli'de 14 yumurtadan 3 pgt bir tane sağlıklı transfer ve sekizinci haftada düşük.O yüzden denemekte fayda var.
Canimm cok sevindim bu guzel haberineKızlar Allaha şükür hamileyimmmmmmmAllah tamamını erdirsin inşallah sağlıkla kucağıma alayıımm darısı bekleyenler e isteyenlere benim gibi hasret çekenlere
Pgt li embriyonuz mu düşük oldu arkadaşım kusura bakmayın soruyorum ama nedenini söylediler miS Saylove her tedavi birbirinden bağımsız gerçekten ilk deneme onbes yumurtadan iki döllenme kalitesi.hakkinda hiç bir bilgim yok acemice yapılan bir tedavisi.ikincisi İstanbul'da iyi bir hastane 13 yumurtadan sıfır döllenme .Üçüncüsü Şişli'de 14 yumurtadan 3 pgt bir tane sağlıklı transfer ve sekizinci haftada düşük.O yüzden denemekte fayda var.
Amiin canım benim Allah razı olsun , Allah sağlıkla kucağımıza aldığımız günü göstersinCanimm cok sevindim bu guzel haberineallah saglikla kucagina almayi nasip etsin , kendim kadar heyecanlandim
Evet pgtli nedeni biz yumurtanın içini tamamen goruntuleyemeiyoruz diyorlarPgt li embriyonuz mu düşük oldu arkadaşım kusura bakmayın soruyorum ama nedenini söylediler mi
Düşükleriniz kaçıncı hafta da oluyordu acabaValla canim ben cok erken test ettim 5.gunumde hafif silik cikti 5.gun 6AB embryosuydu birde erken gebelik testleriyle gun gectikce de koyulasmaya basladi sonra test gunumu bekledim cunku zaten hamile kalmamda sorun yoktu benim hep dusuyordu.. inanmiyordum taa ki betahcg yuksek cikinca birde ikiye katlanmasi gerekiyor degerin.. 12.gun 339 14.gun 749 cikti kalp atisini gorene dek sevinememistim ama artik kabul ediyor ve sevinebiliyorum cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?