Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aynı gün başlıyorz demekki. Bnde bugün aradm randewu için döneceklermiş
Hayırlı olsun, ilaçsız mı olacak sizinki de? Ben İstanbul da değilim takibimi bulunduğum şehirde yaptıracağım. İnşallah 21. gün olur transferimiz o da gecikmesin artık

Canım ben de ilk tedavime kasımda başladım sanıyordum ki kasımda her sey biter şubat sonu transferim oldu Bunca zaman bekledik bir kaç ay daha bekleniyor yeterki sonu mutlu olsun ki olacak rabbimin izniyle
Canım senin 24.gun yapıldı diye hatırlıyorum. Normalde düzenli miydi adetlerin? Yeni bir yolculuk başlıyor güzel sonuçlansın inşallah, strese girdim yine

Canım senin 24.gun yapıldı diye hatırlıyorum. Normalde düzenli miydi adetlerin? Yeni bir yolculuk başlıyor güzel sonuçlansın inşallah, strese girdim yine
Canım ben her ay adet oluyorum ama günü değişiyor 30-35 gün arası 24.gün transfer olmamın sebebi yumurtamın geç büyümesi hiiç strese girme her şey çok güzel olacak

Metalwoman canım kafaya taktıkca gecikiyor biliyosun , takma demicem deyince olmuyor onu da biliyorum Söktürücü içtiysen en fazla 3 gün içinde olursun içini ferah tut annesi bebeğin sana kavuşacağı vakti bekliyor

Kızlar konusmaları okurken gordum dondurulmus embriyo transfer öncesi de rahim hazirlama icin ilaç kullanılıyomus bunu bilmiyodum
Yeni kullananlar var mı aranizda o ilaclarin fiyati ne tutuyo ortalama

Kızlar ben hala olamadım 43 gün geçti . Darısı başıma
Çok yumurta toplananlar da gecikiyormuş zaten, yücel hocayla hafta içi görüşmüştüm 46-47 güne kadar sıkıntı yok hafta sonu da olmazsa ilaca başlayacaktık çok şükür gerek kalmadı. İnşallah sizinki de kendiliğinden olur

İnşaallah çok teşekkür ederim güzel haberler vermek nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…