Canım bana 1 hafta ilişki yok demişlerdi opudan sonra.5 gün önce toplama islemim olmustu zorunlu embriyo dondurmamiz gerekti 1 ay sonra transfer olucak 1 ay bekleme suresi dendi
Bu 1 ay icinde birliktelik yasak mı acaba ?
Bununla ilgili bilgi verildi ama narkozun etkisinde oldugum icin tam hatirlayamıyorum
Tesekur ederim canımCanım bana 1 hafta ilişki yok demişlerdi opudan sonra.
Yasak değil transfer için adet olduktan snra yasak5 gün önce toplama islemim olmustu zorunlu embriyo dondurmamiz gerekti 1 ay sonra transfer olucak 1 ay bekleme suresi dendi
Bu 1 ay icinde birliktelik yasak mı acaba ?
Bununla ilgili bilgi verildi ama narkozun etkisinde oldugum icin tam hatirlayamıyorum
Evet çok yumurta toplananlar da ohss gelişmesin diye mecburen donduruluyormuş.Tesekur ederim canım
Sizin de mi 1 ay dinlenme suresi vardi dondurmusmuydunuz
Mevsim ve ilac etkileri kesinlikle ben 37. Günde hastalandımamin canım benim
Ben hastalanmadım halen canım . 40 gün oldu tık yok
İnşallah inşallah ağızın bal yesinBunun için neler mümkünolumlama yapmak çok iyi geliyor canım o günleri göreceğiz hep beraber Allahın izniyle paçalarımızda gezecekler
Çok haklısın bende omega ve koenzim takviye yapacağım. Bol spor yapıyorum. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Ne zaman bir daha toplama olur ? Ben haziran gibi düşünüyorum. Denk gelecek miyizBana tekrar yumurta toplama yapicaklar yumurta havuzu yapılacak.Beslenmeye dikkat edelim bu sefer
Benimde o zamana gelir diye düşünüyorum iki ay bırakıyorlar arada.Hamur işini tamamen kesmek lazım.Ari sütu bal polen yemek lazimÇok haklısın bende omega ve koenzim takviye yapacağım. Bol spor yapıyorum. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Ne zaman bir daha toplama olur ? Ben haziran gibi düşünüyorum. Denk gelecek miyiz
Çok haklısınBenimde o zamana gelir diye düşünüyorum iki ay bırakıyorlar arada.Hamur işini tamamen kesmek lazım.Ari sütu bal polen yemek lazim
Canım benimki günde 2 kere . Ben bir sabah bir de akşam kullanıyorum 12 saat arayla. Akşam çok geçe bırakmamak gerekiyomuş 8.30 da yapıyorum benKizlar lutinus günde üç keremi birde saat aralığı varmı yazabilirmisiniz
Hamilelik gunlugu sana cok yakismis pastelcim
Teşekkür ederim canımmHamilelik gunlugu sana cok yakismis pastelcimMasallah
Omega ve koenzim icin omepa q10'i oneririm. Sen de arastirmasinj yapmissindir ama en kaliteli icerik ondaÇok haklısın bende omega ve koenzim takviye yapacağım. Bol spor yapıyorum. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Ne zaman bir daha toplama olur ? Ben haziran gibi düşünüyorum. Denk gelecek miyiz
Biz de dort gozle bekliyoruz, sizleri gordukce heleTeşekkür ederim canımmSizlerde görmeyi 4 gözle bekliyorum
Canım ben de ilk tedavime kasımda başladım sanıyordum ki kasımda her sey biterBiz de dort gozle bekliyoruz, sizleri gordukce helegeliyoruz arkanizdan insallah benim buyuk ihtimal hazirana kaldi bu is plan yapmaya gelmiyor, surprizlerle dolu bir muziceye yolculuk
Cansın yaa çok teşekkür ederim. Diğer dediklerini de dikkate alacağımOmega ve koenzim icin omepa q10'i oneririm. Sen de arastirmasinj yapmissindir ama en kaliteli icerik ondaben de kullandim opudan once iki uc ay gibi bi sure, esimle birlikte kullandik. İlk opu oldugu icin yarayip yaramadigi konusunda bi karsilastirma yapamiyorum ama en azindan elimden geleni yapmistim o donemde ekstra olarak selenyum da hem yumurta kalitesine hem de sperme etkili, neticede antioksidan kendisi. Kabak cekirdegi, avokado, ari sutu, polen... Bunlar da super besin. İnsallah yedigin ictigin her sey sifa olur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?