Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım bana 1 hafta ilişki yok demişlerdi opudan sonra.

Yasak değil transfer için adet olduktan snra yasak

Bana tekrar yumurta toplama yapicaklar yumurta havuzu yapılacak.Beslenmeye dikkat edelim bu sefer
Çok haklısın bende omega ve koenzim takviye yapacağım. Bol spor yapıyorum. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Ne zaman bir daha toplama olur ? Ben haziran gibi düşünüyorum. Denk gelecek miyiz

Çok haklısın bende omega ve koenzim takviye yapacağım. Bol spor yapıyorum. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Ne zaman bir daha toplama olur ? Ben haziran gibi düşünüyorum. Denk gelecek miyiz
Benimde o zamana gelir diye düşünüyorum iki ay bırakıyorlar arada.Hamur işini tamamen kesmek lazım.Ari sütu bal polen yemek lazim

Omega ve koenzim icin omepa q10'i oneririm. Sen de arastirmasinj yapmissindir ama en kaliteli icerik onda ben de kullandim opudan once iki uc ay gibi bi sure, esimle birlikte kullandik. İlk opu oldugu icin yarayip yaramadigi konusunda bi karsilastirma yapamiyorum ama en azindan elimden geleni yapmistim o donemde ekstra olarak selenyum da hem yumurta kalitesine hem de sperme etkili, neticede antioksidan kendisi. Kabak cekirdegi, avokado, ari sutu, polen... Bunlar da super besin. İnsallah yedigin ictigin her sey sifa olur canim

Teşekkür ederim canımm Sizlerde görmeyi 4 gözle bekliyorum
Biz de dort gozle bekliyoruz, sizleri gordukce hele geliyoruz arkanizdan insallah benim buyuk ihtimal hazirana kaldi bu is plan yapmaya gelmiyor, surprizlerle dolu bir muziceye yolculuk

Biz de dort gozle bekliyoruz, sizleri gordukce hele geliyoruz arkanizdan insallah benim buyuk ihtimal hazirana kaldi bu is plan yapmaya gelmiyor, surprizlerle dolu bir muziceye yolculuk
Canım ben de ilk tedavime kasımda başladım sanıyordum ki kasımda her sey biter şubat sonu transferim oldu Bunca zaman bekledik bir kaç ay daha bekleniyor yeterki sonu mutlu olsun ki olacak rabbimin izniyle

Cansın yaa çok teşekkür ederim. Diğer dediklerini de dikkate alacağım şimdilik sizleri seyirciyim

Kızlar konusmaları okurken gordum dondurulmus embriyo transfer öncesi de rahim hazirlama icin ilaç kullanılıyomus bunu bilmiyodum
Yeni kullananlar var mı aranizda o ilaclarin fiyati ne tutuyo ortalama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…