Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hiç hamile kalmadım ki doğal yolla ne düşük ne kimyasal hiççç tüp bebek ilk olacak Pgt den olumlu sonuç gelip transferden sonra olumsuz sonuçlanan da okuduğum için buralarda kafam çok karışıyor. Tabi ki herşey nasip cevabınız için teşekkür ederim, umarım gönlünüzce olur herşey

Ayni sekilde bende hic hamile kalmadim gerek de yok gibi teste ama sirf aklimizda kalmasin diye yaptirdik
Bende cok tesekur ederim❤
Hakkınizda hayirlisi olsun

5+2 haftalik hamileyim tupbebekle btc de cok yuksek kese var ama bebek kacinci haftada olusuyo bebek az once geldim doktordan ve kis var dedi 2 cm 5 cm olursa tehlikli dedi hamilelikte kist nasil yok oluyo

Sana bu konuda katılıyorum .Onun dedigi ölçümleri semra Hanım yarım mm daha az dedi.ultrasonda

Merhaba tedaviniz hayırlı olsun Bizim de sorunumuz erkek inf.ve daha önce testte 2.çizgiyi dahi görmemiştimfarklı bir hastanede acemice yapılmış 1 taze 1 dondurulmuş transferim var 3.gün emb. Sonuç tabiki negatifti.. memorila gittiğimizde sorun erkek kaynaklı olduğu için pgt yapalım dediler zorunlu kılmadılar , onca tetkik tedavi oluyoruz pgt yi de es geçmek istemedik. 4 tane gönderdik 2 sağlıklı 1 sağlıksız bir de mozaik embriyomuz geri döndü. Sağlıklılardan 1 tanesi transfer edildi ve çok şükür sonuç pozitif.size tavsiyem imkanınız varsa pgt yaptırmanız yönünde , hiçbir şeyin garantisi yok o ayrı her şey Allahtan ama tıbbın nimetlerinden imkan varsa faydalanmak iyi olur bence

Teşekkür ederim
Gebeliğiniz hayırlı olsun, sağlıkla gelsin. Öyle güzel gelsin ki bütün negatifleri unuttursun
Bugün Yücel hocayla randevum var gideyim de pgt istediğimizi söyleyeyim

Teşekkür ederim
Gebeliğiniz hayırlı olsun, sağlıkla gelsin. Öyle güzel gelsin ki bütün negatifleri unuttursun
Bugün Yücel hocayla randevum var gideyim de pgt istediğimizi söyleyeyim
Teşekkür ederimm Darısı isteyen çabalayan herkese olsun

Kızlar dün ilk iğnemi oldum gece Bi titreme mide bulantısı ishal ile uyandım çok kötüydüm uyuyamadım. Başına gelen var mı bu şekil? Gonal f ten galiba dozu 225 daha önce 150 yapmıştım etkilenmedim ama bunda çok kötü oldum

Hayırlı olsun tedaviniz
Aynı şeyi ilk gün ben yaşamıştım. Sorduğumda antibiyotikten olabileceğini söylemişlerdi. Gonal f 187,5 ile başlamıştım yüksek mi geldi acaba diye sormuştum hatta hayır yükselticez hatta diyip yükseltmişlerdi sadece ilk gün yaşadım ama sonra hiç birşey olmadı

Ay sevindim bende şuan hastanedeyim soracam hemşirelere

Bende de ilk gün oldu. Midem bulandı,dilim uyuştu,nefesim daraldı. Ama sonra bünye alıştı galiba. Artık bazen kaşıntı oluyor boynumda

Sana bu konuda katılıyorum .Onun dedigi ölçümleri semra Hanım yarım mm daha az dedi.ultrasonda
Evet canım ben çok dikkat ettim benim rahim kalınlığı problemim var zaten benim gibi kalınlaşma da problem olanlar için bu durum sıkıntı olabilir transferde yani ben kendisine de sormuştum sizin ölçümleriniz hep daha fazla ben kalın tarafından ölçüyorum demişti böyle bişey mi var ya bu kadar fark oynamaz yani benim Semra hoca sonra muayene etti embriyo çok kaliteli tutmaması embriyo kaynaklı değil dedi yani ölçümler de doktorlar arası milim oynama olabilir ağzı ile de söyledi yani

Kizlar bizi hergun geç ariyorlar embriyo için böyle aranan oldumu biz burda nasıl.stres oluyoruz .bu saat oldu aramadilar

Kızlar kist çıktı bende. İptal mi olacak şimdi transfer?
Bende de kist cikti ama iptal etmediler kist geri 5 gun icinde yok oldu canim
Tabi kisiye gore degisir mi bilmiyorum eger dendeki kist ilac kullandikca buyuyecek bi kist se iptal ederler
Zaten kan tsstinde belli oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…