- 9 Mart 2021
- 64
- 28
- 3
Bize 12 ye kadar aramazsak siz arayin demislerdiKizlar bizi hergun geç ariyorlar embriyo için böyle aranan oldumu biz burda nasıl.stres oluyoruz .bu saat oldu aramadilar
Canım iptal etmediler, hormonlar normal dediler ama strese girdim şansımı azaltmaz inşallah bu durum.Bende de kist cikti ama iptal etmediler kist geri 5 gun icinde yok oldu canim
Tabi kisiye gore degisir mi bilmiyorum eger dendeki kist ilac kullandikca buyuyecek bi kist se iptal ederler
Zaten kan tsstinde belli oluyo
Yok yok canım hic kendini strese sokma sansin azalmaz o kis de 1 kac gune yok olur zaten onemsiz kis oldugu icin tedaviye devam ediyolarCanım iptal etmediler, hormonlar normal dediler ama strese girdim şansımı azaltmaz inşallah bu durum.
Pgt yapan bir çok arkdş vr negatifte alan pozitifte alan açıkçası eger genetik bir rahatsızlık yok ise, bnde elletmeyin boşuna embriyonuzaMerhabalar.. erkek infertilitesi sebebiyle ben de ilk tüp bebek tedavimi Şişli memorialda oluyorum. Yumurta büyütme sürecinin son günlerindeyim son kontrole göre karar verilip opu çarşamba yada perşembe yapılacak. Tüp bebek sürecinde çokça bilgisiziz. Mümkün olduğunca birşey okumamaya araştırmamaya çalışıyorum sürece kendimi teslim ettim strese girmemek için. Ancak şu pgt konusunda kararsızız. Doktorlar ille de yaptırın demiyorlar değerlerimize göre. Ama tecrübeli arkadaşlarımdan fikir vermelerini rica edebilir miyim sizce yaptırmalı mıyız
Dondurulmuş olacak. Transfer sürecine başladık canım. Senin durum nedir?Yok yok canım hic kendini strese sokma sansin azalmaz o kis de 1 kac gune yok olur zaten onemsiz kis oldugu icin tedaviye devam ediyolar
Senin taze rtansfer mi olucak yoksa donurup 1 ay sonra mi tranfer edicekler
benim de sana nacizane tavsiyem;Cansın yaa çok teşekkür ederim. Diğer dediklerini de dikkate alacağımşimdilik sizleri seyirciyim
Benim de 5 gun once dondurdular canim 1 ayin dolmasini bekliyorum simdiDondurulmuş olacak. Transfer sürecine başladık canım. Senin durum nedir?
Hayırlı haberler gelsin inşallahBenim de 5 gun once dondurdular canim 1 ayin dolmasini bekliyorum simdi
Sagol canım hepimizin insallahHayırlı haberler gelsin inşallah
yok canım gelmedi. artık dayanamadım pazar günü muayeneye gittim .
Demekki geleceğinin sinyallerini vermişyok canım gelmedi. artık dayanamadım pazar günü muayeneye gittim .doktorum muayene etti. bu hafta içi gelir dedi . bekliyorum :)) sen nasılsın ?
Demekki geleceğinin sinyallerini vermişçok şükür canım ben iyiyim merak ettim seni neler hissettiğini çok iyi bilirim
Estağfurullah, birbirimize destek olalım diye buradayızSagol canım hepimizin insallah
Senin neden dondurmak istediler yumurtalarun mi coktu
Cok soru sordum bu arada k.bakma benim de ilk tedavim oldugu icin pek bisey bilmiyorum merak ediyorum
Bekliyoruz ya nazlanıyor hanımefendilervalla hayatımın en stresli dönemini yaşıyorum tarlusal kullandım 1 hafta geçti hala tık yok beni en iyi siz anlarsınız
amin canım benimBekliyoruz ya nazlanıyor hanımefendilergeç olsun sonu güzel olsun hayırlı olsun bebek olsun
Sizde mi tedavi için adeti bekliyosunuz? Benimde adet gelmek bilmiyor üstelik adetin 6. Günü 10 mm yumurtam vardı bugün 29. Gün şimdiye çoktan olmam gerekmez miydi? Gelsede başladam tedaviyeamin canım benim
ben transfer için bekliyorum canım .Sizde mi tedavi için adeti bekliyosunuz? Benimde adet gelmek bilmiyor üstelik adetin 6. Günü 10 mm yumurtam vardı bugün 29. Gün şimdiye çoktan olmam gerekmez miydi? Gelsede başladam tedaviye
Yaa ne güzel pozitif sonuçlar alırsınız inşallahben transfer için bekliyorum canım .peki normalde adet tarihlerin düzenli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?