amin cümlemiz inşallah canım .Yaa ne güzel pozitif sonuçlar alırsınız inşallahBenim düzenli adetlerim normalde ama yumurtalar erken uyarıldığı için adetimde erken gelir sanmıştım
Evet öyle sanırım beklicez artık sonu güzel bitsindeamin cümlemiz inşallah canım .birçok faktör etkili oluyor adet tarihlerinin değişmesine . Yani şu an içinde bulunduğumuz durum . kullandığımız ilaçlar . bekleyeceğiz artık
Evet öyle sanırım beklicez artık sonu güzel bitsinde
Anladim canim hakkinda hayirlisi olsunEstağfurullah, birbirimize destek olalım diye buradayız23 yumurta alındı, asenkron büyümüştü geride de baya irili ufaklı varmış. Ohss riskine karşı donduruldu
Hayır korkmayın, cetrotide düşürüyor lh i. Yumurtanın çatlaması için lh in artması gerekiyor. Benim de opudan iki gün önce çok düşmüştü.Opu kararı için 3 gündür kan verip muayene oluyorum. Bugün hormonlarım düşmeye başlamış. E2 2128 den 2099 a, Lh 3,59 dan 0,62ye düşmüş. Bu ne demek bilen var mıdaha hastaneden mesaj gelmedi yumurtalarım çatlamaya mı geçmiş nolmuş anlamadım
Kaç embriyonuz kaldı geriye kalitesi neydiEstağfurullah, birbirimize destek olalım diye buradayız23 yumurta alındı, asenkron büyümüştü geride de baya irili ufaklı varmış. Ohss riskine karşı donduruldu.
Çatlama olsa lhin artması gerekmiyormuOpu kararı için 3 gündür kan verip muayene oluyorum. Bugün hormonlarım düşmeye başlamış. E2 2128 den 2099 a, Lh 3,59 dan 0,62ye düşmüş. Bu ne demek bilen var mıdaha hastaneden mesaj gelmedi yumurtalarım çatlamaya mı geçmiş nolmuş anlamadım
Yaa harikasın. Peki zeytinyağında belli süre bekleyecek mi? Tam anlatır mısın nasıl uyguladınbenim de sana nacizane tavsiyem;
küçük bir kavanoza sızma zeytinyağına her gün 2 inciri güzelce yıka, böl ve at.
Sabah aç karnına ye.
Ben 3 ay bu şekilde uyguladım bu kürü.
9 yumurtamdan 8 i da 6aa embriyo oldu. Yaşım 41 di bu arada. 2 tanesi pgt den sağlam geldi.
Senin 10 yumurtandan 10 6aa olur , Pgt den de çok güzel haberler alırsın umarım.
Sevgiler...
9 kaldı, 6 pgt ye yolladık 4saglikli geldi diğer 3 u direkt donduruldu. Aslında 2 tane daha vardı ama onlari 6. güne bekletelim dediler. Bozuldu onlar. Kalanlar 5ab kalitede.Kaç embriyonuz kaldı geriye kalitesi neydi
Bana gönderilen kağıtta adetin 2. ve 10. günü muayene yazıyordu. İlk defa dün gittim ultrason ve kanları yolladım. Siklusun 10.gunu gideceksiniz dediler bir de.Kızlar embriyo transferi icin adetin 2. Gunu hastaneye gidilip bu surec 18 gun falan suruyomus simdi doktorum adet olunca gel diye aradi
Bu surecte normal OPU dan onceki gibi 2 gunde 1 3 gunde 1 hastaneye mi gidiliyo ?
Pgt gönderdiklerinizin kalitesi neydi9 kaldı, 6 pgt ye yolladık 4saglikli geldi diğer 3 u direkt donduruldu. Aslında 2 tane daha vardı ama onlari 6. güne bekletelim dediler. Bozuldu onlar. Kalanlar 5ab kalitede.
Hepsi 5ab dedilerPgt gönderdiklerinizin kalitesi neydi
Ay maşallah embriyolarınız ne kadar kaliteli olmuş ve güzel bir sayı pgt sen olumlu gelmiş inşallah size hepsi bebiş olarak dönsünHepsi 5ab dediler
yok canım gelmedi. artık dayanamadım pazar günü muayeneye gittim .doktorum muayene etti. bu hafta içi gelir dedi . bekliyorum :)) sen nasılsın ?
İnşallahAy maşallah embriyolarınız ne kadar kaliteli olmuş ve güzel bir sayı pgt sen olumlu gelmiş inşallah size hepsi bebiş olarak dönsünTedavi öncesi herhangi bir şey yaptınız mı takviye spor ya da yeme düzeni vs
Yaa bana embriyolarin kaliteleri hakkinda hic bilgi vermedilerHepsi 5ab dediler
Cnm bizim 2 tane 5aa pgtden negatif gelmiştiHepsi 5ab dediler
Embriyolog aradığında söyluyo aslında 1. Kalite flan diyeYaa bana embriyolarin kaliteleri hakkinda hic bilgi vermediler
Pgt den olumlu geldi diye bugun doktorum aradi ama kalitesi hakkinda bisey demedi bende unuttum sormayi siz kendiniz mi sordunuz onlar mi soyledi bide doktorunuz mu bilgi verdi hemsire mi arayip bilgi verdi bende tekrar ona gore arayim soruyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?