Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım bişey daha sırabilir miyim bu 5.gününde hani kan verdiğinde yani son on günde çatlatma iğnesi gonopeptl yada estrofem içiyor muydun
Estrofem kullanıyorum ama çatlatma iğnesi yapılmamıştı canım. Dondurulmuş transferdi.

Teşekkür ederriz teysesi haftaya pzt kontrolümüz var belki belli olur diye umut ediyorum sen nasılsın uzun zamandır görmüyorum
Ben iyiym şükür. Buralardayım gelip gidiyorum. Aşı sırası geldi aşı olup olmamakta kararsızım. Bebek düşünenler yapmamalıymış gibi şeyler duydum araştırmadım. Ama işte umut olunca insan geri çekiliyor. Eğer vizem Ağustos’a kadar gelirse tekrar denemek gibi bir plan var. Çocuk aşkı işte.
inşallah öğrenirsin cinsiyeti. Önemi yok emine ama bilmekte ister insan. Sağlıkla gelsin minnoş.

İnşallah Allah razı olsun , ben de geçenlerde hamilelere aşı önceliği gibi bir şeyler duydum ama arkası gelmedi yaptırma boşver yaa ağustos ayı uğurlu gelsin inşallah mucizene kavuşmanı kalpten diliyorum ben cinsiyetinin sadece bebeğe bir şeyler alabilmek adına belli olmasını istiyorum artık sağlıklı olsun da insallah.. Tekrar tekrar söylüyorum hep aklımda duamdasın yavrusuna bir kardeş nasip eder inşallah Allahım

Doktorum bana aşı olmamı önerdi . Aşılı bir hamilelik geçirmek senin için iyi olur dedi ama 2. Dozdan sonra 1 ay korunma verdi .

kızlar tahlil sonuçlarımın bir kısmı cıkmıs ama ben estradial e2 hormonuna takıldım 26,7 cıkmıs. amh hormonu 3,45 cıkmıs. e2 hormonu düşük değil mi sizce de?
E2 hormonu için adetin ilk 5 günü yaptırdıysanız eğer , Foliküler Faz adı altında bakılıyor. Keza aralığı da genellikle 12,4-233 aralığında olması normal kabul edilir. Değeriniz gayet normal

Ben 17. Haftada öğrenmiştim kızımı onuda grip olmuştum korkudan iyimi değilmi merakı 28. Haftadan sonra ufak ufak alışveriş yapmıştım. Rabbim sağlıklı uykusu bol bir bebek nasip etsin. Uyku önemli çünkü

Doktorum bana aşı olmamı önerdi . Aşılı bir hamilelik geçirmek senin için iyi olur dedi ama 2. Dozdan sonra 1 ay korunma verdi .
Orada doktor önerdiyse çok bi sakıncası yok demekki. Bunu bilmek iyi oldu. Çok teşekkür ederim. Eşim oldu ben almadım randevu. Yakında ararlar randevu İçin.

820 çıktı, inşallah sağlıkla ilerler hepimizinki şimdi kese kalp atışı heyecanı başladı
Süper, darısı bekleyen herkesin başına, peki kese ve kalp atışı için gün verdiler mi, ben testi verdim memleketime dönüyorum

Orada doktor önerdiyse çok bi sakıncası yok demekki. Bunu bilmek iyi oldu. Çok teşekkür ederim. Eşim oldu ben almadım randevu. Yakında ararlar randevu İçin.
Evet hatta muhakkak olmamı önerdi banada sıra geldi ben ilk dozu oldum geçen hafta . Mayıs sonu 2. Doz olup hemen tüp bebek tedavisine başlayacağım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…