Estrofem kullanıyorum ama çatlatma iğnesi yapılmamıştı canım. Dondurulmuş transferdi.Canım bişey daha sırabilir miyim bu 5.gününde hani kan verdiğinde yani son on günde çatlatma iğnesi gonopeptl yada estrofem içiyor muydun
Ben iyiym şükür. Buralardayım gelip gidiyorum. Aşı sırası geldi aşı olup olmamakta kararsızım. Bebek düşünenler yapmamalıymış gibi şeyler duydum araştırmadım. Ama işte umut olunca insan geri çekiliyor. Eğer vizem Ağustos’a kadar gelirse tekrar denemek gibi bir plan var. Çocuk aşkı işte.Teşekkür ederriz teysesihaftaya pzt kontrolümüz var belki belli olur diye umut ediyorum sen nasılsın uzun zamandır görmüyorum
İnşallah Allah razı olsun , ben de geçenlerde hamilelere aşı önceliği gibi bir şeyler duydum ama arkası gelmediBen iyiym şükür. Buralardayım gelip gidiyorum. Aşı sırası geldi aşı olup olmamakta kararsızım. Bebek düşünenler yapmamalıymış gibi şeyler duydum araştırmadım. Ama işte umut olunca insan geri çekiliyor. Eğer vizem Ağustos’a kadar gelirse tekrar denemek gibi bir plan var. Çocuk aşkı işte.
inşallah öğrenirsin cinsiyeti. Önemi yok emine ama bilmekte ister insan. Sağlıkla gelsin minnoş.
Doktorum bana aşı olmamı önerdi . Aşılı bir hamilelik geçirmek senin için iyi olur dedi ama 2. Dozdan sonra 1 ay korunma verdi .Ben iyiym şükür. Buralardayım gelip gidiyorum. Aşı sırası geldi aşı olup olmamakta kararsızım. Bebek düşünenler yapmamalıymış gibi şeyler duydum araştırmadım. Ama işte umut olunca insan geri çekiliyor. Eğer vizem Ağustos’a kadar gelirse tekrar denemek gibi bir plan var. Çocuk aşkı işte.
inşallah öğrenirsin cinsiyeti. Önemi yok emine ama bilmekte ister insan. Sağlıkla gelsin minnoş.
E2 hormonu için adetin ilk 5 günü yaptırdıysanız eğer , Foliküler Faz adı altında bakılıyor. Keza aralığı da genellikle 12,4-233 aralığında olması normal kabul edilir. Değeriniz gayet normalkızlar tahlil sonuçlarımın bir kısmı cıkmıs ama ben estradial e2 hormonuna takıldım 26,7 cıkmıs. amh hormonu 3,45 cıkmıs. e2 hormonu düşük değil mi sizce de?
Kaç çıktı acaba testiniz, benimde bugün 9. Gün ve teslim 274 çıktıEvet canım, 5in üstü pozitif.9. gün 280 çıktı. Yarın tekrar kan vereceğim. İnşallah düzgün yükselmiştir.
Ben 17. Haftada öğrenmiştim kızımı onuda grip olmuştum korkudan iyimi değilmi merakı 28. Haftadan sonra ufak ufak alışveriş yapmıştım. Rabbim sağlıklı uykusu bol bir bebek nasip etsin. Uyku önemli çünküİnşallah Allah razı olsun , ben de geçenlerde hamilelere aşı önceliği gibi bir şeyler duydum ama arkası gelmediyaptırma boşver yaa ağustos ayı uğurlu gelsin inşallah mucizene kavuşmanı kalpten diliyorum ben cinsiyetinin sadece bebeğe bir şeyler alabilmek adına belli olmasını istiyorum artık sağlıklı olsun da insallah.. Tekrar tekrar söylüyorum hep aklımda duamdasın yavrusuna bir kardeş nasip eder inşallah Allahım
Orada doktor önerdiyse çok bi sakıncası yok demekki. Bunu bilmek iyi oldu. Çok teşekkür ederim. Eşim oldu ben almadım randevu. Yakında ararlar randevu İçin.Doktorum bana aşı olmamı önerdi . Aşılı bir hamilelik geçirmek senin için iyi olur dedi ama 2. Dozdan sonra 1 ay korunma verdi .
Geçmiş olsun iyi atlatmissin benimde rahim üstten basik şekilde onu duzeltecekler insallah .Hiç duydunuzmu histeroskopi yumurta rezervini azaltirmi öyle duydum.sanki
820 çıktı, inşallah sağlıkla ilerler hepimizinkiKaç çıktı acaba testiniz, benimde bugün 9. Gün ve teslim 274 çıktı
Süper, darısı bekleyen herkesin başına, peki kese ve kalp atışı için gün verdiler mi, ben testi verdim memleketime dönüyorum820 çıktı, inşallah sağlıkla ilerler hepimizinkişimdi kese kalp atışı heyecanı başladı
Test gününe kadar istanbulda mı kaldınızSüper, darısı bekleyen herkesin başına, peki kese ve kalp atışı için gün verdiler mi, ben testi verdim memleketime dönüyorum
Evet hatta muhakkak olmamı önerdi banada sıra geldi ben ilk dozu oldum geçen hafta . Mayıs sonu 2. Doz olup hemen tüp bebek tedavisine başlayacağım .Orada doktor önerdiyse çok bi sakıncası yok demekki. Bunu bilmek iyi oldu. Çok teşekkür ederim. Eşim oldu ben almadım randevu. Yakında ararlar randevu İçin.
Evet kalacak yer sorunumuz yoktu , ertesi gün gidebilirsiniz demişlerdi ama ben beklemeyi tercih ettim, olumsuzluk durumunda nedenlerini konuşmak adına , şükür çok iyi değer geldi sanırımTest gününe kadar istanbulda mı kaldınız
Ahh ahh bi de konaklama masrafı varTest gününe kadar istanbulda mı kaldınız
AynenAhh ahh bi de konaklama masrafı var
3 hafta sonra ultrason dediler. 17sinde gideceğim inşallahSüper, darısı bekleyen herkesin başına, peki kese ve kalp atışı için gün verdiler mi, ben testi verdim memleketime dönüyorum
Ben cuma transferi oldum pazar döndüm. Sıkıntı yapma uzun uzun kalmana gerek yok canım.Ahh ahh bi de konaklama masrafı var
Uçakla mı döndün? Bende mardine döncm ama uzun yol 3 gün kalmak yeterli olur muBen cuma transferi oldum pazar döndüm. Sıkıntı yapma uzun uzun kalmana gerek yok canım.
Ertesi gün dönebilirsiniz uçak , araba fark etmez dediler , yolum uzun araçla gitsem olur mu dedim yaklaşık 1000 km olur dediler ama ben bekledimAhh ahh bi de konaklama masrafı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?