- 1 Ağustos 2018
- 2.854
- 4.861
- 133
En kalitelisinden yumurtaların olacak canım bu seferGünaydın hamişler ve anne adayları inşallah hepimiz burada pozitif haberlerimizi paylaşıcazbenim bugün 10da opum var sizden de dua beklerim
Nasil gecti canim , hayirli olsun opun saglikli cok embriyon ciksin insallah evlat olsunlar sanaGünaydın hamişler ve anne adayları inşallah hepimiz burada pozitif haberlerimizi paylaşıcazbenim bugün 10da opum var sizden de dua beklerim
Çok iyi geçti sayılmaz tşk ederim muayenelerde 7 8 büyümüş 6 7 tanede 10-14 mm arası yumurtam vardı 5 toplama olmuş. Geri kalanı içerde mi bırakıldı önden gidip çatlayanlar mı oldu hiç bişi anlamadım. Kime soracağımıda bilmiyorumNasil gecti canim , hayirli olsun opun saglikli cok embriyon ciksin insallah evlat olsunlar sana
Kim toplamayı yaptıysa ona sor canm zaten odaya gelip bilgilendiriyor o zmn sorsaydın. Hayırlı olsunÇok iyi geçti sayılmaz tşk ederim muayenelerde 7 8 büyümüş 6 7 tanede 10-14 mm arası yumurtam vardı 5 toplama olmuş. Geri kalanı içerde mi bırakıldı önden gidip çatlayanlar mı oldu hiç bişi anlamadım. Kime soracağımıda bilmiyorum
Melih beydi toplamayı yapan gelmediyle gitmesi bir oldu bişi anlamadım kiKim toplamayı yaptıysa ona sor canm zaten odaya gelip bilgilendiriyor o zmn sorsaydın. Hayırlı olsun
Bende saydım önden giden iki tane vardı onlar çöp olsa dahi toplam yumurta sayım nasıl 5 anlam veremiyorum 10 derler 5 olgun çıkaranlarım. Totalde 10dan fazla folikülle 5 yumurta toplanması çok büyük hayal kırıklığı oldu bende. 3 ay önceki tedavimde 14 toplanmıştı daha az doz ilaç ve kısa süreli tedaviyle. Bu sefer çok faha fazla dozla 15 gün ilaç kullandım karşılığı bu olmamalıydıBen bu defa hoca muayene ederken sayıyordum kaç yumurta olduğunu
Olsun belki kalitelidir hemen böyle düşünme arkadaşımBende saydım önden giden iki tane vardı onlar çöp olsa dahi toplam yumurta sayım nasıl 5 anlam veremiyorum 10 derler 5 olgun çıkaranlarım. Totalde 10dan fazla folikülle 5 yumurta toplanması çok büyük hayal kırıklığı oldu bende. 3 ay önceki tedavimde 14 toplanmıştı daha az doz ilaç ve kısa süreli tedaviyle. Bu sefer çok faha fazla dozla 15 gün ilaç kullandım karşılığı bu olmamalıydı
Uzme kendini canim, ne olursa olsun moralli olmamiz lazim ki henuz toplanan yumurtalarindan olusacak embriyolarin kalitelerini bilmiyoruz. İnsallah saglikli cikan ve sana evlat olacak embriyoyu olustiracak yumurta bu 5inin arasindadirBende saydım önden giden iki tane vardı onlar çöp olsa dahi toplam yumurta sayım nasıl 5 anlam veremiyorum 10 derler 5 olgun çıkaranlarım. Totalde 10dan fazla folikülle 5 yumurta toplanması çok büyük hayal kırıklığı oldu bende. 3 ay önceki tedavimde 14 toplanmıştı daha az doz ilaç ve kısa süreli tedaviyle. Bu sefer çok faha fazla dozla 15 gün ilaç kullandım karşılığı bu olmamalıydı
Teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah mutlu son olur bu yolda emek veren herkes içinUzme kendini canim, ne olursa olsun moralli olmamiz lazim ki henuz toplanan yumurtalarindan olusacak embriyolarin kalitelerini bilmiyoruz. İnsallah saglikli cikan ve sana evlat olacak embriyoyu olustiracak yumurta bu 5inin arasindadir
Melih beyin disarida kendi muayenesi oldugu icin muhtemelen toplamadan sonra ya baska opuya ya da kendi yerine gecmistir hizlica. Benim eski doktorumdur kendisi, cok cok iyidir, aklinda toplama konusunda bir sey yasandi mi diye kusku olmasinBenim de tum yumurtalarimi toplamayip icerde yumurta birakmisti, yeterince buyuk olmadiklari icin. 5 gun cetrotide a devam etmistim opudan sonra.
Ayrica opudan sonra Melih beyi ben de goremedim, odaya gelip esime bilgi vermisti o kadar.
Endiselenme simdiden canim, her sey cok guzel olacak insallah
Canim benim hemen olumsuzluga kapilma , toplananlarin kaliteli olmasi onemli olan fegil mi .. genelde istenen olcunun diainda kalanlari almiyorlar o yuzden bekledigindn farkli bir sayi olmus olabilir benim de olmustu doktorum bu sekilde soylemisti. Bir de her ay farkli yumurta olusuyor o yuzden sayi kismi hep ayni olmuyor malesef. Simdi olumlu dusun ve bekledigin mucizenin olmasina odaklan guzel haberlerini bekliyorumÇok iyi geçti sayılmaz tşk ederim muayenelerde 7 8 büyümüş 6 7 tanede 10-14 mm arası yumurtam vardı 5 toplama olmuş. Geri kalanı içerde mi bırakıldı önden gidip çatlayanlar mı oldu hiç bişi anlamadım. Kime soracağımıda bilmiyorum
Rabbim bir yumurtadan sağlıklı sıhhatli evlat nasip ediyorsa şu dünyada eğer hiçbir zaman umutsuzluğa kapılma derim arkadaşım. Tedaviye başlaman durumunda biz kadınların keza erkeklerin bile değerleri çok yüksekte çıkabiliyor düşük de çıkabiliyor.Biraz da psikolojik olarak etkiliyor sanırım bu durum. Kalbini ferah eyle önemli olan bundan sonraki süreç Nasibinde varsa o seni her türlü bulur zaten bizlere düşen dua etmekBende saydım önden giden iki tane vardı onlar çöp olsa dahi toplam yumurta sayım nasıl 5 anlam veremiyorum 10 derler 5 olgun çıkaranlarım. Totalde 10dan fazla folikülle 5 yumurta toplanması çok büyük hayal kırıklığı oldu bende. 3 ay önceki tedavimde 14 toplanmıştı daha az doz ilaç ve kısa süreli tedaviyle. Bu sefer çok faha fazla dozla 15 gün ilaç kullandım karşılığı bu olmamalıydı
Maddi manevi yorucu bir süreç insan ister istemez olumsuz etkileniyorRabbim bir yumurtadan sağlıklı sıhhatli evlat nasip ediyorsa şu dünyada eğer hiçbir zaman umutsuzluğa kapılma derim arkadaşım. Tedaviye başlaman durumunda biz kadınların keza erkeklerin bile değerleri çok yüksekte çıkabiliyor düşük de çıkabiliyor.Biraz da psikolojik olarak etkiliyor sanırım bu durum. Kalbini ferah eyle önemli olan bundan sonraki süreç Nasibinde varsa o seni her türlü bulur zaten bizlere düşen dua etmek
Canım öncelikle sağlıklı embriyoların olsun İnşallah hayırlı olsun onların içinde sana can olacak bir evlat olur inşallah kendini üzme her ay yumurtlama aynı olmayabiliyor o yüzden önceki opudan daha çok toplanmıştır Amh değerleri değişebiliyor strese bağlı bile değişiyor içini ferah tut tevekkül et takdir Allah'ın.Bende saydım önden giden iki tane vardı onlar çöp olsa dahi toplam yumurta sayım nasıl 5 anlam veremiyorum 10 derler 5 olgun çıkaranlarım. Totalde 10dan fazla folikülle 5 yumurta toplanması çok büyük hayal kırıklığı oldu bende. 3 ay önceki tedavimde 14 toplanmıştı daha az doz ilaç ve kısa süreli tedaviyle. Bu sefer çok faha fazla dozla 15 gün ilaç kullandım karşılığı bu olmamalıydı
Merhabalar aynı sorun bende de var erken davranmanız çok iyi olmuş ben 4 yıl sonra öğrendimGenetik test için şöyle diyebilirim ;
Kaynımın 10 yıldır çocuğu olmuyor ve genetik demişler .
Bende şüphelenerek eşimle fakülte hastanesine gittik üroloji ,ordan da sevkle Genetik bölümü doktorundan talep ettik. KAryotip analiz yaptı.Normalde erkekde 46 kromozom var.Anne ve babadan 23'er kromozom alarak bebek oluşuyor.
Fakat benim eşimde 45 kromozom çıktı.Doktor direk " sizin normal yolla çocuğunuz olmaz . %20 iyi sperm varsa bi ihtimal sağlıklı doğabilir .Fakat buna da olanak görünmüyor dedi. Keza yine oluşsa bile 2 ihtimal var dedi . Düşük ve problemli oluşabilir (sakat)
Haliyle bende Rabbim nasip ederse bol bol embriyo oluşursa 3 tanesini genetiğe göndericem .
Gerçi bu bile az ama maddiyat da çok zorluyor . Kafadan 3 embriyo 10.000 tl
Biz konaklamayı günlük ev olarak düşünüyoruz . Avrupa yakası başlı başına çok pahalı .
Bnmde aynı sorun amcası ve kuzenine var karyotip yaptırdık bişi çıkmadıMerhabalar aynı sorun bende de var erken davranmanız çok iyi olmuş ben 4 yıl sonra öğrendiminşallah ilk tedavide olur
Adetin 2. Günüyse normalkızlar tahlil sonuçlarımın bir kısmı cıkmıs ama ben estradial e2 hormonuna takıldım 26,7 cıkmıs. amh hormonu 3,45 cıkmıs. e2 hormonu düşük değil mi sizce de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?