Çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben yanlış hatırlıyor olabilirim geçen sene tüp bebek denemiş miydin ? Sen miydin emin olamadım değeri düşüp sonra tekrar yükselen biri vardı hatta çok şaşırmıştık baya garip bi süreci olmuştu sonrada maalesef kürtajla sonuçlanmıştı. İsminden sensin diye düşündüm ama değilsen kusura bakmaAmin 2. Test sonucum 643 çıktı 2.3 kat artmış gönül hanım 3 hafta sonra ultrason sonucunu bekliyorum dedi, herkese evlatlarını kucağına almayı nasip etsin.
Kaç tane oluşmuştu emriyonuz ? 2 tane mi ?Yaptırcam dedim canım ama açıkçası içimde bir şüphede kalmadı değil , bir sonraki ayı da beklemek istemiyorum
Bu sağlıklı gelen altın embriyo olur inş 🕊4 tane 5.güne geldi ama 2 tanesini gönderebildik. 2 tanesi de donduruldu.
Teşekkür ederim allah büyükDualarım seninle umudunu kaybetme
Sizin sebep neydi pgtli geldiyse inşallah tutunurAmin canim çok sağol bu sitede herkesin gönlüne göre olsun insallah isteyen herkese rabbim nasip etsin bizler de en kısa zamanda yaşayalim bu duyguları
Bildiklerim bunlarMerhaba hanımlar güncel tedavi fiyatı nedir şuan acaba ?
Evet bendimÇok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben yanlış hatırlıyor olabilirim geçen sene tüp bebek denemiş miydin ? Sen miydin emin olamadım değeri düşüp sonra tekrar yükselen biri vardı hatta çok şaşırmıştık baya garip bi süreci olmuştu sonrada maalesef kürtajla sonuçlanmıştı. İsminden sensin diye düşündüm ama değilsen kusura bakma
Bu tedaviniz nerdeydi ki bu kadar hüsranlı oldu ..Evet bendimdüştü yükseldi katlandı keseyi gördük ama büyümedi boş gebelik oldu, sonrasında dondurulmuşum vardı orda oda negatif oldu, memoriale başladık şükür ilk deneme ve herşey yolunda. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Gaziantepte, ismail temur diye bir doktor vardı ona yaptırmıştık büyük hüsran oldu.Bu tedaviniz nerdeydi ki bu kadar hüsranlı oldu ..
Üzücü ...Gaziantepte, ismail temur diye bir doktor vardı ona yaptırmıştık büyük hüsran oldu.
Cok teşekkürlerBildiklerim bunlar
olsun canınızı sıkmayın , Rabbim ferahlık versin bu süreçte ...Belli hiç bir sebep yok aslında hersey normal görünüyor sadece 5.güne giden sayısı normalde 1 tane olurdu yumurtalar asenkron gelişirdi bu kez düşük doz ilaçla daha birbirine yakın gelişti 4 tane oluştu ama 1.kalite 2 taneydi onun için 2 tanesini gönderdik
Tamam,teşekkür ederim cevapladığınız içinYok tüm testleri aile doktoru yapmıyor, büyük devlet hastanelerinde tüm testlerinizi tamamlarsınız ama, bence ürolojiye randevu almanıza gerek yok şimdiden, önce tüp bebek doktorunuz sizi yönlendirsin,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?