Bugün 5.gunmu senin inşallah olumlu gelir güzel dusunGünaydın hanımlar bugün 1 embriyoma ngs yapılabilecek olduğunu öğrendim. Translokasyonum var acaba hiç 1 embriyo gönderip sağlıklı gelen oldu mu
neden olmasın canım güzel düşün güzel olsun inşallahGünaydın hanımlar bugün 1 embriyoma ngs yapılabilecek olduğunu öğrendim. Translokasyonum var acaba hiç 1 embriyo gönderip sağlıklı gelen oldu mu
350 kullanan hatta 450 kullanan dahi oldu , ben 225 ve 250 kullandım ama tedavimi gün olarak uzattılar 6 kutu kullandımarkdaslar tüp bebek sürecinde gonal f kaç kutu gidiyor. ben rapor çıkarttım gonal f bana hergun 300 ml gitcek şekilde yazmıs doktor. fasla fazla yazmıs yani 6 aylık diye. öncekilerde 225 ml iki kutu kullanmıstım sankı diye hatırlıyorum. siz günde kaç ml iğne vurdunuz en fazla taş patlasın
günde 225 ml mi kullandın yani canım? ya ben altı senedir unuttum o bir kutınun içinde ilaç oluyo ve şırıngayla ml çekip yapıyorduk değil mi350 kullanan hatta 450 kullanan dahi oldu , ben 225 ve 250 kullandım ama tedavimi gün olarak uzattılar 6 kutu kullandım
Kalem gibi olanını veriyorlar memorialde 450 mllik olandangünde 225 ml mi kullandın yani canım? ya ben altı senedir unuttum o bir kutınun içinde ilaç oluyo ve şırıngayla ml çekip yapıyorduk değil mi
Raporu hangi hastanede çıkardınız ve ne kadar sürede çıktı acabaarkdaslar tüp bebek sürecinde gonal f kaç kutu gidiyor. ben rapor çıkarttım gonal f bana hergun 300 ml gitcek şekilde yazmıs doktor. fasla fazla yazmıs yani 6 aylık diye. öncekilerde 225 ml iki kutu kullanmıstım sankı diye hatırlıyorum. siz günde kaç ml iğne vurdunuz en fazla taş patlasın
Günaydın hanımlar bugün 1 embriyoma ngs yapılabilecek olduğunu öğrendim. Translokasyonum var acaba hiç 1 embriyo gönderip sağlıklı gelen oldu mu
tskler canımKalem gibi olanını veriyorlar memorialde 450 mllik olandan
araştırma hstanesinde 20 gün içinde hallettik ama on kere gittik sansımıza randevu bulabildik. ürolojiye 3 kere cagırdılar birinci ön görüsme ve kan tahlili ikinci görüsme spermiogram üçüncü görüsme rapor onayı. daha sonra tüp bebek uzmanına getirdik evrakları ve bir hafta da o sürdüRaporu hangi hastanede çıkardınız ve ne kadar sürede çıktı acaba
imkanınız varsa kesinlikle cıkarın. eczaneye gittim ilaçlar normalde 8 bin tutuyor dedi ama raporlu olduğum için 2 bin tutucakmıs. ama bu ilaçlar altı aylık rapor süreci için fazla fazla yazılmıs dozajlar. kalanını geri verebilicem eczaneye sonra. bütün tedavi süresince alınan ilaçları kapsıyor içindeRaporu hangi hastanede çıkardınız ve ne kadar sürede çıktı acaba
8 bin falan tutmuyor yanlız, 4 bin lira ya tuttu ya tutmadı ilaçlarimkanınız varsa kesinlikle cıkarın. eczaneye gittim ilaçlar normalde 8 bin tutuyor dedi ama raporlu olduğum için 2 bin tutucakmıs. ama bu ilaçlar altı aylık rapor süreci için fazla fazla yazılmıs dozajlar. kalanını geri verebilicem eczaneye sonra. bütün tedavi süresince alınan ilaçları kapsıyor içinde
altı ay içinde yekrar yaptırma ihtimaline ksrşı yazılan ilaçlar diye belirttim canım farkettysen. fazla fazla yazılmıs her bir ilaçtan. çatlatmama iğnesine kadar. o yüzden o fiyat cıktı. yani altı ay içinde yaptırdıgında yine işine yarayabilen ilaç hepsi8 bin falan tutmuyor yanlız, 4 bin lira ya tuttu ya tutmadı ilaçlar
Evet bi tane ulaştı 5. Güne ngsye gidicek inşallah sağlıklı gelirBugün 5.gunmu senin inşallah olumlu gelir güzel dusun
Yani toplam da 1 embriyomu 5. güne geldi ?Günaydın hanımlar bugün 1 embriyoma ngs yapılabilecek olduğunu öğrendim. Translokasyonum var acaba hiç 1 embriyo gönderip sağlıklı gelen oldu mu
Evet 14 15 kadar folikül gözüktü toplam 15 gün boyunca yüksek doz ilaç tedavisi gördüm yumurtalarım asenkron büyüdü 5 tane anca toplandı 4 ü olgun çıktı ve 5. Güne anca 1 tane kaldı. Bir önceki tedavimi prof. Seyit temel ceyhanla gen artta yapmıştım daha az doz ilaçla 12. Günde yani 1 haftalık tedaviyle 14 yumurtam toplandı 10 olgun çıkmıştı. Bu seferki tedavim şanssızlık mı yoksa memorialin yanlış tedavi uygulaması mı oldu bilmiyorum. Umarım daha fazla tecrübe yaşamadan tek kalan embriyomla sağlıklı yumurtaya kavuşurumYani toplam da 1 embriyomu 5. güne geldi ?
Peki Translokasyon prblemi sizde mi eşiniz de mi ?Evet 14 15 kadar folikül gözüktü toplam 15 gün boyunca yüksek doz ilaç tedavisi gördüm yumurtalarım asenkron büyüdü 5 tane anca toplandı 4 ü olgun çıktı ve 5. Güne anca 1 tane kaldı. Bir önceki tedavimi prof. Seyit temel ceyhanla gen artta yapmıştım daha az doz ilaçla 12. Günde yani 1 haftalık tedaviyle 14 yumurtam toplandı 10 olgun çıkmıştı. Bu seferki tedavim şanssızlık mı yoksa memorialin yanlış tedavi uygulaması mı oldu bilmiyorum. Umarım daha fazla tecrübe yaşamadan tek kalan embriyomla sağlıklı yumurtaya kavuşurum
Bende maalesef erkekte olunca şans daha fazla diye biliyorumPeki Translokasyon prblemi sizde mi eşiniz de mi ?
Bizde de aynı problem var . Eşimde 45 kromozom translokasyonlu , fakat öyle bahsettiğiniz gibi " şans erkekten daha çok oluyor " düşüncesi yanlış . Aksine moral bozmaktan başka bişey değil . Rabbim ol dedikten sonra Allah'ın izniyle olur ..Bende maalesef erkekte olunca şans daha fazla diye biliyorum
29 yaşımdayım 2. Tedavim bu. İlki dediğim gibi ankarada seyit temel ceyhanda olmuştu. Memorialde Drum kimdi bilmiyorum bütün drlara randevu verdikleri için kim takip ediyordu dosyayı bilmiyorum. Kadında yumurta sayısı translokasyona bağlı olarakta az oluyor ama erkekte milyonlarca sperm var sanırım şans daha fazla diye o yüzden söyleniyor.Bizde de aynı problem var . Eşimde 45 kromozom translokasyonlu , fakat öyle bahsettiğiniz gibi " şans erkekten daha çok oluyor " düşüncesi yanlış . Aksine moral bozmaktan başka bişey değil . Rabbim ol dedikten sonra Allah'ın izniyle olur ..
Doktorunuz kimdi ?
bir de kaçıncı tedavi bu , yaş vs ..?
Allahın izniyle inş hayırlı bir haber gelir , böyle duyunca bi kötü oluyorum ama yine de Rabbimin mucizelerine inanıyorum .Ne zaman sonuç gelirmiş ?29 yaşımdayım 2. Tedavim bu. İlki dediğim gibi ankarada seyit temel ceyhanda olmuştu. Memorialde Drum kimdi bilmiyorum bütün drlara randevu verdikleri için kim takip ediyordu dosyayı bilmiyorum. Kadında yumurta sayısı translokasyona bağlı olarakta az oluyor ama erkekte milyonlarca sperm var sanırım şans daha fazla diye o yüzden söyleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?