Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Allahın izniyle inş hayırlı bir haber gelir , böyle duyunca bi kötü oluyorum ama yine de Rabbimin mucizelerine inanıyorum .Ne zaman sonuç gelirmiş ?
İnşallah ama çok iç açıcı değil durum şimdi de aradılar hücre sayısı yeterli değil yarını beklicez dediler blastokist olduysa nasıl hücre sayısı yeterli değil anlamıyorum. Memorial gerçekten çok büyük hayal kırıklığı oldu benim için. Çokta inancım kalmadı artık ngsye bile giden olmayacak muhtemelen. Giderse 2 hafta içinde çıkıyormuş sanırım.

eee demedin mi ilk aradığınızda böyle dememiştiniz diye ..
Ay hakkaten ya , inş güzel haberler gelir

Canim benim moralini bozma simdiden, hatta ne olursa olsun bozma 6. gune bekletilen var miymis? Benim 6. gun arkadan gelen ve genetige uygun olan embriyom olmustu, bakarsin sende de eklenir bir tane daha

Onceki mesajlarini da okudum, toplanan yumurta sayin arasinda gercekten cok fark olmus. İyi bir ay mi degildi yumurtlama icin acaba ilac dozundan mi oldu? İnsan simdi her seyi didik didik dusunuyor.

Ben bu forumda tek embriyosunu ngsye yollayip saglikli gelen birini okumustum. İnsallah senin icin de sevinecegiz Benim ngs 1 haftada cikmisti. Yogunlarsa kisa zamanda aliriz haberi ve insallah hayirli haberi diyelim

İnşallah çok sağol. Aslında yumurta sayısı uygun bir aydı önceki tedavi kadar folikül gözükmüştü ama durum şu an bu işte. Bi tane blastokist var demişlerdi sabah sonra arayıp onun içinde yarını beklicez hücre bölünmesi yeterli değil dediler. Umarım 1 tanede olsa gider allah büyük

allah allah canım neden yüksek doz verdiler peki neye göre yani. sonucta ilk tedavinde 14 ymurta iyi cıkmıs ve 10 olgun az doz olmasına ragmen

rabbimden ümit kesilmez sen canını sıkma o bir tanesi hayırlıysa zaten elbet olur

bunu ben de düşündüm neden 6. güne kadar gidiyomus embriyolar 5. gün en iyisi diye bliyordum

bunu ben de düşündüm neden 6. güne kadar gidiyomus embriyolar 5. gün en iyisi diye bliyordum
Kafanda canlanan gibi degil canim. O embriyolar 5. gunde olmasi gereken ilerlemeyi gosteremese de umut vaadettikleri icin 6. gune bekletiyorlar. 6. gune sag cikip gelisimlerini tamamlarlarsa onlar da degerlendirmeye aliniyor.
Yoksa 5. gunde gelisimini tamamlamis embriyoyu 6. gune cikarmaya calismiyorlar

aydınlattıgın ıcın tskler balım

Kızlar günaydın , Pıhıtılaşma testi yaptırmıştım. Bana pıhıtılaşma yok dendi fakat emin olamadım .

Eklentiler

• 20210503_094047.webp
    36 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar size 10 puanlık sorum olucak , fikir bekliyorum

Adetliyim ve AMH Hormon Testi vereceğim lakin farklı bir durumdan dolayı antibiyotik kullanıyorum . Sizce bu durumda bu hormon testini vermem değerleri normal gösterir mi ?

Canim hic sanmam bir etkisi olsun ama kan verecegin yer hastaneyse sorarsin yine de.
Amh degismez deseler de ben uc farkli donemde amh baktirdim. Hepsi farkli cikti enteresandir. İlki uc sene once Cerrahpasa tip fakultesinde 5,6. İkincisi sehir hastanesinde ve ayni gun ozel bir laba da ornek verdim, iki sonucta virgulune kadar ayniydi 8,1. Ucuncusu bu verdigimden iki ay sonra yine ayni sehir hastanesinde 6 kusur cikti...
Bu neye gore degisti hicbir fikrim yok... Adetli oldugum donemlere denk gelmedi hicbirisi bunu soyleyebilirim sadece, doktorlar da adetliyken yaptirmalisin gibi bir sey demedi bana hic.
Pcos oldugum icin degerler boylesine yuksek cikiyor. Pcosun sebep oldugu hormon dengesizlikleri amh in degisik degerlerde cikmasina sebep oluyor olabilir. Tek yorumum bu.

Pcos yoksa kafana takma, ver gitsin tahlili

Aynı fikirdeyim ...
pco bi yerde avantaj , bi yerde dezavantaj ..

Aynı fikirdeyim ...
pco bi yerde avantaj , bi yerde dezavantaj ..
Pcos cekilecek dert degil, sadece tup bebekte yumurta toplarken avantaj sagliyor. O da her zaman basariyla sonuclanmiyor malesef, yumurta sayisi cok olsa da bos ciktigi surece bir anlami yok.

Siz siz olun, toplamadan once beslenme ve takviyelerinize ozen gosterin Memorial doktorlari bunlarin fark yaratacagina inanmasa da elimizden geldigi surece takviye kullanmak iyidir omega, q10, d vit, selenyum gibi takviyeler onemli. Bitkisel takviyeler hakkinda ayni seyi dusunmuyorum. Hormonlari istenmeyen sekilde yukseltebilir. Hormon tahlillerini yaptirmadan bitkisel takviye almayin lutfen

Kisisel olarak yazmiyorum, tum arkadaslarimiz icin nacizane tavsiyemdir

Kızlar günaydın , Pıhıtılaşma testi yaptırmıştım. Bana pıhıtılaşma yok dendi fakat emin olamadım .
İki gen homozigot çıkmış nasıl pıhtılaşma yok dediler şaşırdım Kesinlikle gebelik esnasında iğne kullanmak gerekiyor.

Benım hormonlar normal çıktı şimdilik , ama solgar ın ürünlerinden almayı düşünüyorum .. Fayda görmesem de psikolojik olarak takviye sağlayacagını düşünenlerdenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…