Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim de her iki yumurtaligim pco, yumurta boyutu onemli evet. Catlatmak icin belli bir buyukluge gelmesi gerekecek. Bu ay cok yavas buyumus benimkiler Transfer hazirliginin 10. gunuydu bugun. Neyse, belki bir surpriz yapar benim cok ama kucuk yumurtalar

Doğru ama şimdi ilaçlıysa yumurtaları çatlatmak için herhangi bir iğne yazmadı bana kafam karıştı bak şimdi pco olunca bizim yumurtalar nazlı oluyor işte böyle inşallah sürpriz yapar sizinkilerde bir ay ertelemek durumunda kalmazsınız

Anlatmayın öyleyse bende sizi anlamış değilim, memorial muhteşem bir hastane, hata yapamazlar doktorların hepsi harika
Daha tecrübe ettiğiniz bir olumsuzluk yokken kusura bakmayın da uzmanmışcasına hatalı karar demenizi doğru bulmuyorum. Yaşadığınız olumsuz bir seyi paylaşmış olsaydınız hak verebilirdik. Şuan daha yolun başındasınız. Tedirginliğinizle ilgili bir çok arkadaşımız düşüncelerinizi rahatlatmaya çalışıyor ama yok onada yatkın değilsiniz. O nedenle hakkınızda hayırlısı olsun demekten baska bir şey kalmıyor. Daha öncede dediğim gibi size guven veren yerde inşallah kucağınız dolar

Ovitrelle yazmamis mi receteye? Belki ekstra recete yazacaktir. Bende recetede ovitrelle, rulid, prednol, lutinus ve progestan var ama kullanmaya gecemedim

İnsallah amin

İlaç kullanmıyorsun yumurta kendiliğinden çatlıyor rahim kalınlığı iyi olunca flan transfer oluyorsunuz,

Yani , iğne vurulmak , yumurta büyütmek için hormon ilaçları kullanılmıyor ? Sonra embriyo oluşumu ve hiçbir ilaç kullanmadan dondurulmuşta olsa transfer öyle mi ?Doğru mu anladım bilmiyorum, cahillik fena

Yok canim, karisti galiba biraz opu oncesi surec ayri, transfer sureci ayri işleniyor. Opudan once yumurta buyutme igneleri kullaniyorsun tabii.
Dondurulmus transferde onden bi hazirlik sureci oluyor ortalama 20 gun gibi. Naturel siklus transferinde yumurtanin kendi buyumesi takip ediliyor, ekstra ilac kullanmadan.. bu 20 gunun son haftasi ilac kullanimina baslaniyor..

Ovitrelle yazmamis mi receteye? Belki ekstra recete yazacaktir. Bende recetede ovitrelle, rulid, prednol, lutinus ve progestan var ama kullanmaya gecemedim

İnsallah amin
Yok reçetemde ovitrell. folidace, estrofem, rulid, prednol, lutinus ve progestan var. Dediğiniz gibi belki ekstra yazacaktır. Ama geçen sefer vurulmamıştım. Peki progestan kullanım şeklini nasıl yazmış size reçetede hergün bir tane gibi yazıyor. Ancak ilaç eğitimi veren hemşire hergün bir tane olamaz üç günde birdir o yanlış yazılmış dedi. Gerçi gittiğimde Yücel hocaya soracağım.

Progestan ampul 3 gunde 1 yaziyor evet Allah allah ovitrelle olmamasina sasirdim. Bakalim surecte eklenecek mi. Bu sefer cok kurcalamicam, cahillik mutluluk valla

Peki bu ilaçlıyla natural arasında fark nedir ki ? İyi olan hangisi gibi bi soru sorası geliyor insanın

Progestan ampul 3 gunde 1 yaziyor evet Allah allah ovitrelle olmamasina sasirdim. Bakalim surecte eklenecek mi. Bu sefer cok kurcalamicam, cahillik mutluluk valla
Bende ilaçlı transfer oldum ovitrelle vs kullandırılmadı 3x1 estrofex 2x2 lutinus polik asit 3 günde 1 Protestan, ayrıca transferden 4 gün önce antibiyotik ve kortizol ilacı kullandım.

Bende ilaçlı transfer oldum ovitrelle vs kullandırılmadı 3x1 estrofex 2x2 lutinus polik asit 3 günde 1 Protestan, ayrıca transferden 4 gün önce antibiyotik ve kortizol ilacı kullandım.
Demekki ilaclida catlatma ignesi yok, diger arkadas ve sizinkilerden bunu anladim. Bakalim, benimki de ilacliya donecek mi.. tesekkurler

Aynen
aynen benim reçetemde bu şekilde sonuda inşallah sizinki gibi sonuçlanır . Sizde sağlıkla alın kucağınıza

Benim de iki gen'de homozigot vardı,Bursa'da denemem olmuştu kan sulandırıcı kullanmama rağmen dokuzuncu haftada kalp durması yaşadım ve kürtaj oldum.Daha sonra memorialde denemem oldu ve kan sulandırıcıya gerek görülmedi,hamile kaldım şükür kızımj da kucağıma aldım bir şey olmadı.

Tabiki gözü kapalı her şeye inanın demiyorum ama bir bildikleri olmasa o riski de almazlar.Sonucta tüp bebek merkezi.

Hangi genlerinizde homozigot vardı acaba

Anlatmayın öyleyse bende sizi anlamış değilim, memorial muhteşem bir hastane, hata yapamazlar doktorların hepsi harika
Geçmiş olsun öncelikle.Memorial’da geçirdiğim tüp bebek tedavilerimde sorun yaşamadım diyemem,hiçbir yer kusursuz olmadığı gibi orası da mükemmel değil elbette.Ayrıca sorgulamakta da haklısınız,kimse kayıtsız şartsız kimseye veya merkeze güvenmek zorunda değil.Ama size daha önce Memorial’de tüp bebek tedavisi görmüş biri olarak şunu söyleyebilirim ki,Semra Hanım bana göre bu alanda,görüp tanıyabileceğiniz en etik doktorların başında gelir,yani bu konuda içinizde şüphe duymayın derim,benim inancım bu yönde.Sağlıklı ve hayırlı bir evlat sahibi olmanız dileğiyle

MTHFR (C677T)
MTHFR(A1298C)

İki gen'de de mutasyon saptanmıştır,heterozigot yazıyor homozigot değil.
Sizin genleriniz kayıba neden olabilecek genler değil diye biliyorum. Genetik doktorları ve riskli gebelik uzmanının söylediklerine göre. PAI ve Faktör V34L Homozigot benim, C677T'de heterozigot.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…