Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ahahaha ben umut beyin adını bile duyunca frekansım yanıyor hiç uymadı ikimizin frekansı Yücel hoca iyi ama başka sebeplerden ötürü bende gönül hanima giderim :)

Ahahaha ben umut beyin adını bile duyunca frekansım yanıyor hiç uymadı ikimizin frekansı Yücel hoca iyi ama başka sebeplerden ötürü bende gönül hanima giderim :)
Ne gibi sebepler ?
Tanıtın doktorları bize , bn hala hangisine gitmeliyim bilmiyorum ( genetik problem)

Ya kızlar ben transfer için bulunduğum şehirde hazırlık yapacam da tam bayrama dek geliyo hastaneler özel klinikler flan kapalı napacam ben
Geçmiş mesajlarınızda bahsettiğiniz bu mevzu için merak ediyorum,acaba nasıl bir hazırlık oluyor ki ?

Ne gibi sebepler ?
Tanıtın doktorları bize , bn hala hangisine gitmeliyim bilmiyorum ( genetik problem)
Yücel hoca çok severim kendisini açıkçası bana çok destek oldu psikolojik açıdan ama kendimle alakalı sebepten dolayı bayan doktor tercih edicem yoksa gönlüm hala Yücel hocadan yana umut bey ile bir kere denk geldik dediğim gibi transferin 5.gunu adet oldum kanama başlayınca merkeze gittim Yücel bey izinliydi umut bey bakti regl olmusum bana sen hamilesin bence dedi benim tepem atti adet olmusum mecbur bir delirme geldi bana bayagi zorlu bir dönemdi

Kesinlikle memorialde tup bebek dışında başka bölüme gitmemek lazım yoksa gidiyor paralar Allah herkesin yardımcısı olsun ins
Aminnn inşallah aynen öyle canım Memorialde diğer bölümler çok aşırı maliyetli birde özel sigortanız yoksa yandınız 2019 yılında 12 günlük yatış ve doğum için 50 bin ödedim muayenelere 450 TL ve NST'lere 150 TL bunlar 50 binin içinde yoktu 1 gecede 30 tane NST çektiler işte bu durumlar benim çalıştığım özel hastane gibi 14 günlük süre içinde beni hasta olarak değilde müşteri olarak gördüler yani birde bunlar indirimli haliydi çok aşırı zengin olmalısın diğer bölümlere gidebilmek için bizler ancak 1 defa gidebiliriz ikincisi mi doların arttığı şu dönemde fazla lüks olur gidemeyiz tüp bebek bölümü bana göre uygun fiyatlıydi 2018 sene sonu gittim 2019 Mayıs transfer olmuştu daha önce gittiğim diğer merkezlerde daha çok para odemistim farklı merkezde aşılama için 5.500 odedik 2 asilama 11 bin iğneler haric igneleri merkez kendisi veriyordu tüp bebeğe ilkinde 15 bin ikincisinde indirim yapıldı 13 bin iğneler haric opu esnasında ayrı bir ücret eşten alınan sperme ayrı ücret herşeye bir ücret cikariyorlardi her aşama sonrasında doktor muayenesi yine ucretli üstelik hiçbir kan tahlili yapılmadı iki deha ohss oldum ölümden döndüm bizi fazlasıyla kandirdiklari için Memorial bize göre tüp bebek bölümü çok çok uygundu gereksiz hiçbir şeyi fazladan istemediler biz istediğimiz halde semra hoca gerek görmüyorum dedi belki ilkinde tutmasaydi 3. veya 4. Denemede gerek gorebilirdi ama onu bekleyip görmeden istemedi

Ben ogluma özel sağlık sigortası yaptırdım dogunca 2.aylik kontrole gittiğinde bütün limiti bitirdi pediatri bölümü uzayan sarılık oldu 10 kere test yaptırdı doktor tabi o zamanlar cahildim ne dese yaptim ama inan o kadar gereksiz testler yaptilar ki ogluma limitsiz değilse özel sigorta baş edilmesi imkansiz ötesi

Merhaba bende transfer hazırlığı için yarın sabah gideceğim hayırlı olsun sizin de lutinus mu verir acaba dondurulmuş nasıl oluyor hiç bilmiyorum çok heyecanlıyım
Merhaba bende dondurulmuş transfer hazırlığındayım. Evet lutinus yazdı bana Yücel hoca ayrıca birde progestan iğne. Adetin ikinci gittim baktı estrofem başladı. Folik asit içiyordum zaten on gün sonra ikinici kontrol için çağırdı. Muhtemelen o kontrolde de transfer tarihi belirlenir. Transferden beş gün önce de diğer ilaçlara başlayacağım. Hayırlı olsun inşallah güzel haberler alın

Sizde adetler duzensiz miydi? Basta Estrofemle baslyinca naturel olmuyo mu Bana naturel diye basladik ama bugun 10. gun kontrolunde yumurtalarimin kucuk kaldigini gordu Umut hoca, en buyuk 9mm bu ay yumurta buyumezse iptal edip, gelecek ay ilacli transfer yapariz dedi. Aslinda Yucel beyde takipliyim ama bugun izinliydi, Cumartesi ona randevum var bakalim o ne diyecek

En başından keşke ilaçlı isteseydinz

Kızlar bilmediğimden soruyorum .. Natural transfer nedir ?
Naturelde ilac kullanmadan yumurtanin kendi kendine buyumesi bekleniyor. Dogal bir sekilde gebelik gelisiyormus gibi, buyunce catlatma ignesi ve ek ilaclarla bir hafta icinde transfer geeceklesiyor.
En başından keşke ilaçlı isteseydinz
Benim surecim o kadar uzadi ki, artik kafama takmiyorum yeni surprizleri... Saglik olsun napalim

Yani çok düzensiz değil aslında polikistik over var bende sanırım o yüzden ilaçlı tercih ediyorlar. Çok emin olmamakla birlikte estrofem ile başlayınca naturel olmuyor. İlaçlı oluyor . Siz transfer hazırlığında mısınız? Transferde yumurta boyutu önemli mi acaba bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…