Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Piyasada onca sahtekar doktor varken memorial bence en son sırada olmalı

Piyasada onca sahtekar doktor varken memorial bence en son sırada olmalı
Aynen öyle en azından para için gözlerini hırs bürumemis iş ahlakı olan doktorlar var hastanenin kendisi için demiyorum ama tup bebek bölümü boyle diğer bölümlerde ben hiç memnun kalmadım ama tup bebekte tüm yaşadığım şeylere rağmen ahlaki değerlerine güveniyorum bazı şeyler nasip işidir Allah verirse olur ama tıbbi olarak herseyi olması gibi yaptıklarına inanıyorum Semra hoca gercekten tup bebek meraklısı birisi olsaydı para odakli birisi olsaydı benden gercekten istediği kadar kazanırdı hic paragözluk zerre sezmedim

Sizin sezilerinize göre hareket edemeyiz, sandığınız kadar işlerinim ehli olduklarınıda düşünmüyorum. Benim ciddi miktarda 3 tane homozigot pıhtılaşmam var ve genetik doktorları kaybın bu sebepten olabilir kesinlikle kan sulandırıcı kullandırmalısın dedi, Gönül hanım kaybınız bu sebepten olamaz pıhtılaşma için herhangi bir şey yapılmasına gerek yok dedi, bilmiyorsan genetik doktoru ile görüş demeli bana hematoloji ile görüş demeli, bizim bu sonuçlarla bir işimiz yok bu sebep olamaz demesi ne kadar bilgili olduğunu gösteriyor, haklısınız. Umarım pıhtılaşmanız yoktur, bu sebepten kayıp yaşamazsanız ve beni anlamak zorunda kalmazsınız. Ben karalamaya niye çalışayım hastaneyi doktorları iyi tarafları vardır illa doğru oldukları noktalarda vardır, ama yanlışlarını göz ardı edemem… siz yaşamadığınız için anlamıyorsunuz belki de beni, önemli değil. Yardımcı olmak sizin yaptığınız değil…

4 bebek kaybım var bir tanesi 7 aylık aklının hayalinin alamayacağı kadar perinatologa gittim istanbulda en az 10 tane abartmıyorum ve aynı şekilde hematolog profesörlerde gittim hiçbir perinatolog o 6li gen panelini önemsemiyor ona bakarak pıhtılaşma var ya da yok demiyor artık pıhtılaşma için başka testler var siz önce onları bir araştırın bence o 6li gen paneli gercekten işini bilen hiçbir profesörün istemediğini görürsünüz bu arada genetik probleminiz varken tup bebek doktorunun size tup bebek önermesi cok normal zaten tup bebek merkezine başvurma sebebiniz tup bebek yaptirmaktir siz ne niyetle başvurunuz bilemedim ayrıca ben gönül hanım için değil Semra hanım için bu kadar savunurum ziraa kendisi ile cok zorlu yollardan geçtim hekimliğine de insanlığına da güvenim sonsuz siz memnun kalmamissiniz ama burda yok bana yanlış teşhis konuldu yok öyle oldu yok beni tup bebeğe çekmeye çalışıyor diyorsunuz tuo bebek merkezine genetik bir sorunla gidiyorsanız doktorun size ne demesini beklersiniz aa gitncanim sen kendin dene bi 2 3 kere daha bebwgini kaybet oyle gel demesini bekliyordunuz ayrıca rahminizde bir sorun görmüş kadin söylemiş inanmıyorsunuz inanmamaniz olabilir doğaldır ama burda surekli bana yanlış teşhis konuldu deyip duruyorsunuz bu kadar profesyonel olmuş hiçbir para odağı olmayan bir doktorun yapacagi iş değil bir suru insan başka merkezlerde mağdur olup buraya geliyor elektrik alamamış olabilirsiniz ama sizin bence tek probleminiz sıkıntınızi kabul edememeniz

Haklısınız, sorunum tüp bebek gerektirmediği için kabul edemiyorum.

7 aylık Bebeği kaybetmek demek ; insanın aklını yitirmesi demek ...Allah sabır vermiş size

4 bebek kaybım var bir tanesi 7 aylık aklının hayalinin alamayacağı kadar perinatologa gittim istanbulda en az 10 tane abartmıyorum ve aynı şekilde hematolog profesörlerde gittim hiçbir perinatolog o 6li gen panelini önemsemiyor ona bakarak pıhtılaşma var ya da yok demiyor artık pıhtılaşma için başka testler var siz önce onları bir araştırın bence o 6li gen paneli gercekten işini bilen hiçbir profesörün istemediğini görürsünüz bu arada genetik probleminiz varken tup bebek doktorunun size tup bebek önermesi cok normal zaten tup bebek merkezine başvurma sebebiniz tup bebek yaptirmaktir siz ne niyetle başvurunuz bilemedim ayrıca ben gönül hanım için değil Semra hanım için bu kadar savunurum ziraa kendisi ile cok zorlu yollardan geçtim hekimliğine de insanlığına da güvenim sonsuz siz memnun kalmamissiniz ama burda yok bana yanlış teşhis konuldu yok öyle oldu yok beni tup bebeğe çekmeye çalışıyor diyorsunuz tuo bebek merkezine genetik bir sorunla gidiyorsanız doktorun size ne demesini beklersiniz aa gitncanim sen kendin dene bi 2 3 kere daha bebwgini kaybet oyle gel demesini bekliyordunuz ayrıca rahminizde bir sorun görmüş kadin söylemiş inanmıyorsunuz inanmamaniz olabilir doğaldır ama burda surekli bana yanlış teşhis konuldu deyip duruyorsunuz bu kadar profesyonel olmuş hiçbir para odağı olmayan bir doktorun yapacagi iş değil bir suru insan başka merkezlerde mağdur olup buraya geliyor elektrik alamamış olabilirsiniz ama sizin bence tek probleminiz sıkıntınızi kabul edememeniz

7 aylık Bebeği kaybetmek demek ; insanın aklını yitirmesi demek ...Allah sabır vermiş size

Oyle söylemeyin Allah imtihan etmesin en büyük korkum bebeğimi kaybetmekti bisey olsa yaşayamam diyordum kaybettim üstüne 3 tane daha kaybettim ama yaşıyoruz işte Rabbim imtihan etmesin ins

Bu kanıya nerden vardınız genetik probleminiz varken surekli bebek kaybedip sonunda sqglikliyi bulurum diye mi düşünüyorsunuz bence sorununuzu kabul edin sonra gerisi hal olur genetik sorunlarınız varken kendi denemeniz kendi tercihiniz ama Allaj korusun yarın bir gün yeniden kaybettiğinizde keske demeyin tup bebek yuzde yuz çözüm mü değil ama en azından elimden geleni yaptım der tevekkül edersiniz ama doktorlara bu şekilde itham doğru değil sorununuz sıkıntınız kabul edememeniz Semra hocanın teşhisi değil

Hanımefendi, benim genetik problemimdeki risk oranım %3, yaptırdığım hastane bunu raporlamış, görüştüğüm üniv. hastanelerindeki hocalar bunun raporlanmayacak bir sonuç olduğunu, herkeste olabileceğini ve PGT'ye gerek olmadığını söyledi bana. Tabiki yaptırma tercihi bana kalmış, benim sorunumu anlamıyor sanırım buradaki arkadaşlar.... Semra hoca yada Gönül hoca önemli değil, benim takıldığım şu; Endrometriozis tanısı koyuldu, tamam sorun yok. Bu sebeple tüp bebek yapman gerekiyor dendi, bu da tamam. Herhangi bir tedaviye gerek yok denildi, hani histereskopi ve laporoskopi vs. onlara da gerek yok dendi. Madem herhangi bir tedaviye gerek yok o zaman bana neden tüp bebek yapmalısın deniyor ben bunu sorguluyorum. Tüp bebek yapmanın normal hamile kalmakta endrometriosiz için yada myom için ne farkı var ? Ben bunu sorguluyorum, umarım anlatabilmişimdir...Genetik problemi göz önünde bulundurmasak o yokmuş gibi de olsa durum, sen tüp bebek yapmalısın neden deniyor, bilen bir arkadaş var ise lütfen aydınlatsın beni. Kapalı görüşlü bir insan değilim, mantıklı yorumlara açığım

Sordunmu hocaya bu şekilde peki ? Burda mi arıyorsunuz bunun cevabını hocaya o zaman soracaksınız madem tedaviye gerek yok neden tup bebek diyorsunuz diye bellliki mantıklı açıklaması onda burda değil tam aranızdaki anlasmazligi çözmeden bir insan bir merkez hakkında bu kadar yazmayın zira kul hakkı burda değil cevabınız Semra hanimda ona sorup cevabını alıp burda yazsanız mantıksız gelse haklısınız ama su an sizi haklı göremiyorum maalesef elektrik almamışsıniz ama bu kadar uzatmayın surekli yanlış teşhis yanlış teşhis hoş değil gerçekten aklınıza yatmadiysa 2.defa gidin sorun sonra da karar verin

Açıkçası hoca beni muayene edip bunları söyledikten sonra, hiç bilmediğim bir konu hakkında hiçbir şey soramadım o an. Çünkü ilk defa orada öğrendim bu tanımları. O yüzden soramadım sorularımı da, belki aynı durumda olanlar vardır diye buraya yazdım... Yokmuş sanırım ki bu kadar tuhaf cevaplarla karşılaştım. Ben uzatmadım buradaki konuşmaları da, arkadaşlar konuyu yanlış yerlere getirdi, eski mesajlarıma bakarsanız görürsünüz ki benim şöyle bir mesajım vardı, ben tüp bebek hizmeti almadığım bir doktor ve merkez için kötü diyemem böyle bir yorum yapmıyorum demiştim. Sonuçta o farklı bir süreç, herkes memnun kalmış her şey yolunda olabilir. Ben o noktada değilim zaten henüz, o nokta için yorum yapmam. Neyse ben cevabı Semra Hanım'dan almalıyım haklısınız..

Yani bence yapmanız gereken tek şey bu

Aynen canım sana kesinlikle katılıyorum tüp bebek bölümü gerçekten çok iyi o kadar çok hastane gezdim maddi manevi çok kandirildim Allah'ın sevgili kuluymusum ki Memoriale denk geldim doğumu Memorialde yaptım tamam orada çalışanlarından cok memnun kalmadım orası para odaklı çalışıyor ama Semra hocaya yok yanlış teşhis koydu para odaklı 3 prof doğru dedi o yanlış teşhis koydu demek hiç hoş şeyler değil ben 36 yaşında tedaviye başladım isteseydi pgt yaptırirdi histeroskopi yaptırirdi daha birsuru şey yaptirirdi ama her ciftin problemi farklı herkese farklı uygulama yapılıyor başkada tüp bebek merkezi hayrına tüp bebek yapacak değil

Aynen öyle gercekten para odakli olsalar çokta güzel hepimizden para alırlardı ben kaç kere histeroskopi istedim kac kere bu ne bilmem serumu varmış bebegi bebek kabul etsin diyehep red etti onların bilimsel kanıtlanmış faydası yok dedi hep çevirdi ya

Hastanenin kendisi tamamen para odakli ona birsey demiyorum çünkü benxe gebelik takibi dogum orda yaptim biliyorsun 2 ay önce kurtaj oldum 10 günde 10 bin liramiz gitti zaten o son damla oldu oglum dogdu pediatri bölümü tam bir fiyaskoydu 2 ay dayanamadım ama tüp bebek merkezi o hastaneden tamamen soyutlanmis zerre para odakları yok hocanın benimde memnun olmadığım bi kac konu oldu ama sanki diğer merkezler çok mu kusursuz daha beter şeyler var diğer merkezlerde en azından işlerini ciddiyetle yapıyorlar en azından insan muamelesi yapıyorlar ben çok gittim acibademe liv hospitale orada ünlü değilsen ya da önemli bir iş adamı filan değilseniz dünya para döksenizde insan gibi muhatap olcak birini bulamiyorsunuz bazı şeyler nasip kısmettir Allah ol derse vesile olur tup bebek doktoru da ama doktor olarak elinden geleni yapacaklar orasi da gayet ciddiyetle yapıyorlar

İnsanların kalıplaşmış düşüncelerini değiştirmek ona birşey anlatmak dünyayı değiştirmekten daha zor kendi bildiğini anlatıp durur üstelik mantıklı açıklamalar bile yok sağlıklı bir çift hiç bir problemimiz yok deyip tüp bebek merkezine niçin gider normal gebelik olup sağlıklı canlı doğum gerçekleşiyorsa proflara niçin gider 1 tanesine gidersin kontrollerini onda devam ettirirsin hadi ondan memnun kalmadın 3 profa gittim onlar bir taraf semra hoca diğer karşı taraf gibi davranıyor 3 e bir deniliyor devamlı yanlış teşhis deniliyor ben diğer merkezleri gördüm ölümlerden döndüm para yüzünden her merkezin eksileri artıları muhakkak vardır artı ben saglikciyim yıllarca çalıştığım hastanenin bile eksileri çok para odaklı çalışıyor hasta olarak değil müşteri olarak görüyor insanları evet memorialde normal muayelerde ve doğumda memnun kalmadım oradaki hemşirelerden memnun kalmadım hasta mahremiyeti yoktu çok eksileri oldu sadece para odaklilardi 12 günlük yatış ve doğum için 50 bin TL ödedim ama tüp bebek bölümü gibi olduklarını düşündüğüm için normal muayenelerde ve doğumda orayı secmistim tüp bebek bölümünden gerçekten memnun kaldım ufak tefek şeyler olmuştur ama hiç problem etmedim semra hoca tabiki insan yanılabilir ama hanımefendinin anlattığı gibi değil içine sinmemiş olabilir ya da gider tedavi görür yanlış ilerleme olduğu görür uymaz kendine ama Semra hoca yanlış teşhis koydu diyip kendisi profesörmus gibi bu teşhisin yanlış olduğunu iddia etmesi tuhaf hemde baya tuhaf

Canım benim de kontrollerimi devamlı umut hoca yaptı çok konuşmuyor çıkarken bütün bilgileri veriyordu aslında ben bir şey sormuyordum farklı merkezdeki doktorlar bizi çok yormustu benim için de daha iyi oldu az konuşan doktor son muayenemi Yücel hoca yapti Umut hocayla sessizliğe alismisken çok bilgi verilmesi frekakanslarda problem yarattı o zaman ki psikoloji işte tekrar gidince bende Gönül hanımı düşünüyorum inşallah

Kesinlikle memorialde tup bebek dışında başka bölüme gitmemek lazım yoksa gidiyor paralar Allah herkesin yardımcısı olsun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…