- 17 Eylül 2020
- 529
- 392
- 23
- 33
AMİN AMİN CANIM İNŞALLAHHHHH hepimize dua ediyorum inşallah en yakın zamanda kucaklarımız dolar :)Allahın izniyle Rabbim bu kadarına bile fırsat verdiyse şükretmek gerekiyor.Allahın izniyle sağlıkla sıhhatle evladın olurGüzel haberlerini bekliyorum kaderdaşım
Benim devlette denediğim transferim 3gündü canım tuttu ama bizde kromozom sorunu olduğu için düşük oldu şansın var yani tutması içinTüm forumu aradım 3.gün embriyosu transfer edilen yok sanırım memorial şişlide şansımız az mı acaba
İnşallah canım ya Semra hocadan cuma gününe randevu aldım tüm kafamdaki soruları soracağımBenim devlette denediğim transferim 3gündü canım tuttu ama bizde kromozom sorunu olduğu için düşük oldu şansın var yani tutması için
evet canım sor aklında birşey kalmasın transfer öncesi rahat kafa önemliİnşallah canım ya Semra hocadan cuma gününe randevu aldım tüm kafamdaki soruları soracağım
Canım ben adetin ikinci günü başladım. Saatler şöyle önemli her birinin arasında en az 6 saat olması gerekiyor. Bana bir saat bilgisi vermediler ama ilaçları hergün aynı saatlerde almak daha etkili ben saatlerini kendi düzenime göre ayarladım. Hergün aynı saatlerde içiyorum.İlaçlı transfer Estrofemle başlayanlar transfer adetin kaçıncı gününe denk geldi
Ayrıca geçen transferimde tam 20. Günümde olmuştu. Bı sefer hangi gün olacağı büyük ihtimalle çarşamba günü randevumda belli olacakİlaçlı transfer Estrofemle başlayanlar transfer adetin kaçıncı gününe denk geldi
Tşkler cnm ben2 gündür düzensiz içiyorum ama alarm kurdum 8 saat arayla içicmCanım ben adetin ikinci günü başladım. Saatler şöyle önemli her birinin arasında en az 6 saat olması gerekiyor. Bana bir saat bilgisi vermediler ama ilaçları hergün aynı saatlerde almak daha etkili ben saatlerini kendi düzenime göre ayarladım. Hergün aynı saatlerde içiyorum.
Ben omegaven serum isteyeceğim kullanmak için aynı serum mu acaba neden yapmıyorlar ki acabaİntralipit serum kullanan varmı? Merkezden istedim ama kanıtlanmamış bişiyi kullanmıyoruz dediler
Bilmiyorm kanıtı olmayan şeyleri yapıyorlarmışBen omegaven serum isteyeceğim kullanmak için aynı serum mu acaba neden yapmıyorlar ki acaba
Bnm 15 yada 18di sanırım tam hatırlamıyorumarkadaslar cetrotide iğneyi yumurtalarınız kaç mm ken başladınız?
Benim 12-13 ken başlamışlardıarkadaslar cetrotide iğneyi yumurtalarınız kaç mm ken başladınız?
tamam canım benım 13-12 lerde suan ama baslattı dün. persembe de randevum varBnm 15 yada 18di sanırım tam hatırlamıyorum
aynen beni dr acaba erken mi dedim. 12-13 mm yumurtalar. kaç gün kullandınız başladıgınızdan itibarenBenim 12-13 ken başlamışlardı
En son 18 mi 20 Di. Ertesi gün vuruldum galibagonapeptyl kaç mm görünce vurdurdu peki arkadaslar onu da sorayım perşembe 3. kontrolum var benim de.
5 gün falan vurdumaynen beni dr acaba erken mi dedim. 12-13 mm yumurtalar. kaç gün kullandınız başladıgınızdan itibaren
19-20 falandı ertesi gün vuruldumgonapeptyl kaç mm görünce vurdurdu peki arkadaslar onu da sorayım perşembe 3. kontrolum var benim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?