Evet canımcım 9+6 da bıraktım lutinus upastelmom canım 9+6 da mı lutinus u bırakmıştın? 10. Haftaya kadar diyor kağıt ama ben bu ne demek anlayamıyorum
Benimki tam bir haftada cikmistikızlar genetikten sizi kaç günde aradılar yada siz kaç gün sonra arayıp öğrendiniz ?
sen mi aradın canım onlar mı aradı benim 9 gün oldu bugün arasam mı acabaBenimki tam bir haftada cikmisti
Ben arayip ogrendim, sonuc ciksa da doktorun arayip bilgilendirmesi bikac gunu bulabiliyo. Bekleyemiyorsan arayabilirsin tabii, 9 gunde cikmis olabilirsen mi aradın canım onlar mı aradı benim 9 gün oldu bugün arasam mı acaba
anladım canım çok teşekkür ederim labaratuvarı mı arayacağım numarası var mıBen arayip ogrendim, sonuc ciksa da doktorun arayip bilgilendirmesi bikac gunu bulabiliyo. Bekleyemiyorsan arayabilirsin tabii, 9 gunde cikmis olabilirnet bir zamani olmuyor, bir kit var onun dolmasini bekliyorlar incelemeye baslamak icin. Yani cok yogun olunca daha cabuk cikiyor
Su an numarasina bakamiyorum, merkezi arayip geneetik lab.a baglanabilirsin.anladım canım çok teşekkür ederim labaratuvarı mı arayacağım numarası var mı
Sağol canımEvet canımcım 9+6 da bıraktım lutinus u
Aradınız mıanladım canım çok teşekkür ederim labaratuvarı mı arayacağım numarası var mı
yok canım elim varmıyor aramaya resmenAradınız mı
Kaç tane yolladınızyok canım elim varmıyor aramaya resmen
6 TANE GİTTİ AMA ARAYAMIYORUM KORKUYORUM NE YAPACAĞIM BİLMİYORUMKaç tane yolladınız
Aramalısın bu heyecanın bitmiş olur hadi bir cesaret göster6 TANE GİTTİ AMA ARAYAMIYORUM KORKUYORUM NE YAPACAĞIM BİLMİYORUM
Etrafımda herkes hamile iyice değişik duygular içine girdim napıcam inanın bilmiyorumAramalısın bu heyecanın bitmiş olur hadi bir cesaret göster
Sakın moralini bozmaya çalışma içindeki o stres duygusunu da bastırmaya gayret göster... Kahırlanıp “neden böyle” diyerek de sadece beynini yorarsın... Her şeyin sebebi , nedeni Rabbimiz değil mi bunu düşün O’na tevekkül eyle ona sığın kalbini rahatlat...Etrafımda herkes hamile iyice değişik duygular içine girdim napıcam inanın bilmiyorum
inşallahhhh inşallahhhh Allahın bu sınavındanda yüzümüzün akıyla çıkarız canım arayacağım birazdanSakın moralini bozmaya çalışma içindeki o stres duygusunu da bastırmaya gayret göster... Kahırlanıp “neden böyle” diyerek de sadece beynini yorarsın... Her şeyin sebebi , nedeni Rabbimiz değil mi bunu düşün O’na tevekkül eyle ona sığın kalbini rahatlat...Güzel haberlerini inşallah duyarız hadi bir cesaret göster şimdi kendini
Gelişme var mı ?inşallahhhh inşallahhhh Allahın bu sınavındanda yüzümüzün akıyla çıkarız canım arayacağım birazdan
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende çevremde hamile birini duyunca ya da görünce eve gider hüngür hüngür ağlıyordum asla isyan etmedim içim acidiginda hep dua ederdim sabret sadece dua et Rabbim hayırlısını versin inşallah hayırlısıyla saglikli hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahEtrafımda herkes hamile iyice değişik duygular içine girdim napıcam inanın bilmiyorum
Kalbini ferah tut canım Allah büyük hepimiz bir gün mucizelerimize kavuşacağız Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordurEtrafımda herkes hamile iyice değişik duygular içine girdim napıcam inanın bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?