sağol canım ya inşallah bakayım hemsire hattına yazdım şimdi için derse içicemGecmis olsun canim, sadece Parol u oneriyorlar tedavi esnasinda, insallah sana yeterli gelir
Bu testleri doktor mu istedi? doktorunuz kimVarikosel yok genetik test temiz y delesyonu vs yok. Ros ve sperm dna hasarı yüksek çıktı northvital kullandı bir ikitane daha vitamin kullandı ama değişen birşey yok. Morfoloji 0
Bülent başarB
Bu testleri doktor mu istedi? doktorunuz kim
İnşallah sorunsuz ve başarıyla geçecek operasyonunKızlar birazdan laparoskopi ameliyatına gireceğim biraz korkuyorum dualarınızı bekliyorum
Allah yardımcın olsun , sorunsuz şekilde bitsin inş .Kızlar birazdan laparoskopi ameliyatına gireceğim biraz korkuyorum dualarınızı bekliyorum
Sağlıkla atlatırsın inşallahKızlar birazdan laparoskopi ameliyatına gireceğim biraz korkuyorum dualarınızı bekliyorum
geçmis olsunn canım nasıl geçtiKızlar birazdan laparoskopi ameliyatına gireceğim biraz korkuyorum dualarınızı bekliyorum
Saol canım iyiyim iyi geçti sol tüpü kapattılar sağ sağlamış Oraya bir işlem yapmadılar aynı anda Aysu hoca Rahime çizik attı artık 2 ay sonra transfer olacak Semra hoca naturel transfer olacak dedi transferini natural yapan var mı aramızdageçmis olsunn canım nasıl geçti
çok var diye biliyorum ilaçsız doğal yollarla rahim kalınlığına göre transfer ediyorlar.Saol canım iyiyim iyi geçti sol tüpü kapattılar sağ sağlamış Oraya bir işlem yapmadılar aynı anda Aysu hoca Rahime çizik attı artık 2 ay sonra transfer olacak Semra hoca naturel transfer olacak dedi transferini natural yapan var mı aramızda
Geçmiş olsun cnm genel anestezi ile mi yapiliyor bende gelecek ay histeroskopi olacagimSaol canım iyiyim iyi geçti sol tüpü kapattılar sağ sağlamış Oraya bir işlem yapmadılar aynı anda Aysu hoca Rahime çizik attı artık 2 ay sonra transfer olacak Semra hoca naturel transfer olacak dedi transferini natural yapan var mı aramızda
Benim %35 monosomy 14Canim cok teşekkür ederim cevabin icin senin yuzde kac mozaikti
Çok geçmiş olsunSaol canım iyiyim iyi geçti sol tüpü kapattılar sağ sağlamış Oraya bir işlem yapmadılar aynı anda Aysu hoca Rahime çizik attı artık 2 ay sonra transfer olacak Semra hoca naturel transfer olacak dedi transferini natural yapan var mı aramızda
Benim de transferim PazartesiiiiÇok geçmiş olsun
Benim pazartesi günü transferim var natural transfer olmuş olacak
YaaaaaaB
Benim de transferim Pazartesiiiibol sanslar
Ben geçen hafta ilk görüşmeye adetin 10. Günü gittim alttan muayene ettiler . Yumurtalarımı falan da gördü . İğne verdi haftaya onlara başlayacağım .Merhabalar. Ben temmuzda ön görüşme için gideceğim randevu alıcam. Adetli ya da adetsiz farkeder mi ön görüşme için bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Benim gideceğim tarih adetime 1-2 gün kala oluyor bi sorun olur mu acabaBen geçen hafta ilk görüşmeye adetin 10. Günü gittim alttan muayene ettiler . Yumurtalarımı falan da gördü . İğne verdi haftaya onlara başlayacağım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?