Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cnm mrb.kaan hocanin verdigi ilaclarn ismi ne acaba

Y yldz90 canım laparoskopi sonrası nasılsın ?
2 ay sonra güzel haberlerini alıcaz inşallah .Bu yolda benim gibi problemli olupta daha başlamayanlara umut olucaksınız hepiniz

Ben soner beyin hastasıyım ama ilk görüşmeye hem semra hoca hem soner bey beraber geldiler . Soner bey ve semra hanım beraber muayene edip değerlendirdiler . İlgili bir doktor soner bey cana yakın .her soruna sabırla ve uzun uzun cevap veriyor. Ben randevu aldığımda bana yaptırmam gereken tahlilleri msj attılar . Herkese atıyorlar. Benim haziran sonlarına doğru yumurta toplamam olacak . Adetin 2. Günü çağırdı doktor bey.

@Esra00034
Arkadaşım merhaba ;
Sen de benim gibi bu yolda yenisin anlaşılan . Bende hiç başlamadım ama sana şunu diyebilirim ki fiyatları direk merkezi arayıp Muhasebe departmanından Menekşe Hanıma bağlanarak alabilirsiniz ...
Yaşınız kaç ?
Eşiniz de herhangi bir problem yoksa ,sadece PCO hastasıysanız Allah'ın izniyle şansınız yüksek gibi görünüyor .

Eklentiler

• Screenshot_4.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 62
Sabahlamıştık mesaj gelicek dedi ama gelen mesaj yok.

Ay çok tatlısın çok saol ben şuan fiyat ve hastahane arıyorum bakıyorum pco var bence eşimde bi sıkıntı yok çok şükür ama tüplerim açıkmı sıvı biriki mi var mı bilmiyorum 3 ilaçla 1 de aşılama denedik mamorıal şimdilik iyi gibi ama bahçecide aklımda ikisinin arasındayım

Sabahlamıştık mesaj gelicek dedi ama gelen mesaj yok.

Merhaba, Tup Bebek Merkezi'mizde gerceklesecek randevunuza iliskin yaninizda bulundurmaniz gereken tetkikler

Kadin icin:
TSH, Serbest T4, Prolaktin,Tam Kan Sayimi, Rubella IGG, AMH.
Erkek ve Kadin icin:
Kan grubu, HbsAg, Anti HBS, Anti HCV, Anti HIV 1/2 ayrica varsa Rahim Filminizi (HSG) de getiriniz.

Esinizin sperm tetkikinin merkezimizde yapilmasi gerekmektedir, randevu gunu tam 4 GUNLUK cinsel perhiz ile gelmesi onemle rica olunur.
Varsa, gecirmis oldugunuz ameliyatlarin ve daha once yapilmis tup bebek tedavilerinizin raporlarini da yaninizda getiriniz.
EVLILIK CUZDANINIZ OLMADAN ISLEMLERINIZ BASLAMAYACAKTIR.

Evlilik cuzdaniniz, esiniz ve kendinize ait vesikalik fotograflariniz ile vukuatli nufus cuzdani ornegini ve kimliklerinizi yaninizda getirmenizi rica ederiz. Saglikli gunler dileriz. Saygilarimizla Memorial Saglik Grubu

Teşekkür ederim

eluard
Canım ; Rabbim bugün sana mucizeni getirsin Allah'ın izniyle . Ne muhteşem 3 pgtli sağlıklı embriyon var ve bugün seninle buluşuyor . Kalan 2 si de zamanı gelince katırlar ailenize inş...
Böyle konuşuyorum çünkü olumlu düşünüyorum ,sende böyle düşün ....

pucky06
4 kaybından sonra ne denir bilmiyorum ama Rabbim rahmine dünyaları sığdırsın ... Oluşacak yumurtalar kıpır kıpır olsun . bu sefer olucak inş . Hadi bakalım güzel haberlerini paylaşmayı ihmal etme .

R Rosang
2 kaybın var ve bende bi nebze senin gibi aynı problemdeyim, sperm sıkıntısı ileri derecede , üstelik genetik sıkıntımız da cabası ve en önemlisi de bu olsa gerek. Yani demem o ki ; nice dertler var , kendine moral ver .
Yaşın kaç ? Kaç Embriyon var ? Pgt yapıldı mı yapılmadı mı bilmiyorum ama Rabbim kolaylaştırsın , mucizen bugün olsun inş

Bugün sizin adınıza niyetlenerek Enbiya Suresini okuyacağım ..
Hadi hayırlı haberlerinize inş

Canimm, guzel kalpli insan Allah razi olsun, tum dualarin kabul olsun insallah Darisi senin basina, canla basla verdigin emeklerin karsiligini alacaksin insallah

Merkezde, odaya sevk edilmeyi bekliyorum. Az once embriyologla gorustum, embriyomun fotografini verdi bana, duygular şelale

Bi arkadasimizin aklina takilmisti, embriyolari tek tupte dondurdular diye, nicki hatirlayamadim kusura bakmasin lutfen, sayfalarda geri gitmeye de vaktim yok
Oyle bir sey soz konusu degilmis, pgt yapilan her embriyonun kendi numarasi varmis ve ayri ayri tuplerde numaralariyla donduruluyormus

İstanbuldaysan ecomar I tavsiye ederim 800 TL civarında ve ağrısız bir işlem bence. Bazı arkadaşlar anestezi işe oluyor ama aslında hiç ağrı hissedilmeyen bir işlem
Yalnız histeroskopiyi hastane yapıyor ekomarinki rahim filmi.Histeroskopi bende olacağım Haziran ayında ama korkuyorumda @Esra00034

Allah senden de razı olsun ..
İnş Rabbim kabul eder hepimizin dualarını..
Tanışmıyoruz , görüşmedik ama hep takipteyim .. Okurken isim veremesem de Rabbim niyetimi kabul buyurur inş ..

Bahsettiğin arkadaş Civcivle01

allah razı olsun canım rabbim hepimizin kucaklarını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun.. benden bugun 35 yumurta çıktı yarın inşallah güzel haberler gelir. öncekilerde de bu kdr yumurta cıkardı ama nasip olmadı iste.

arkadaslar yumurta toplama isleminden kaç gun sonra adet oldunuz? yücel bey bir hafta sonra adet olursun rahim filmi için gün alırsın dedi de normalde benım adet 18 inde gelecekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…