- 24 Haziran 2017
- 1.269
- 2.162
- 133
Olsun karıştırmam iyi olmuş en azından kayıp yok
Rabbim okuduğum ve sizlerinde okuduğu duaları kabul eylesin . İnş şu sonuç için de 1 haftan su gibi aksın da sana evladını bağışlasın . Mutlaka haberdar et , takipteyim
Pastelcimm cok tesekkurler iyi dileklerin icineluard canımm beklediğimiz o büyük gün geldi de geçti bile ben kk ya girene kadar olanlar olmuş yavruna kavuşmuşsun sımsıkı tutunsun sana hiiç bırakmasın annesini sağlıkla doğsun inşallah
1,5 litre
Cok cok abartmamak lazim, yarim litre su icmek yeter de artar. Benim mesanem genistir, sıkıştigimi anlamadim bile ona ragmen bir bardak bosaltmami istediler
Hemsire bilgilendirme icin aradiginda yolda gelirken icmeye baslarsiniz demisti, bunlari uygulamayin ve yeterince sikismazsam diye kafaya takmayin.
genetiğe yollamışmıydınz siz embriyolarınızıİnşallaah çok teşekkür ederim çoook
5 ve6kızlar döllenen embriyolarınızın kaçı beşinci güne ulaştı. ay heyecan bastı beni
Canım , senin erkek sebepliydi değil mi ?Hayırlı olsun inş tutunur. Bn pgt yapmadan dondurdum o yüzden tek tüpte dondurulmus olabilir,
Aradılar mı var mı gelişme ?kızlar döllenen embriyolarınızın kaçı beşinci güne ulaştı. ay heyecan bastı beni
evet canım toplanan yumurtanın 30 u olgunmuş 18 i döllenmiş. bana biraz az geldi o sayıya döllenme sayısı yarı yarıya nerdeyse ne bileyim. 8 tanesini havuza koymuslar kendi kendine döllenebilsin diye 4 tanesi döllenmiş 2 tanesi hızlı bölünüyormuş iyiymiş.( bu havuza koyma durumundan benim haberim yoktu yumurts çok diye yapmıslar.pek çözemedim) bu hızlı bölünme de iyi birşey mi bilemedim toplam 18 şuan ama inşallah beşinci güne de azalmadan gider. benim önceki iki denememde de son gune az cıkıyordu sayı bu kdr cok olsa bileAradılar mı var mı gelişme ?
Benim de 3 tane koymuşlardı, bir tane dollendi. Beşinci güne ulaştı o embriyo ama sağlıklı çıkmadı. İnşallah senin sağlıklı gelir. Gönlünü ferah tut, sayı çok iyikızlar sizin de böyle havuza koydular mı? 8 tanesini havuza koymuslar spermleri de eklemisler dört tanesi döllenmiş. 2 tanesi yavas gelismis 2 tanesi de hızlı bölünüyormuş.bu iki taneden umutluyum pgt ye gidecek en az 6-7 cıkar inşallah 35 yumurta toplandı
inşallah canım ya bakalım. peki diğer ikisini döllemiyorlar mı kendileri? havuzda döllenmediyse deBenim de 3 tane koymuşlardı, bir tane dollendi. Beşinci güne ulaştı o embriyo ama sağlıklı çıkmadı. İnşallah senin sağlıklı gelir. Gönlünü ferah tut, sayı çok iyi
Evet geçen sene 5 embriyom vardı 2 tane pgt yaptık bozuktu diğerleri de tutmadı onlar pgtsiz. Şimdi yine aynı ama pgt yapmicazCanım , senin erkek sebepliydi değil mi ?
İlk denemen de yanlış hatırlamıyorsam pgt yapılmamıştı Memorial 'da?
Keza yine 2. denemeniz de orda değil mi ?
Benim de eş kaynaklı çünkü de merak ettim kaç yumurtan oluştu 2. denemende ve kaç embriyon oluştu ?
Merhaba sağlıklınolmadığını pgt e yapıncamı çıktı acabaBenim de 3 tane koymuşlardı, bir tane dollendi. Beşinci güne ulaştı o embriyo ama sağlıklı çıkmadı. İnşallah senin sağlıklı gelir. Gönlünü ferah tut, sayı çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?