Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aminnn haber vericem, test tarihim dayanabilirsem 9 Haziran

Pastelcimm cok tesekkurler iyi dileklerin icin insallah guzel haber vermek de nasip olur

R Rosang ve eluard

Kızlar transfer için ne kadar su için dediler ? Keza bu transfer için idrara sıkışık olmanın amacı nedir ?
Komikte geliyor bi nebze , ya tutamadın ayyy düşünemiyorum
1,5 litre
Ben odada da ameliyathanede bekleme odasında da dayanamadım gittim wcye. Transfer esnasında karından ultrasonla da bakılıyor sıkışık olmak sanırım daha net görünmesini sağlamak için. Ama kişiyi rahatsız etmeyecek şekilde sıkışık olmak yeterli bence bunun sonrası da var ve sıkışık şekilde soğuk ameliyathanede olmak zor ama geçiyor

R Rosang ve eluard

Kızlar transfer için ne kadar su için dediler ? Keza bu transfer için idrara sıkışık olmanın amacı nedir ?
Cok cok abartmamak lazim, yarim litre su icmek yeter de artar. Benim mesanem genistir, sıkıştigimi anlamadim bile ona ragmen bir bardak bosaltmami istediler mesane dolunca rahim daha dik duruma geliyormus.

R Rosang ve eluard

Hemsire bilgilendirme icin aradiginda yolda gelirken icmeye baslarsiniz demisti, bunlari uygulamayin ve yeterince sikismazsam diye kafaya takmayin. Onca saat ciş tutulur mu

kızlar döllenen embriyolarınızın kaçı beşinci güne ulaştı. ay heyecan bastı beni

Hayırlı olsun inş tutunur. Bn pgt yapmadan dondurdum o yüzden tek tüpte dondurulmus olabilir,
Canım , senin erkek sebepliydi değil mi ?
İlk denemen de yanlış hatırlamıyorsam pgt yapılmamıştı Memorial 'da?
Keza yine 2. denemeniz de orda değil mi ?
Benim de eş kaynaklı çünkü de merak ettim kaç yumurtan oluştu 2. denemende ve kaç embriyon oluştu ?

Aradılar mı var mı gelişme ?
evet canım toplanan yumurtanın 30 u olgunmuş 18 i döllenmiş. bana biraz az geldi o sayıya döllenme sayısı yarı yarıya nerdeyse ne bileyim. 8 tanesini havuza koymuslar kendi kendine döllenebilsin diye 4 tanesi döllenmiş 2 tanesi hızlı bölünüyormuş iyiymiş.( bu havuza koyma durumundan benim haberim yoktu yumurts çok diye yapmıslar.pek çözemedim) bu hızlı bölünme de iyi birşey mi bilemedim toplam 18 şuan ama inşallah beşinci güne de azalmadan gider. benim önceki iki denememde de son gune az cıkıyordu sayı bu kdr cok olsa bile

kızlar sizin de böyle havuza koydular mı? 8 tanesini havuza koymuslar spermleri de eklemisler dört tanesi döllenmiş. 2 tanesi yavas gelismis 2 tanesi de hızlı bölünüyormuş.bu iki taneden umutluyum pgt ye gidecek en az 6-7 cıkar inşallah 35 yumurta toplandı

Benim de 3 tane koymuşlardı, bir tane dollendi. Beşinci güne ulaştı o embriyo ama sağlıklı çıkmadı. İnşallah senin sağlıklı gelir. Gönlünü ferah tut, sayı çok iyi

Benim de 3 tane koymuşlardı, bir tane dollendi. Beşinci güne ulaştı o embriyo ama sağlıklı çıkmadı. İnşallah senin sağlıklı gelir. Gönlünü ferah tut, sayı çok iyi
inşallah canım ya bakalım. peki diğer ikisini döllemiyorlar mı kendileri? havuzda döllenmediyse de

Evet geçen sene 5 embriyom vardı 2 tane pgt yaptık bozuktu diğerleri de tutmadı onlar pgtsiz. Şimdi yine aynı ama pgt yapmicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…