Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Allah bu sefer nasip etsin insallah, saglikli gelsinler ve can olsunlar ailenize katilsinlar canim

Canim nasilsin , İnsallah transferin basariyla gecer sana can olur

Y yldz90 canım laparoskopi sonrası nasılsın ?
2 ay sonra güzel haberlerini alıcaz inşallah .Bu yolda benim gibi problemli olupta daha başlamayanlara umut olucaksınız hepiniz
Valla canım çok fazla gaz problemi yaşıyorum cumartesi oldum ama daha tam iyileşmedim göbek dwliğinden ve kasıklarda kesikler var küçük ama yavaş hareket etmeye çalışıyorum korkuyorum acır diye

Canim nasilsin , İnsallah transferin basariyla gecer sana can olur

İyiyim cok sukur, gunun son transferiydim sanirim, sıkışık şekilde biraz fazlaca bekledim ama degdi umarim yarim saat istirahatten sonra eve donmek uzere yoldayim cok tesekkurler hepinize

Hayırlı olsun inş tutunur. Bn pgt yapmadan dondurdum o yüzden tek tüpte dondurulmus olabilir,

Hangi vitaminleri kaç ay kullandınız

Allah razı olsun çok teşekkürler
ama sanırım karıştırıyorsunuz benim hiç kaybım yok çünkü hiç gebeliğim yok İlk tedavi
28 yaşındayım pgtsiz 2 embriyo dondurulmuştu bugün biriyle kavuştum

Olsun karıştırmam iyi olmuş en azından kayıp yok
Rabbim okuduğum ve sizlerinde okuduğu duaları kabul eylesin . İnş şu sonuç için de 1 haftan su gibi aksın da sana evladını bağışlasın . Mutlaka haberdar et , takipteyim

R Rosang ve eluard

Kızlar transfer için ne kadar su için dediler ? Keza bu transfer için idrara sıkışık olmanın amacı nedir ?
Komikte geliyor bi nebze , ya tutamadın ayyy düşünemiyorum

eluard canımm beklediğimiz o büyük gün geldi de geçti bile ben kk ya girene kadar olanlar olmuş yavruna kavuşmuşsun sımsıkı tutunsun sana hiiç bırakmasın annesini sağlıkla doğsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…