- 17 Eylül 2020
- 529
- 392
- 23
- 33
rahimde et parçası varsa almak için miyop varsa almak için yada çizik atmak için rahmin içini kontrol ediyorlarHistereskopi yi hangi durumda yapılması gerekiyor acaba
Allah bu sefer nasip etsin insallah, saglikli gelsinler ve can olsunlar ailenize katilsinlar canimallah razı olsun canım rabbim hepimizin kucaklarını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun.. benden bugun 35 yumurta çıktı yarın inşallah güzel haberler gelir. öncekilerde de bu kdr yumurta cıkardı ama nasip olmadı iste.
Canim nasilsin , İnsallah transferin basariyla gecer sana can olurCanimm, guzel kalpli insanAllah razi olsun, tum dualarin kabul olsun insallah Darisi senin basina, canla basla verdigin emeklerin karsiligini alacaksin insallah
Merkezde, odaya sevk edilmeyi bekliyorum. Az once embriyologla gorustum, embriyomun fotografini verdi bana, duygular şelale
Bi arkadasimizin aklina takilmisti, embriyolari tek tupte dondurdular diye, nicki hatirlayamadim kusura bakmasin lutfen, sayfalarda geri gitmeye de vaktim yok
Oyle bir sey soz konusu degilmis, pgt yapilan her embriyonun kendi numarasi varmis ve ayri ayri tuplerde numaralariyla donduruluyormus
rahimde et parçası varsa almak için miyop varsa almak için yada çizik atmak için rahmin içini kontrol ediyorlar
rahimde et parçası varsa almak için miyop varsa almak için yada çizik atmak için rahmin içini kontrol ediyorlarp
Peki bunu herkese mi yapıyorlar yoksa hsg çekildikten sonra mı karar veriyorlarrahimde et parçası varsa almak için miyop varsa almak için yada çizik atmak için rahmin içini kontrol ediyorlar
eğer ultrosanda bi sorun görürseler öneriyorlar canımPeki bunu herkese mi yapıyorlar yoksa hsg çekildikten sonra mı karar veriyorlar
Çok saol allah razı olsuneğer ultrosanda bi sorun görürseler öneriyorlar canım
Valla canım çok fazla gaz problemi yaşıyorum cumartesi oldum ama daha tam iyileşmedim göbek dwliğinden ve kasıklarda kesikler var küçük ama yavaş hareket etmeye çalışıyorum korkuyorum acır diye
Canim nasilsin , İnsallah transferin basariyla gecer sana can olur
Amin inşallah çok teşekkür ederimAllahım hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Allah yardımcın olsun herşey güzel olajn inşYalnız histeroskopiyi hastane yapıyor ekomarinki rahim filmi.Histeroskopi bende olacağım Haziran ayında ama korkuyorumda @Esra00034
Hayırlı olsun inş tutunur. Bn pgt yapmadan dondurdum o yüzden tek tüpte dondurulmus olabilir,Canimm, guzel kalpli insanAllah razi olsun, tum dualarin kabul olsun insallah Darisi senin basina, canla basla verdigin emeklerin karsiligini alacaksin insallah
Merkezde, odaya sevk edilmeyi bekliyorum. Az once embriyologla gorustum, embriyomun fotografini verdi bana, duygular şelale
Bi arkadasimizin aklina takilmisti, embriyolari tek tupte dondurdular diye, nicki hatirlayamadim kusura bakmasin lutfen, sayfalarda geri gitmeye de vaktim yok
Oyle bir sey soz konusu degilmis, pgt yapilan her embriyonun kendi numarasi varmis ve ayri ayri tuplerde numaralariyla donduruluyormus
Hangi vitaminleri kaç ay kullandınızBuralar iyi merkezler.
Memorialde bu sayfada okuduklarim var.
Semra hoca morfolojiye filan çok da bakmıyor.
Eğer yumurta kalitesi iyiyse sperm kalitesizliğini örter diyor. Yani onun gibi bişey.
Biz sorun ararken kendimizde Ankara'da Kaan Aydos hocaya gitmiştik. Kendisi eşime ilaç başlamıştı. Antioksidan tedavisi için. Sperm sayı ve hızı baya artmıştı.
Allah razı olsun çok teşekkürlereluard
Canım ; Rabbim bugün sana mucizeni getirsin Allah'ın izniyle . Ne muhteşem 3 pgtli sağlıklı embriyon var ve bugün seninle buluşuyor . Kalan 2 si de zamanı gelince katırlar ailenize inş...
Böyle konuşuyorum çünkü olumlu düşünüyorum ,sende böyle düşün ....
@zynpykta
4 kaybından sonra ne denir bilmiyorum ama Rabbim rahmine dünyaları sığdırsın ... Oluşacak yumurtalar kıpır kıpır olsun . bu sefer olucak inş . Hadi bakalım güzel haberlerini paylaşmayı ihmal etme .
R Rosang
2 kaybın var ve bende bi nebze senin gibi aynı problemdeyim, sperm sıkıntısı ileri derecede , üstelik genetik sıkıntımız da cabası ve en önemlisi de bu olsa gerek. Yani demem o ki ; nice dertler var , kendine moral ver .
Yaşın kaç ? Kaç Embriyon var ? Pgt yapıldı mı yapılmadı mı bilmiyorum ama Rabbim kolaylaştırsın , mucizen bugün olsun inş
Bugün sizin adınıza niyetlenerek Enbiya Suresini okuyacağım ..
Hadi hayırlı haberlerinize inş
Güzel sonuçlarla bize umut ol insallhİyiyim cok sukur, gunun son transferiydim sanirim, sıkışık şekilde biraz fazlaca bekledim ama degdi umarimyarim saat istirahatten sonra eve donmek uzere yoldayim cok tesekkurler hepinize
Olsun karıştırmam iyi olmuş en azından kayıp yokAllah razı olsun çok teşekkürler
ama sanırım karıştırıyorsunuz benim hiç kaybım yok çünkü hiç gebeliğim yokİlk tedavi
28 yaşındayım pgtsiz 2 embriyo dondurulmuştu bugün biriyle kavuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?