Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Gecmis olsun, insallah bir dahakine mutlu son olsun diyelim
Rahimde bir sorun var miydi? Hos, olsa Semra hoca kesin histeroskopi isterdi zaten. Sen cizik attirip sansini artirmak icin mi istiyorsun? Sanki bir problem olmayip sadece bunun icin histeroskopi yapmaya sicak bakmiyor bu merkez. Baska yerde olsa ikiletmeden yaparlar buyuk ihtimalle

Hem şansımı arttırmak hemde rahimde gözükmeyen birşeymi var diye yaptırmak istiyorum canm

Hem şansımı arttırmak hemde rahimde gözükmeyen birşeymi var diye yaptırmak istiyorum canm
Anladim canim, istemekte haklisin tabiiki. Bu arada filmde ve ultrasonda gorunemeyen durumlar da olabiliyor.
Mesela bende bir iki tane polip goruyorlardi hem rahim filmi gem ultrasonda. Alalim polipleri dediler, histeroskopi oldum ve tam 15 tane polip temizlemisler o polipler hic gorunmuyomus megersem...
Ama bazen de rahim duvarinin katlanip ust uste gelmesi de ultrasonda polip goruntusu verebilirmis. Yani polip var diye histeroskopi yapilip, operasyon esnasinda olmadigi da ortaya cikabilir. Ama tam tersi bendeki gibi operasyon esnasinda daha once gorunmeyenler de ortaya cikabilir...

Sen bir danis doktoruna, belki negatifinden sonra yapmayi uygun gorebilirler

Rahim filmi ve ultrasonda gözükmüyo bi kere gördüm dedi rahim duvarı üstüste gelmiş polip değil dendi bu sorunu doktorlarımı bıraksam yoksa histereskopi yapılmasında ısrarcımı olsam ona karar veremedim canım

Haklisin, bak senin de basina gelmis. Maddi olarak zorlamayacaksa yaptirmakta fayda var, hicbir sey cikmasa bile cizik atarlar. Sadece cizik attirmak icin bile histeroskopi olanlar var biliyorsun. Burada tabii Semra hocanin ikna olmasi onemli

En büyük korkum. Allah sabır versin. Pıhtılaşma problemi mi vardı acaba? Ben sanki kucağıma alsam da artık rahat edemeyeceğim. Rabbim evlatla sinamasin.
Valla yoktu bir seyi zaten kendiliğinden doğumu var 1 tane allahtan. Pgt de çözüm değil bilin yani bende yaptırıyorum tedavide ama artık kucağıma almadan hayatta umutlanmam

Ya allahtan bir tane kendiliginden doğal olmuş olan çocuğu var. Bende öyle teselli ettim ama yıkıldı. Bende elde var sıfır. Ama iste rahme düştü mü bir kere acı çekiyor insan.

Yazdiklarini okurken ben de şok oldum inan, Allah’in takdiri demekten baska bir şey gelmiyor sanirim kimseye ...
Canım kucağa almadan umutlanmak yok. Her an her sey oluyor işte. Allah'tan doğal hamileligide var ve çocuğu var ona sağlık versin. Pgt yaptım oh tuttu değil yani onu anladım.

Onu tam bilmiyorum canım ama transferden sonra pozitif sonucu görünce 5 haftada falan kanama gelmişti. Sonra öyle böyle derken kalp atışına kadar gelindi ama işte sebepsiz denmiş şuan. Allah'tan doğal yolla olan bir oğlu var. Ona sağlık versin. Kenarda 5 tane daha dondurulmuş var. Kendini toplasın dener inşallah. Bizlerinde aklinda olsun bir kez daha pgt ohh tutar değilmiş

Bahsettiğiniz yöntem IVF, yumurta spermi kendi seçiyor ve bence doğal döllenmeye yakın olduğu için daha sağlıklı olan yöntem bu. Geçen sefer daha az sayıda embriyomuz olduğu için hepsine direk mikroenjeksiyon yapmışlardı ama biz IVF'i tercih ederdik şahsen. Bu sefer 7 yumurtam bu yöntemle döllendi ve hepsinde embriyo oluştu. Mikroenjeksiyon ile 13 yumurtadan 10u döllendi. Embriyologlar yaptıkları işlere oldukça hakim, bence onların tecrübelerine güvenmekte yarar var.

Çok açıklayıcı bi anlatım yapmışsınız .
Elbette ki embriyologlar ,doktorlar en iyisi yapar fakat nedense bu yöntem için hastaya danışılmalı diye düşünüyorum çünkü sonrasında "keşke o yöntem olsaydı , bu yapılan olmadı" diyerek insanın içine ister istemez "keşke" ibaresi düşer .
Keza bahsettiğiniz yöntem nedense bana pek sıcak gelmedi .
Mutlaka açıklanmış ,ispatlanmıştır bu yöntem ama ne bilim zar gibi ,hani yumurtanın iyisi ,spermin iyisi seçilip yan yana getirilse daha makul olur gibi bi algı oluştu bende ..

Canım kucağa almadan umutlanmak yok. Her an her sey oluyor işte. Allah'tan doğal hamileligide var ve çocuğu var ona sağlık versin. Pgt yaptım oh tuttu değil yani onu anladım.
Benim pgt konusunda kafam zaten karisikti simdi sen de boyle deyince hic mi yaptirmasam diye dusunmuyor da degilim. Yarin sabah gidiyorum bu arada bakalim ne diyecek Yucel bey, ona randevu olusturmuslar . Sen ne durumdasin nezaman kismetse ?

Benim pgt konusunda kafam zaten karisikti simdi sen de boyle deyince hic mi yaptirmasam diye dusunmuyor da degilim. Yarin sabah gidiyorum bu arada bakalim ne diyecek Yucel bey, ona randevu olusturmuslar . Sen ne durumdasin nezaman kismetse ?
Rabbim güzel sonuçlarla karşılaştırsın inş ..
Sizde ki problem neydi ?

Canım ben hastalaninca gideceğim. Hatta Yücel beye yazdım. Sağolsun uzun uzun yazmış izmirden geleceğim için. Sen gelmeden 1. Gün hormon testlerini yap E2 ve FSH hormonlarına baktır. Hatta mümkünse yumurta sayına baktır ona göre gelip gelmeyeceğini belirleyelim dedim 18-20 arası hastalanmayi planlıyorum. Bakalım. Pgt olmazsa daha riskli tuttu mu bari aklın rahat olur. Sağlıksız mi acaba diye dusunmezsin tutmazsa süreç yani artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…