yumurtam fazla cıktıgı için 8 yumurtayı bir havuza almıslar kendi kendine döllensinler diye. ama yumurtayı kendisi dölleseydi daha etkili olmasmıydı diye de düşünüyorum. 8 yumurtadan 4 döllenmis ama 2 si iyi bölünüyormus. 6 yumurta çöp. böyle şeylerin sorulması gerekirdi bence. belki döllenebilirdi diğerleri gibi kendi haline bırakılmasaydıBu havuzlama olayı nedir ?
Normal döllendirmenin dışında bi tabir olduğu için farkı neymiş ?
evet bizim de kesin pgt gitmesi gerekiyor inşallah sayı iyi gelirO havuzu acaba 18den arta kalan diger 12 icin mi yaptilar, degisik bir sey mi deniyorlar?Normalde imsi yontemiyle dolluyorlar doye biliyorum, bizimki imsi olmustu. Bu havuzu ben de ilk defa duydum veya bildigimiz bir seydir ama anlatis sekliyle anlayamiyor olabiliriz 18 cok guzel, insallah yeteri kadar 5. gune gelen olur
Benim 29 yumurtadan 20 olgun cikmisti, 20si de dollenip 4. gune gelmislerdi ama 5. gun 7 adet genetik arastirmaya uygun embriyo cikmisti, 6. gun 2 tane daha katilmisti aralarina. Yani toplam 20de 9 genetik arastirmaya uygun embriyo olmustu. Genetik icin belli bir kalitenin uzerinde olmasi gerekiyor sanirim. Siz de yaptiracak misiniz pgt?
Aminnn inşallah canım Rabbim sizede tez vakitte sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah bize sebepsiz infertilite denildi görünürde bir problemimiz yoktu bizim 2 tane embriyomuz çok hızlı bölünmüştü 1.gunde 3.gundeki bölünmesi gereken evreye gelmişti ama bize problem yok denildi zaten hızlı ilerleyen embriyo transfer edildi çok şükür bir problem de olmadı Semra hoca pgt istemedi biz ısrarla yaptıralım dedik gerek yok dedi bizde istemedik kızım 18 aylık çok şükür RabbimeRabbim evladınızı size bağışlasınhızlı bölünen embriyo nedemek bide siz hiçbir embriyonuza pgt yaptırmadınız mı
Merhaba biz de pgt yaptırmadık pek önermediler de ilk denememiz olduğu için çok şükür o da tutunduKızlar embriyolarına pgt yaptırmadan transfer olan varmı ve transferleriniz nasıl sonuçlandı
Rabbim hayırlı ve sağlıklı birşekilde evladınızı size bağışlasınMerhaba biz de pgt yaptırmadık pek önermediler de ilk denememiz olduğu için çok şükür o da tutundu
Amin inşallah bu yolda uğraşan herkese nasip etsinAminnn inşallah canım Rabbim sizede tez vakitte sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah bize sebepsiz infertilite denildi görünürde bir problemimiz yoktu bizim 2 tane embriyomuz çok hızlı bölünmüştü 1.gunde 3.gundeki bölünmesi gereken evreye gelmişti ama bize problem yok denildi zaten hızlı ilerleyen embriyo transfer edildi çok şükür bir problem de olmadı Semra hoca pgt istemedi biz ısrarla yaptıralım dedik gerek yok dedi bizde istemedik kızım 18 aylık çok şükür Rabbime
Amin inşallahRabbim hayırlı ve sağlıklı birşekilde evladınızı size bağışlasın
Sizin sıkıntınız neydi acaba doktorunuz mu gerek duymadı
Merhaba bizde pgt yaptirmadik 31 mayista transfer oldum simdi bekliyorum :)Kızlar embriyolarına pgt yaptırmadan transfer olan varmı ve transferleriniz nasıl sonuçlandı
En büyük korkum. Allah sabır versin. Pıhtılaşma problemi mi vardı acaba? Ben sanki kucağıma alsam da artık rahat edemeyeceğim. Rabbim evlatla sinamasin.Kızlar bende bugün bir şok yaşadım. 14 nisanda transferi yapılan arkadaşımın pgtli embriyosu bugün doktor kontrolünde 8+6 da kalbinin durduğunu öğrendi. Ve bende öğrendim. Pcos hastasıydı. Yücel bey doktoru idi sebepsiz açıklanamayan durum olarak yorumlanmışarkadaşın yaşı 38 idi. Kucağa almadan umitlenmeyecegiz anlaşılan
Arkadaşının adına çok üzüldüm canım ... Ve bu gibi durumların açıklanamaması da çok acı verici , bilimin sözünün bittiği yer.. kesinlikle kucağa almadan stress bitmiyor S Saylove canım , Allah hepimize bebelerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah , arkadaşına da sabırlar versinKızlar bende bugün bir şok yaşadım. 14 nisanda transferi yapılan arkadaşımın pgtli embriyosu bugün doktor kontrolünde 8+6 da kalbinin durduğunu öğrendi. Ve bende öğrendim. Pcos hastasıydı. Yücel bey doktoru idi sebepsiz açıklanamayan durum olarak yorumlanmışarkadaşın yaşı 38 idi. Kucağa almadan umitlenmeyecegiz anlaşılan
Kızlar bende bugün bir şok yaşadım. 14 nisanda transferi yapılan arkadaşımın pgtli embriyosu bugün doktor kontrolünde 8+6 da kalbinin durduğunu öğrendi. Ve bende öğrendim. Pcos hastasıydı. Yücel bey doktoru idi sebepsiz açıklanamayan durum olarak yorumlanmışarkadaşın yaşı 38 idi. Kucağa almadan umitlenmeyecegiz anlaşılan
Yazdiklarini okurken ben de şok oldum inan, Allah’in takdiri demekten baska bir şey gelmiyor sanirim kimseye ...Kızlar bende bugün bir şok yaşadım. 14 nisanda transferi yapılan arkadaşımın pgtli embriyosu bugün doktor kontrolünde 8+6 da kalbinin durduğunu öğrendi. Ve bende öğrendim. Pcos hastasıydı. Yücel bey doktoru idi sebepsiz açıklanamayan durum olarak yorumlanmışarkadaşın yaşı 38 idi. Kucağa almadan umitlenmeyecegiz anlaşılan
Sizde ki problem neydi ?Merhaba bizde pgt yaptirmadik 31 mayista transfer oldum simdi bekliyorum :)
Aminnn canım tez zamanda inşallah hayır canım 5.gun embriyosu 5aa kalitedeydi daha önce farklı merkezdeki denemelerimizde embriyomuz 5.gune gitmiyordu ve 3.gunde taze transfer yapılıyordu bir kez kimyasal gebelik oluşmuştu ama ohss olurmusum opu işleminden sonra tabiki o merkez hiç dikkat etmiyordu 12 gün ağrıdan afedersiniz kusmaktan ölüyordum yerimden kipirdayamiyordum hiçbir kan tahlili yapılmıyorduAmin inşallah bu yolda uğraşan herkese nasip etsin
Siz 3.gün embriyosunu mu transfer ettirdiniz
Amin canim tsh cok dusuk degerler yerine grlmedikce transfer olamayacagim biraz tsh karistirdi isleri benimAminn canim, senin guzel haberini de alalAminn canim, senin guzel haberini de alalim insallahtransfer hazirligin olacak mi yakinda?
Allah Allah, Tsh hep yuksek ciktigi icin sorun olur. İlk defa dusuk olup sorun olmasina senee denk geldim canim. Dusuklugu iyi aslinda ama demekki asiri dusuk cikti. Yuksek cikanlar o ay ilacla tedavi olup istenen duzeye getirip transferini olabiliyor, insallah senin icin de boyle kolay bir cozumu vardirAmin canim tsh cok dusuk degerler yerine grlmedikce transfer olamayacagim biraz tsh karistirdi isleri benim
normalde bu ay sonu dusunuyorduk transferi
Hayırrr yollamadıkgenetiğe yollamışmıydınz siz embriyolarınızı
Bizde esimde sayi azdi o duzeldi sonrada bende prolaktin yuksekligi cikti hipofiz bezimde kist cikti bizde tup bebege basvurduk 10 embriyom olustu 1i transfer edildi simdi beklemedeyim.bu arada 5 tanesi pgtye uygun denildi ama yaptirmak istemedik. Benimde ilk tup bebek denememdi.Sizde ki problem neydi ?
Kaç embriyonuz oluşmuştu,biraz bahseder misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?