Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Mesaj gozumden kacmis, simdi gordum ve cok uzuldum Allah sabir versin Her sey olabiliyor, Pgtsini yaptik, ameliyatlari olduk, garantiye aldik diye bir durum yok malesef Allah bu acilari kimseye yasatmasin. Bunca umut ve emegin sonunda bununla karsilasmak yikar insani. Yikilmadan devam edebilmek icin güc versin Allahim

Benim de aklima kan pihtilasmasi geldi, acaba o kontrol edilmis miydi

Peki yaşınız kaçtı ?

21 mayista benim de ilk transferim oldu ve malesef olumsuz
Ayni sekilde benim de doktorum bi sebep soyleyemedi bizim sorunumuz erkek faktörü
Sizinkisi neydi ve neden histereskopi yaptirmayi dusundunuz
Donmus embriyonuz var mı ?

meraba kızlar daha onceden HAYAT diye bi hesaptan yaziyodum hatirlayanlar varsa
21 mayista transferim oldu pgt ye gitmisti embriyo ve 5 AA kalitedeydi transferi yucel bey yapti embriyo dondurulup cozuldukten sonra daha kaliteli hale geldigini soylediler fakat malesef olmadı
Sorunumuz sperm yokluguydu
Hersey o kadar olumluydu ki negatif haberi duyunca inanamadik
Simdi 23 tane dondurulmus embriyomuz var doktorum beklemeye hic gerek yok bu ay gel dedi ama en az 2 3 ay gidemem
Neden tutmadigi hakkinda hicbir fikirleri yok bulamadigimiz sebepler denildi
Ikincisinde eksrta bi test istenicek mi dedim nedenini bulmak icin hayir gerek yok denildi
Bu durumu yasayip farkli bi test yaptiran var mı aranizda yoksa eksta test yapilmadan donmus embriyonuz transfer mi edildi

Histereskopi yapılmışmıydı ? Keza bayağıda dondurulmuşunuz var geride ...
Doktorların beklememe sebepleri çoğunlukla yaş faktörü

21 mayista benim de ilk transferim oldu ve malesef olumsuz
Ayni sekilde benim de doktorum bi sebep soyleyemedi bizim sorunumuz erkek faktörü
Sizinkisi neydi ve neden histereskopi yaptirmayi dusundunuz
Donmus embriyonuz var mı ?
Benim tüplerimde sıkıntı vardı heriki tüpüm bağlandı ilk deneme olumsz sebebi yok ikinci deneme için histereskopi yaptırmakta kararsız kaldı doktorum

Bende aynı durumu geçen nisan ayinda yaşadım .Çok üzücü

Hayir histereskopi yapilmadi
O ne oluyo peki ?
Yaşım 21
Rahmi görüntüleme seçeneği ... Rahimde herhangi bir problem varsa histereskopiyle müdahele ederek işlem yapılması .
Tabi sizin ki farklı ..
21 yaş çok iyi , hatta çok şanslı bir yaş tedaviler için ..

Rahmi görüntüleme seçeneği ... Rahimde herhangi bir problem varsa histereskopiyle müdahele ederek işlem yapılması .
Tabi sizin ki farklı ..
21 yaş çok iyi , hatta çok şanslı bir yaş tedaviler için ..
Evet tedavi icin yaşım çok iyi ama doktorum hic bişey onermedi
Yine normal transfer olucak dedi bende cok kararsiz kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…