Mesaj gozumden kacmis, simdi gordum ve cok uzuldumKızlar bende bugün bir şok yaşadım. 14 nisanda transferi yapılan arkadaşımın pgtli embriyosu bugün doktor kontrolünde 8+6 da kalbinin durduğunu öğrendi. Ve bende öğrendim. Pcos hastasıydı. Yücel bey doktoru idi sebepsiz açıklanamayan durum olarak yorumlanmışarkadaşın yaşı 38 idi. Kucağa almadan umitlenmeyecegiz anlaşılan
Peki yaşınız kaçtı ?Bizde esimde sayi azdi o duzeldi sonrada bende prolaktin yuksekligi cikti hipofiz bezimde kist cikti bizde tup bebege basvurduk 10 embriyom olustu 1i transfer edildi simdi beklemedeyim.bu arada 5 tanesi pgtye uygun denildi ama yaptirmak istemedik. Benimde ilk tup bebek denememdi.
21 mayista benim de ilk transferim oldu ve malesef olumsuzArkadaşlar sizlere danışmak istedim ilk tüp bebek denemem olumsuz oldu. Sebebini bulamadı doktorum ikinci deneme için bir ay beklememi söledi fakat benim kafamda soru işareti var rahimle ilgili histereskopi yaptırmamı önerirmisiniz 2. Denemeden önce riske atmamak mı gerekir
31 yasindayimPeki yaşınız kaçtı ?
Rabbim inşallah hayırlısıyla gönlünüze göre versinMerhaba bizde pgt yaptirmadik 31 mayista transfer oldum simdi bekliyorum :)
Yaş olarak da , sebep olarak da minimum seviyedesiniz . Şansınız iyi görünüyor fakat keşke dondurulmuşunuz olsaydı geride .. Ne güzel 1/2 yıl sonra bi tane daha olurdu31 yasindayim
Histereskopi yapılmışmıydı ? Keza bayağıda dondurulmuşunuz var geride ...meraba kızlar daha onceden HAYAT diye bi hesaptan yaziyodum hatirlayanlar varsa
21 mayista transferim oldu pgt ye gitmisti embriyo ve 5 AA kalitedeydi transferi yucel bey yapti embriyo dondurulup cozuldukten sonra daha kaliteli hale geldigini soylediler fakat malesef olmadı
Sorunumuz sperm yokluguydu
Hersey o kadar olumluydu ki negatif haberi duyunca inanamadik
Simdi 23 tane dondurulmus embriyomuz var doktorum beklemeye hic gerek yok bu ay gel dedi ama en az 2 3 ay gidemem
Neden tutmadigi hakkinda hicbir fikirleri yok bulamadigimiz sebepler denildi
Ikincisinde eksrta bi test istenicek mi dedim nedenini bulmak icin hayir gerek yok denildi
Bu durumu yasayip farkli bi test yaptiran var mı aranizda yoksa eksta test yapilmadan donmus embriyonuz transfer mi edildi
Merhaba bizde pgt yaptirmadik 31 mayista transfer oldum simdi bekliyorum :
Bu arada sizin yaş kaç sıkıntınız neydi acabaRabbim inşallah hayırlısıyla gönlünüze göre versin
Size gerek yok mu dendi yoksa siz mi istemediniz
Hayir histereskopi yapilmadiHistereskopi yapılmışmıydı ? Keza bayağıda dondurulmuşunuz var geride ...
Doktorların beklememe sebepleri çoğunlukla yaş faktörü
Benim tüplerimde sıkıntı vardı heriki tüpüm bağlandı ilk deneme olumsz sebebi yok ikinci deneme için histereskopi yaptırmakta kararsız kaldı doktorum21 mayista benim de ilk transferim oldu ve malesef olumsuz
Ayni sekilde benim de doktorum bi sebep soyleyemedi bizim sorunumuz erkek faktörü
Sizinkisi neydi ve neden histereskopi yaptirmayi dusundunuz
Donmus embriyonuz var mı ?
Bende aynı durumu geçen nisan ayinda yaşadım .Çok üzücüKızlar bende bugün bir şok yaşadım. 14 nisanda transferi yapılan arkadaşımın pgtli embriyosu bugün doktor kontrolünde 8+6 da kalbinin durduğunu öğrendi. Ve bende öğrendim. Pcos hastasıydı. Yücel bey doktoru idi sebepsiz açıklanamayan durum olarak yorumlanmışarkadaşın yaşı 38 idi. Kucağa almadan umitlenmeyecegiz anlaşılan
Beyhudecim cok uzuldum
peki neden olduğunu demediler mi bazen yaş kilo kalite falan diyorlarBende aynı durumu geçen nisan ayinda yaşadım .Çok üzücü
Rahmi görüntüleme seçeneği ... Rahimde herhangi bir problem varsa histereskopiyle müdahele ederek işlem yapılması .Hayir histereskopi yapilmadi
O ne oluyo peki ?
Yaşım 21
Açıklama yapamıyorlar embriyoyu tam anlamıyla göremiyorum dedi semra hanimpeki neden olduğunu demediler mi bazen yaş kilo kalite falan diyorlar
Amin inşallah cnm.Guzel haberlerini bekliyoruzBeyhudecim cok uzuldumAllah bu acini unutturacak guzellikler versin sana insallah guzel haberlerini alalim
Biz istemedik amin insallah :)Rabbim inşallah hayırlısıyla gönlünüze göre versin
Size gerek yok mu dendi yoksa siz mi istemediniz
Dondurucaz transfer sonucundan sonra diger kalanlari tabikide :) bir daha sil baztan yapmak olurYaş olarak da , sebep olarak da minimum seviyedesiniz . Şansınız iyi görünüyor fakat keşke dondurulmuşunuz olsaydı geride .. Ne güzel 1/2 yıl sonra bi tane daha olurdu
Evet tedavi icin yaşım çok iyi ama doktorum hic bişey onermediRahmi görüntüleme seçeneği ... Rahimde herhangi bir problem varsa histereskopiyle müdahele ederek işlem yapılması .
Tabi sizin ki farklı ..
21 yaş çok iyi , hatta çok şanslı bir yaş tedaviler için ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?