- 21 Ocak 2021
- 4.421
- 6.410
- 108
Canımm benim 26 da yumurta toplandı 2 temmuzda gitti pgtye . Ben de beklemiyordum bana 20 gün demişlerdi ama çıkmış sonuçYaa ben sana dedim ama çıkmıştır diyebenim bu kitte çalışılmamıstir ya. Sen 25 inde verdin ve bir arkadaşın çıktığını gördüm de ondan sana dedim. Benim 5 temmuzda iki tane 6 temmuzda 1 tane gitti. 4-5 gün oldu o kadarda erken çıkmaz demi ama. Senin adına çok sevindim harika haber ama
Teşekkür ederim . Hepimizin güzel haberlerini kutlayalım inşallahGözünüz Aydın
AminTeşekkür ederim . Hepimizin güzel haberlerini kutlayalım inşallah
Evet ya hakikaten , hemen bi gülümseme geliyor insana . Umudumu hiö kaynetmek istemiyorum . Mucizelere inanıyorum ben ..Derken bakKumrusumru bize guzel haber getirdi. Zor zamanlar ve cok hassaslasiyoruz, biliyorum.. ama sen her zamanki umudunu koru, biz seni oyle tanidik
Bir de hala vakit varken, kullanmiyorsan ari sutu gibi takviyeler kullansan, eminim faydasi olur kaliteye
Canım bende şuan elim ayağım titreyerek aradım. Şuan analizde dediler pztesi sunucunuz çıkacak dediler. Öğleden sonra arayabilirsiniz dediler. Allahim bak şimdi uyku yok banaCanımm benim 26 da yumurta toplandı 2 temmuzda gitti pgtye . Ben de beklemiyordum bana 20 gün demişlerdi ama çıkmış sonuçbakalım kaç tane sağlıklı var Senin güzel haber de gelir az kaldı inşalllah
Ayyy deme dur sakin ol evrene pozitif enerji yollayalım bolca dua edelim pazartesi güzel haberler alacağız inşallahCanım bende şuan elim ayağım titreyerek aradım. Şuan analizde dediler pztesi sunucunuz çıkacak dediler. Öğleden sonra arayabilirsiniz dediler. Allahim bak şimdi uyku yok bana
Oooff oof valla zor bekleyiş ikidir olumsuzu duydum şuan da farklı bir sey duyacağıma inancım yok oof ooffAyyy deme dur sakin ol evrene pozitif enerji yollayalım bolca dua edelim pazartesi güzel haberler alacağız inşallah
İnşallah olumlu şeyler duyacaksınız.Oooff oof valla zor bekleyiş ikidir olumsuzu duydum şuan da farklı bir sey duyacağıma inancım yok oof ooffama yine kalbim hop hop ediyor
İnşallah dediğiniz gibi olurİnşallah olumlu şeyler duyacaksınız.Öyle düşünün
Ayy öyle deme evrene pozitif msj gönder . Bu sefer olacak olacak olacak inşallah . Valla kendim kadar sana da heyecan yaptım . Benim de elimde tel bekliyorum doktoruOooff oof valla zor bekleyiş ikidir olumsuzu duydum şuan da farklı bir sey duyacağıma inancım yok oof ooffama yine kalbim hop hop ediyor
İnsanın umudu kırılıyor biliyorum ama olumlu düşünüp iyiyi istemekten başka yol yok. İyi düşüneceğiz iyi olacak bu seferOooff oof valla zor bekleyiş ikidir olumsuzu duydum şuan da farklı bir sey duyacağıma inancım yok oof ooffama yine kalbim hop hop ediyor
Sizinde güzel haberlerinizi merakla bekliyorumAyy öyle deme evrene pozitif msj gönder . Bu sefer olacak olacak olacak inşallah . Valla kendim kadar sana da heyecan yaptım . Benim de elimde tel bekliyorum doktoru
Yaaa kıyamam sanaAyy öyle deme evrene pozitif msj gönder . Bu sefer olacak olacak olacak inşallah . Valla kendim kadar sana da heyecan yaptım . Benim de elimde tel bekliyorum doktoru
Tamam suan pozitif düşünce yüklüyorum kendimeİnsanın umudu kırılıyor biliyorum ama olumlu düşünüp iyiyi istemekten başka yol yok. İyi düşüneceğiz iyi olacak bu sefer
İnşallah canım benimYaaa kıyamam sanaAğustos adetiyle başlasın hazırlıklar inşallah
Doktor aradı miİnşallah canım benim
Aramadı canım . Yarın tekrar arayayım ben, gün boyu elimde tel bekledim ya da pzts öğreneceğiz ikimizdeDoktor aradı mi
Bak Allah'tan sonucu biliyorsun iyiki gaza getirdim seniAramadı canım . Yarın tekrar arayayım ben, gün boyu elimde tel bekledim ya da pzts öğreneceğiz ikimizde
Ayy canım çoook sağol sen söylemesen ben asla aramazdım . Bana 20 günde ancak gelir dediler . Evet en azından elimizde sağlıklı var ama kaç tane bakalım öğreneceğiz . İkimizde güzel sonucu alıp kutlayalımmmmmBak Allah'tan sonucu biliyorsun iyiki gaza getirdim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?