Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Gözünüz Aydın

Canımm benim 26 da yumurta toplandı 2 temmuzda gitti pgtye . Ben de beklemiyordum bana 20 gün demişlerdi ama çıkmış sonuç bakalım kaç tane sağlıklı var Senin güzel haber de gelir az kaldı inşalllah

Evet ya hakikaten , hemen bi gülümseme geliyor insana . Umudumu hiö kaynetmek istemiyorum . Mucizelere inanıyorum ben ..
İnşallah hayırlısıyla burdaki herkes güzel haberler alır . Yatıp kalkıp dua ediyorum valla . Allah’ım daha ağır başka bişeyle sınamasın
Arısütü

Canımm benim 26 da yumurta toplandı 2 temmuzda gitti pgtye . Ben de beklemiyordum bana 20 gün demişlerdi ama çıkmış sonuç bakalım kaç tane sağlıklı var Senin güzel haber de gelir az kaldı inşalllah
Canım bende şuan elim ayağım titreyerek aradım. Şuan analizde dediler pztesi sunucunuz çıkacak dediler. Öğleden sonra arayabilirsiniz dediler. Allahim bak şimdi uyku yok bana

Canım bende şuan elim ayağım titreyerek aradım. Şuan analizde dediler pztesi sunucunuz çıkacak dediler. Öğleden sonra arayabilirsiniz dediler. Allahim bak şimdi uyku yok bana
Ayyy deme dur sakin ol evrene pozitif enerji yollayalım bolca dua edelim pazartesi güzel haberler alacağız inşallah

Oooff oof valla zor bekleyiş ikidir olumsuzu duydum şuan da farklı bir sey duyacağıma inancım yok oof ooff ama yine kalbim hop hop ediyor
Ayy öyle deme evrene pozitif msj gönder . Bu sefer olacak olacak olacak inşallah . Valla kendim kadar sana da heyecan yaptım . Benim de elimde tel bekliyorum doktoru

Oooff oof valla zor bekleyiş ikidir olumsuzu duydum şuan da farklı bir sey duyacağıma inancım yok oof ooff ama yine kalbim hop hop ediyor
İnsanın umudu kırılıyor biliyorum ama olumlu düşünüp iyiyi istemekten başka yol yok. İyi düşüneceğiz iyi olacak bu sefer

İnsanın umudu kırılıyor biliyorum ama olumlu düşünüp iyiyi istemekten başka yol yok. İyi düşüneceğiz iyi olacak bu sefer
Tamam suan pozitif düşünce yüklüyorum kendime sağlıklı sağlıklı sağlıklı enaz iki sağlıklı gelsin insalllllaaahhhh

Bak Allah'tan sonucu biliyorsun iyiki gaza getirdim seni
Ayy canım çoook sağol sen söylemesen ben asla aramazdım . Bana 20 günde ancak gelir dediler . Evet en azından elimizde sağlıklı var ama kaç tane bakalım öğreneceğiz . İkimizde güzel sonucu alıp kutlayalımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…