Ağızın bal yesin,Ayy canım çoook sağol sen söylemesen ben asla aramazdım . Bana 20 günde ancak gelir dediler . Evet en azından elimizde sağlıklı var ama kaç tane bakalım öğreneceğiz . İkimizde güzel sonucu alıp kutlayalımmmmm
İnşallah bu mutlu son olsun canım. AminnnAğızın bal yesin,valla tedavilerden git gel yapa yapa süreçleri öğrendim inşallah birbirimize yoldaş oluruz
Sakın üzülmeyin,en azından 2 tane de olsa gidecek bir embryonuz var..Ben olsam gonderirdim, 5 yada 6.gun olanları..sağlıklı gelme ihtimali de yüksek..Bende şöyle bir durum yaşamıştım farklı bir merkezde 3 sene önce,21 yumurta toplandi, min 5 tane göndeririz pgt ye derken,4.gune dahi embriyo gelmedi..onun bir şokunu yaşamıştık ama demekki o dönem nasip olmayacakmış.. o sebep ile şükür ki 2 embriyonuz var17 tane yumurtam toplandı. Bunlardan 11 tanesi olgundu. 8 tane döllendi. Elimde 2 tane kaldı. Ben hiçbir şey anlamadım. Başta acaba kaç tanesini pgt ye göndeririz, bütçemiz ne kadarına yeter diye düşünürken pgt ye gidecek embriyo sayımız ortada. Büyük bir hayal kırıklığı. Bari elimiz boş dönmesek
Yaaa muhtesem bir haber....1 tane bile olsa cepte bir sağlıklı embriyo var
Allah razı olsun canım . İnşallah tutar . Sizin de güzel hanerlerinizin takipçisi olalım inşallahYaaa muhtesem bir haber....1 tane bile olsa cepte bir sağlıklı embriyo varsuan transfer için rahim hazırlıkları başlasın...
Cok sukur cok sukurKızlar doktor aradı 5 taneden 2 sağlıklı gelmiş. 6,13,15 kromozomlarda sıkıntı varmış diğerlerinde. Biz de eşimle bildiğimiz bir sıkıntı yoktu . Demek ki biZde kromozom sıkıntısı varmış. İnşallah tutunur bakalım .
Amin cümlemizden insallahAllah razı olsun canım . İnşallah tutar . Sizin de güzel hanerlerinizin takipçisi olalım inşallah
Cok sevindim,çok şükürKızlar doktor aradı 5 taneden 2 sağlıklı gelmiş. 6,13,15 kromozomlarda sıkıntı varmış diğerlerinde. Biz de eşimle bildiğimiz bir sıkıntı yoktu . Demek ki biZde kromozom sıkıntısı varmış. İnşallah tutunur bakalım .
Ay hadi şükürKızlar doktor aradı 5 taneden 2 sağlıklı gelmiş. 6,13,15 kromozomlarda sıkıntı varmış diğerlerinde. Biz de eşimle bildiğimiz bir sıkıntı yoktu . Demek ki biZde kromozom sıkıntısı varmış. İnşallah tutunur bakalım .
merhabaa hayirli olsumArkadaşlar merhaba bugün transferimin 5. Günü erken gebelik testi yaptım bi bakar mısınız böyle silik görüp de pozitif çıkan var mı Eki Görüntüle 2886628
Ne güzel ne güçlü kadınsınYaaa muhtesem bir haber....1 tane bile olsa cepte bir sağlıklı embriyo varsuan transfer için rahim hazırlıkları başlasın...
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla keseyi kalp atışını görür kucağınıza alırsınızmerhabaa hayirli olsumbende oyle silik bir sey cikmisti.pozitivi gordum ama daha kese falan gozukmedi yarin gidicez.cox fazla agrim falan var men dish gebeliktden korkuyorum
Sağol canım amin inşallah . Umarım tutunur da emekler boşa çıkmaz . Yaa ben de çok üzüldüm demek biz de kromozom bozukluğu varmış diye . Demek ki oluyormuş . 5 taneden 2 az gibi geldi canım sıkıldı . Tutunur inşallah AllahımCok sukur cok sukurne guzel haber iki kardes olarak hayat bulsunlar insallah
Bizim de kromozomlarimizda problem yoktu esimle ama bir embriyomuzda trizomi 6 cikmisti. Bizim kromozomlarla embriyolarin kromozomlari ayri, anomali denk gelebilir her saglikli ciftin embriyosuna dao yuzden ngs yi yaptirmakta fayda goruyorum ben de
Canımm çok sağolCok sevindim,çok şükürkromozom sıkıntısı olmasa da ciftlerde embriyo formunda çıkabiliyormus..bizde translokasyondan dolayı 13 14 birde ilave 20 yada 21 demişlerdi sıkıntılı kromozomlara, biz ilave neden oldu dediğimizde olabiliyor böyle demişlerdi.. bakalım hayırlısı.. inşallah daha guzel haberler alarak devam edelim grubumuza
Çok teşekkür ederim. Dün akşam laboratuvardan aradılar. 2 tane orta kalite embriyo vardı. Onları 6. gün için bekleteceklerdi ama dün akşam blastokist evresine gelmişler. O yüzden onları da dondurmuşlar. 2 tane de iyi kalitede varmış. Umarım sorun çıkmadan tutar biri.Sakın üzülmeyin,en azından 2 tane de olsa gidecek bir embryonuz var..Ben olsam gonderirdim, 5 yada 6.gun olanları..sağlıklı gelme ihtimali de yüksek..Bende şöyle bir durum yaşamıştım farklı bir merkezde 3 sene önce,21 yumurta toplandi, min 5 tane göndeririz pgt ye derken,4.gune dahi embriyo gelmedi..onun bir şokunu yaşamıştık ama demekki o dönem nasip olmayacakmış.. o sebep ile şükür ki 2 embriyonuz var,insallah Allah in izniyle onlar sağlıklı gelecek
Sağol canım inşallah güzel haberini yarın alacağız, sana bol bol dua edeceğimAy hadi şüküroof oof bak yine korku geldi bana 1 tane olsun benim olsun bari
Pgt ye gitmeyecek değil mi ? Transfer ne zaman olacak ?Çok teşekkür ederim. Dün akşam laboratuvardan aradılar. 2 tane orta kalite embriyo vardı. Onları 6. gün için bekleteceklerdi ama dün akşam blastokist evresine gelmişler. O yüzden onları da dondurmuşlar. 2 tane de iyi kalitede varmış. Umarım sorun çıkmadan tutar biri.
Yok zaten kalitesiz olanlardan ümitleri yoktu. Kaliteli olanlara da pgt önermediler. 6aa,6ab kalite iyi, gerek yok demişlerdi.Pgt ye gitmeyecek değil mi ? Transfer ne zaman olacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?