Yaaa bence tutunmustur o bebiş.İnşallah ben daha sevinemedim ki erken gebelik ve çok silik15 ini bekleyeceğim yarın tekrar test yapacağım o kadar şanssızlık oldu ki transferden sonra ateşlendim tutmayacak diye ağladım bide üstüne faranjit oldum şuan ama inşallah tutunmuştur ne diyeyim hiç test yapmadınız mı siz
Yaaa bence tutunmustur o bebiş.İnşallah ben daha sevinemedim ki erken gebelik ve çok silik15 ini bekleyeceğim yarın tekrar test yapacağım o kadar şanssızlık oldu ki transferden sonra ateşlendim tutmayacak diye ağladım bide üstüne faranjit oldum şuan ama inşallah tutunmuştur ne diyeyim hiç test yapmadınız mı siz
Cok tesekkur ederimCanımm çok sağolAllah güzel kalbine mükafatını en kısa zamanda verecektir inanıyorum Dualarımdasın
Super haber ,maşallah, o zaman toplam 4 embriyo varÇok teşekkür ederim. Dün akşam laboratuvardan aradılar. 2 tane orta kalite embriyo vardı. Onları 6. gün için bekleteceklerdi ama dün akşam blastokist evresine gelmişler. O yüzden onları da dondurmuşlar. 2 tane de iyi kalitede varmış. Umarım sorun çıkmadan tutar biri.
Ayyy çok teşekkür ederim gerçekten. Bu süreçte olduğumu bir eşim bir de buradaki değerli kadınlar biliyor. Benim ailem de, eşimin ailesi de bilmiyor. O yüzden aklıma bir şey takıldığında, canım bir şeye sıkıldığında desteğinizi görmek çok mutlu ediyor beni. İyi ki varsınız. Allah kimsenin bu yolda sarfettiği çabaları boşa çıkarmasın.Super haber ,maşallah, o zaman toplam 4 embriyo var4 ünden biri Allah in izniyle senin yavrun olacak sen yeterki hem rahat ol,hem de rahmini transfer için hazırla..gerisi zaten dua olacak..hepimiz buradayız,dualarimizda olacaksin
Ayyy çok teşekkür ederim gerçekten. Bu süreçte olduğumu bir eşim bir de buradaki değerli kadınlar biliyor. Benim ailem de, eşimin ailesi de bilmiyor. O yüzden aklıma bir şey takıldığında, canım bir şeye sıkıldığında desteğinizi görmek çok mutlu ediyor beni. İyi ki varsınız. Allah kimsenin bu yolda sarfettiği çabaları boşa çıkarmasın.
Ay inşallah yaa sayfanın eski mesajlarını okudum ilk bu hastanede tedaviye başlayacağım zaman ne çok pozitif olan varmış inşallah herkes hepimiz bu mutluluğu yaşarızYaaa bence tutunmustur o bebiş..15 inde güzel haber alacaksın Allah in izniyle, ve gerçek bir bayram olacak sizde
memorialdami?aynen bende de oyleydi.hayirlisi olsun insaah pozitivi gorurusun
sende ilk transfermi???Ay inşallah yaa sayfanın eski mesajlarını okudum ilk bu hastanede tedaviye başlayacağım zaman ne çok pozitif olan varmış inşallah herkes hepimiz bu mutluluğu yaşarız
Ağızına yüreğine sağlık canım arkadaşımYaaa cok tesekkur ederimAllah razı olsun ,bil bukabele..Rabbım seninde insallah tez vakitte hayirli sevinecegin haber almani nasip etsin,dualarimdasin..
ayrica hepimiz burada o kadar güçlüyüz ki, hemen hamile kalan, istemediği halde hamile kalan, ve daha nice kadından çok daha güçlüyüz.. hem fiziksel hemde daha da derin olan ruhsal o kadar acı duyuyoruz ki(hamile bir kadını görmek, ailede ve yakın-uzak çevrede hamile haberleri duymak,niye çocuk dogurmuyorsunuz diyenleri işitmemeye çalışmak, hatta bir seferinde herkes ürüyor siz niye üremiyorsunuz gaffina maruz kalıp sadece nasip demek gibi gibi)bütün herseye rağmen modumuzu hep yüksek tutmaya çalışarak tedavi olup,bir evlat sahibi olmaya çalışmak...bizler güçlü olmayalım da kim olsun
Evet ilk transferim canımmemorialdami?
sende ilk transfermi???
Bakalım artık soğuk terler dökmeye devam benBekliyoruz sabırsızlıkla,
inşallah inşallah
Dış çevreden kim olursa olsun bazen bu çocuk mevzularını açıp sormuyorlar mı deli oluyorum hakikaten .Yaaa cok tesekkur ederimAllah razı olsun ,bil bukabele..Rabbım seninde insallah tez vakitte hayirli sevinecegin haber almani nasip etsin,dualarimdasin..
ayrica hepimiz burada o kadar güçlüyüz ki, hemen hamile kalan, istemediği halde hamile kalan, ve daha nice kadından çok daha güçlüyüz.. hem fiziksel hemde daha da derin olan ruhsal o kadar acı duyuyoruz ki(hamile bir kadını görmek, ailede ve yakın-uzak çevrede hamile haberleri duymak,niye çocuk dogurmuyorsunuz diyenleri işitmemeye çalışmak, hatta bir seferinde herkes ürüyor siz niye üremiyorsunuz gaffina maruz kalıp sadece nasip demek gibi gibi)bütün herseye rağmen modumuzu hep yüksek tutmaya çalışarak tedavi olup,bir evlat sahibi olmaya çalışmak...bizler güçlü olmayalım da kim olsun
Biz de aynı şeyi yaşadık. Mayısta normal yollardan çoçuk sahibi olmayacağımızı öğrenince eşimle karar aldık. Artık soranlara “şu an için çocuk istemiyoruz” diyoruzDış çevreden kim olursa olsun bazen bu çocuk mevzularını açıp sormuyorlar mı deli oluyorum hakikaten .
Soldan soldan şeytan kulağıma diyor ki "çocuğum olmuyor benim , mümkünse bir daha sorma"diyerek onu boz.
Yeni evlenene soruyorlar , 2-3 yıl geçene soruyorlar ,1. yaptın 2. ne zaman diye soruyorlar ...
Aslında dinen de doğru bi vazife değildir bu .
Bu soruyu adet gibi benimsemiş çoğu kadın ve yaraya tuz basarcasına hatırlatıp ,moral bozmayı görev biliyorlar.
Malesef bu düzene getiren de bizleriz bi yerde ...
Sosyal medyada herşey açık seçik yaşanıyor , çocuğu olan nerdeyse bezinin dahi fotosunu atacak ..
Hayatın özel anı açık seçik yaşandığı için malesef bu konuda bi o kadar basit geliyor insanlara ..
Allahım kimseyi ne evlat hasretiyle sınasın ne de evladın acısıyla sınasın ..
Bu bi sınavsa ve bizlere yüklendiyse Rabbimin izniyle inşAllah hepimiz birgün "anne" olucaz..
28 Nisan dan bugüne hangi sonucu bekliyosunuz ?Herkese selamlar 19 nisanda bende ön görüşmemi yaptım gönül ve semra hocayla 2 başarısız tüp bebek denemem oldu bizim sorunumuz yumurta kalitesizliği 28 nisan da test verdim sonucu bekliyoruz ona göre bizdd başlayacağiz o zamandan beri hepinizi takip ediyorum burada hep zor vakalar var ama çoğunun sonucu güzel oluyor inşallah bizler de bigün güzel haberler verebiliriz buradaki desteği ve dayanışmayı çok seviyorum..
Pgt genetik taramalarin genel adi, Ngs de iclerinden bi yontem. Mesela PGT-M: genetik gecisli tek gen hastaliklarini taramak icin olan.eluard
Bu NGS olayını PGT 'den ayıran ne oluyor ?
Hanımlar size 10 puanlık soru
Benim eşimde psikolojik bi efham var .
OPU günü eşlerden alınan sperm için malum cinsel perhiz isteniyor. Fakat çoğu birey gibi eşimde de istem dışı rüyalanma oluyor . Yani bu durum oluşmaması için OPU öncesi veya sonrası yumurtaları dondurarak birleşmeyi erteleyebiliyorlar mı ?
Canim sperm ve embriyo dondurmak cok etkilemese de yumurta icin ayni sey gecerli degilmis. Yumurta tek basina dondurulup cozuldugunde ayni kalitede kalmama olasiligi embriyo ve spermden daha yuksek. O yuzddn boyle bir riske girmeye degmez, hem o yumurtalar iki kere dondurulup cozulmus olacak mantiken, bir kere spermle birlesmek icin, bir kere saglikli cikarlarsa transfer olmak icin :/eluard
Bu NGS olayını PGT 'den ayıran ne oluyor ?
Hanımlar size 10 puanlık soru
Benim eşimde psikolojik bi efham var .
OPU günü eşlerden alınan sperm için malum cinsel perhiz isteniyor. Fakat çoğu birey gibi eşimde de istem dışı rüyalanma oluyor . Yani bu durum oluşmaması için OPU öncesi veya sonrası yumurtaları dondurarak birleşmeyi erteleyebiliyorlar mı ?
Bu NGS ve PGT ayrımını benim gibi bilmeyen çoktur ,aydınlatıcı oldu çok sağolCanim sperm ve embriyo dondurmak cok etkilemese de yumurta icin ayni sey gecerli degilmis. Yumurta tek basina dondurulup cozuldugunde ayni kalitede kalmama olasiligi embriyo ve spermden daha yuksek. O yuzddn boyle bir riske girmeye degmez, hem o yumurtalar iki kere dondurulup cozulmus olacak mantiken, bir kere spermle birlesmek icin, bir kere saglikli cikarlarsa transfer olmak icin :/
Esin strese girmez insallah, perhizi de gozunde buyutmesin. Bizimkine 2 gunluk.perhize ok demislerdi oyle 4 gun gibi uzun bi sure vermediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?