Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bu da 14 yıldır görüşmediğim, evli olduğumu ve henüz çocuk sahibi olmadığımı öğrenen arkadaşımın mesajı.
Bu kadar cahil bu kadar düşüncesiz olunamaz . Bu tipleri biliyorum benim de çevremde var birebir aynı . Düşünmeden ağzından çıkanı söyleyen tipler . Çevremden ve hayatımdan uzaklaştırdım hep . Hiç cevap bile verme canım uslüp bile çirkin .

Yaaaaaa ben sana dedimmmm hep bir tane bile olsa gelecek gibi bir his vardııı içimde . Yaa çok mutlu oldum canımmm ne güzel bir haber verdin bize . Kuzucuk sağlıkla tutunsun gelsinnnn

Ay edepsiz ya. Bu ne densizlik. Kıyamam sana birde cidden bunlarla uğraşıyorsun.
Engelledim gitti. Gerçekten cevap vermeye bile değeceğini düşünüyorum. Çok düşüncesizce. Allah insanların kalbine merhamet versin. Vicdan versin.

Teşekkür ederim cevabınız için. Hemşire hattına doktoruma beni aramasını söyler misiniz yazdım aramasını bekliyorum Semra hanıma nasıl yazıyorsunuz peki numarasını falan mı istemiştiniz
Canım doktorun kim bilmiyorum ama ben Yücel beye ne zaman yazsam geçte olsa dönüyor. Direk doktora mı yazdın ?

Yaşasın ne güzel bir haber bu günüm şenlendi valla. Dediğin gibi herkese lazım olan bir tane zaten bir tane olsun bizim olsun. Şimdi sıra pozitif haberini almakta

Semra Hocanın numarasına sanırım benımde ihtiyacım olacak , özelden isteyenlere vermen mümkün mü ? M Meshk07
Ben şöyle yapayım,, simdi ben verirsem bu sefer hoca nin kulağına giderse hoca beni kıtır kıtır keser,belki tedavi etmek istemez..yoksa vermek tabiki isterim..hatta çok isterim birileri sorsun cevap alsın vs.sonucta bu da tedavimizin bir parçası. .ama şöyle söyleyeyim hoca nin kartı vardır hastanede,orada numara yazıyor diye hatırlıyorum..hastaneye gitme durumunuz var ise kart istesen olur mu? şimdi bana lütfen kızmayın numara paylaşmak uygun olmayabilir

Yaaaaa maşallah çok güzel haber geldi senden Rabbım.hep mutluluktan heyacanlanmani nasip etsin...Ve gelsin şimdi transfer hazirliklari...

Heyecanla sizin sonucunuzu bekliyordum o kadar sevindim ki. İyi ki yılmadınız yine denediniz iyi ki. O embriyo size sıkı sıkı tutunsun inşallah dualarım sizinle. Bizlere umut oldunuz var olun

Yaaaaaa ben sana dedimmmm hep bir tane bile olsa gelecek gibi bir his vardııı içimde . Yaa çok mutlu oldum canımmm ne güzel bir haber verdin bize . Kuzucuk sağlıkla tutunsun gelsinnnn
Ay valla seni bulsam boynuna sarilcam sanki hamilesin dediler gibi sevindim valla inşallah sonumuz güzel olsun kucaklarimiz dolsun

Heyecanla sizin sonucunuzu bekliyordum o kadar sevindim ki. İyi ki yılmadınız yine denediniz iyi ki. O embriyo size sıkı sıkı tutunsun inşallah dualarım sizinle. Bizlere umut oldunuz var olun
İnşallah umut olmuşumdur. Doktorum sizler beni yalnız bırakmadınız sizlerin desteği ile gücümü topladım. Teşekkür ederim inşallah güzel sonuçla umut olmaya devam ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…