- 9 Temmuz 2008
- 1.862
- 2.532
- 658
Bu kadar cahil bu kadar düşüncesiz olunamaz . Bu tipleri biliyorum benim de çevremde var birebir aynı . Düşünmeden ağzından çıkanı söyleyen tipler . Çevremden ve hayatımdan uzaklaştırdım hep . Hiç cevap bile verme canım uslüp bile çirkin .Bu da 14 yıldır görüşmediğim, evli olduğumu ve henüz çocuk sahibi olmadığımı öğrenen arkadaşımın mesajı.
Yaaaaaa ben sana dedimmmm hep bir tane bile olsa gelecek gibi bir his vardııı içimde . Yaa çok mutlu oldum canımmmCanım kızlar,
Kâh soğuk terler döktüm kâh elim ayağım titredi ve genetikten sonucumu aldım1 tane sağlıklı geldi 1 tane olsun bizim olsun Nameless Warrior Kumrusumru @pastelkiz Metalwoman daha eklemeyi unuttuysam kusuruma bakmayın heyecandan
Engelledim gitti. Gerçekten cevap vermeye bile değeceğini düşünüyorum. Çok düşüncesizce. Allah insanların kalbine merhamet versin. Vicdan versin.Ay edepsiz ya. Bu ne densizlik. Kıyamam sana birde cidden bunlarla uğraşıyorsun.
Bu kadar cahil bu kadar düşüncesiz olunamaz . Bu tipleri biliyorum benim de çevremde var birebir aynı . Düşünmeden ağzından çıkanı söyleyen tipler . Çevremden ve hayatımdan uzaklaştırdım hep . Hiç cevap bile verme canım uslüp bile çirkin .
Canım kızlar,
Kâh soğuk terler döktüm kâh elim ayağım titredi ve genetikten sonucumu aldım1 tane sağlıklı geldi 1 tane olsun bizim olsun Nameless Warrior Kumrusumru @pastelkiz Metalwoman daha eklemeyi unuttuysam kusuruma bakmayın heyecandan
Ayyy ne güzel haber bu sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri görelim inşallahmerhaba arkadaslar bugun keseyi gorduk cokk sukur.simdi gonul hanimdan haber bekliyoruz..Allah hepinize nasip etsin
Canım doktorun kim bilmiyorum ama ben Yücel beye ne zaman yazsam geçte olsa dönüyor. Direk doktora mı yazdın ?Teşekkür ederim cevabınız için. Hemşire hattına doktoruma beni aramasını söyler misiniz yazdım aramasını bekliyorum Semra hanıma nasıl yazıyorsunuz peki numarasını falan mı istemiştiniz
Yaşasın ne güzel bir haber bu günüm şenlendi valla. Dediğin gibi herkese lazım olan bir tane zaten bir tane olsun bizim olsun. Şimdi sıra pozitif haberini almaktaCanım kızlar,
Ben şöyle yapayım,, simdi ben verirsem bu sefer hoca nin kulağına giderse hoca beni kıtır kıtır keser,belki tedavi etmek istemez..yoksa vermek tabiki isterim..hatta çok isterim birileri sorsun cevap alsın vs.sonucta bu da tedavimizin bir parçası. .ama şöyle söyleyeyim hoca nin kartı vardır hastanede,orada numara yazıyor diye hatırlıyorum..hastaneye gitme durumunuz var ise kart istesen olur mu?
Canım bugünlerde aldığım en mükemmel haberCanım kızlar,
Yaaaaa maşallah çok güzel haber geldi sendenCanım kızlar,
Heyecanla sizin sonucunuzu bekliyordum o kadar sevindim ki. İyi ki yılmadınız yine denediniz iyi ki. O embriyo size sıkı sıkı tutunsun inşallah dualarım sizinle. Bizlere umut oldunuz var olunCanım kızlar,
Hayır numarası yok bende hemşireye yazıp duruyorum rica etsem özelden yazabilir misinizCanım doktorun kim bilmiyorum ama ben Yücel beye ne zaman yazsam geçte olsa dönüyor. Direk doktora mı yazdın ?
Hayırlı olsun inşallah o can olacak sizeCanım kızlar,
Yaaa süper çok sevindim canım kalitesini sordun mu nasılmışCanım kızlar,
cookm sagol canim Allah tummmm isteyenlere nasip etsinçok mutlu oldum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin
Ay valla seni bulsam boynuna sarilcamYaaaaaa ben sana dedimmmm hep bir tane bile olsa gelecek gibi bir his vardııı içimde . Yaa çok mutlu oldum canımmmne güzel bir haber verdin bize . Kuzucuk sağlıkla tutunsun gelsinnnn
Çok teşekkür ederimYaaa süper çok sevindim canım kalitesini sordun mu nasılmış
Çok sağol benim için bu aşamaya gelmek bile bir başarı inşallah sonunu da güzel bağlarızYasasinnnhayirli ugurlu olsun, sana da simsiki tutunsun insallah
İnşallah canım inşallah benim için zorlu bir süreçti şükür buraya kadar gelebildimHayırlı olsun inşallah o can olacak size
İnşallah umut olmuşumdur. Doktorum sizler beni yalnız bırakmadınız sizlerin desteği ile gücümü topladım. Teşekkür ederim inşallah güzel sonuçla umut olmaya devam ederimHeyecanla sizin sonucunuzu bekliyordum o kadar sevindim ki. İyi ki yılmadınız yine denediniz iyi ki. O embriyo size sıkı sıkı tutunsun inşallah dualarım sizinle. Bizlere umut oldunuz var olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?