Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok sevindim Allah’ım dualarını kabul eyledi inşallah transferden sonra da mükafatını en güzel dilediğin şekilde nasip eyler. Dualarımız seninle

Seni anlayabiliyorum
Hiç problem değil , biz kaderdaşız ne kızması

Ay valla seni bulsam boynuna sarilcam sanki hamilesin dediler gibi sevindim valla inşallah sonumuz güzel olsun kucaklarimiz dolsun
Ayy valla ben de sarılırdım sana o kadar sevindim . Hadi bakalım sırada transferlerimiz var . Ağustos başı ben başlıyorum peşimden sen gel inşallah sağlıklı bir gebeliğimiz olur tüm arkadaşlarımızın güzel haberlerinin takipçisi olup beraber sevineceğiz inşallah

KILZAR BENDE TRANSFERE HAZIRLANIYORUM BU AY HİSTERESKOPİ OLDUM NE VİTAMİNLER KULLANAYIM DİYE SORMAYI UNUTTUM SİZ NELER KULLANIYORSUNUZ FOLİK ASİT DIŞINDA

Bakalım inşallah bana bakalım ne diyecek senin covid aşıların olmuş muydu?

Doktorun cebini aradiniz mı hemşire hattina yazdınız bir de arayın arayinca daha iyi cevap veriyorlar ben doktorla görüşmek istiyorum deyin isterseniz

Bu da 14 yıldır görüşmediğim, evli olduğumu ve henüz çocuk sahibi olmadığımı öğrenen arkadaşımın mesajı.
Allah sabır versin canım bende de o patavatsızlardan çok muhatap olmuyorum terbiyesizlerle onları ne ilgilendiriyorsa

KILZAR BENDE TRANSFERE HAZIRLANIYORUM BU AY HİSTERESKOPİ OLDUM NE VİTAMİNLER KULLANAYIM DİYE SORMAYI UNUTTUM SİZ NELER KULLANIYORSUNUZ FOLİK ASİT DIŞINDA
Valla ben folikasit dışında bir şey kullanmadım Yücel önermiyor mesela. Doktora da sorabilirsin. Bu arada grubumuz tekrar şenlendi

Kızlar transferden sonra ne ilaç kullandınız folik asit lutinus 3 günde bir progestan iğne var bende bugün birine sordum o kadar çok ilaç yazdi ki kan sulandirici hap kan sulandirici iğne her gün progestan iğne 5 günde bir başka iğne fitil sasirdim o başka yerde tedavi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…