Canım yoldaş inşallah seni geriden de gelsem yakalarımCanım bugünlerde aldığım en mükemmel haberHerşey çok güzel olacak ❤
Bu yol benim için zorlu geçti inşallah sonunu da güzel bağlarızYaaaaa maşallah çok güzel haber geldi sendenRabbım.hep mutluluktan heyacanlanmani nasip etsin ...Ve gelsin şimdi transfer hazirliklari...
Çok sevindim Allah’ım dualarını kabul eyledi inşallah transferden sonra da mükafatını en güzel dilediğin şekilde nasip eyler. Dualarımız seninleCanım kızlar,
Kâh soğuk terler döktüm kâh elim ayağım titredi ve genetikten sonucumu aldım1 tane sağlıklı geldi 1 tane olsun bizim olsun @Nameless Warrior Kumrusumru @pastelkiz Metalwoman daha eklemeyi unuttuysam kusuruma bakmayın heyecandan
Seni anlayabiliyorumBen şöyle yapayım,, simdi ben verirsem bu sefer hoca nin kulağına giderse hoca beni kıtır kıtır keser,belki tedavi etmek istemez..yoksa vermek tabiki isterim..hatta çok isterim birileri sorsun cevap alsın vs.sonucta bu da tedavimizin bir parçası. .ama şöyle söyleyeyim hoca nin kartı vardır hastanede,orada numara yazıyor diye hatırlıyorum..hastaneye gitme durumunuz var ise kart istesen olur mu?şimdi bana lütfen kızmayın numara paylaşmak uygun olmayabilir
Biz teyzemizi bekliyoruz. Daha neler paylaşacağız miniklerleCanım yoldaş inşallah seni geriden de gelsem yakalarımçok teşekkür ederim
Ayy valla ben de sarılırdım sana o kadar sevindim . Hadi bakalım sırada transferlerimiz var . Ağustos başı ben başlıyorum peşimden sen gelAy valla seni bulsam boynuna sarilcamsanki hamilesin dediler gibi sevindim valla inşallah sonumuz güzel olsun kucaklarimiz dolsun
KILZAR BENDE TRANSFERE HAZIRLANIYORUM BU AY HİSTERESKOPİ OLDUM NE VİTAMİNLER KULLANAYIM DİYE SORMAYI UNUTTUM SİZ NELER KULLANIYORSUNUZ FOLİK ASİT DIŞINDAAyy valla ben de sarılırdım sana o kadar sevindim . Hadi bakalım sırada transferlerimiz var . Ağustos başı ben başlıyorum peşimden sen gelinşallah sağlıklı bir gebeliğimiz olur tüm arkadaşlarımızın güzel haberlerinin takipçisi olup beraber sevineceğiz inşallah
İnşallah valla zor süreç oldu banaÇok sevindim Allah’ım dualarını kabul eyledi inşallah transferden sonra da mükafatını en güzel dilediğin şekilde nasip eyler. Dualarımız seninle
İnşallah canımın içi inşallahBiz teyzemizi bekliyoruz. Daha neler paylaşacağız miniklerle
Bakalım inşallah bana bakalım ne diyecekAyy valla ben de sarılırdım sana o kadar sevindim . Hadi bakalım sırada transferlerimiz var . Ağustos başı ben başlıyorum peşimden sen gelinşallah sağlıklı bir gebeliğimiz olur tüm arkadaşlarımızın güzel haberlerinin takipçisi olup beraber sevineceğiz inşallah
Doktorun cebini aradiniz mı hemşire hattina yazdınız bir de arayın arayinca daha iyi cevap veriyorlar ben doktorla görüşmek istiyorum deyin istersenizArkadaşlar tüp bebek tedavisi veya transfer sonrası bi sıkıntı rahatsızlığınız olduğu zaman doktora ulaşabiliyor musunuz? Benim tek embriyom transfer oldu ve kaç gündür ateşim çıkıyor kanda enfeksiyonum var ve beni bir kere olsun doktorum aramadı hemşire hattı da istemsiz cevap yazıyor resmen. Acaba süreç herkeste böyle mi ilerliyor yani siz bi sıkıntı olduğunda ne yapıyorsunuz
Allah sabır versin canım bende de o patavatsızlardan çok muhatap olmuyorum terbiyesizlerle onları ne ilgilendiriyorsaBu da 14 yıldır görüşmediğim, evli olduğumu ve henüz çocuk sahibi olmadığımı öğrenen arkadaşımın mesajı.
İnsanların ağzı torba değil ki büzesinAllah sabır versin canım bende de o patavatsızlardan çok muhatap olmuyorum terbiyesizlerle onları ne ilgilendiriyorsa
Valla ben folikasit dışında bir şey kullanmadım Yücel önermiyor mesela. Doktora da sorabilirsin. Bu arada grubumuz tekrar şenlendiKILZAR BENDE TRANSFERE HAZIRLANIYORUM BU AY HİSTERESKOPİ OLDUM NE VİTAMİNLER KULLANAYIM DİYE SORMAYI UNUTTUM SİZ NELER KULLANIYORSUNUZ FOLİK ASİT DIŞINDA
eevet canım sırada biz varsız şmdi sağlıklı transferler olarak inşallah :) ben gene sorayım hemşirelere bakayım ne diceklerValla ben folikasit dışında bir şey kullanmadım Yücel önermiyor mesela. Doktora da sorabilirsin. Bu arada grubumuz tekrar şenlendi
Evet canım ben aşı olmuştum doktora sormuştum tedavi öncesi muhakkak ol demişti . Sen oldun mu ?Bakalım inşallah bana bakalım ne diyeceksenin covid aşıların olmuş muydu?
Ben de sadece tek folik asit kullanıyorum canım ekstra bir şey kullanmıyorum . Transfer ne zaman canım senin ?KILZAR BENDE TRANSFERE HAZIRLANIYORUM BU AY HİSTERESKOPİ OLDUM NE VİTAMİNLER KULLANAYIM DİYE SORMAYI UNUTTUM SİZ NELER KULLANIYORSUNUZ FOLİK ASİT DIŞINDA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?