Ben ikinci dozu 14unden itibaren vurulabiliyorum. Bakalım o zaman ne diyecek belkim Ağustos ayında baslatmaz öyle olursa.Evet canım ben aşı olmuştum doktora sormuştum tedavi öncesi muhakkak ol demişti . Sen oldun mu ?
ağustosta cnım transfer benim deBen de sadece tek folik asit kullanıyorum canım ekstra bir şey kullanmıyorum . Transfer ne zaman canım senin ?
Benimde 4 ağustosta adet olmam lazım sonra başlıyoruzağustosta cnım transfer benim de
Benim eşime yumurta toplamadan 2 gün önce aşı olabilir dedi soner bey . Belki sıkıntı olmaz canım aşı.Ben ikinci dozu 14unden itibaren vurulabiliyorum. Bakalım o zaman ne diyecek belkim Ağustos ayında baslatmaz öyle olursa.
Bende folik asit lutinus ve progestan kullanıyorum natural transfer diye belki böyledirKızlar transferden sonra ne ilaç kullandınız folik asit lutinus 3 günde bir progestan iğne var bende bugün birine sordum o kadar çok ilaç yazdi ki kan sulandirici hap kan sulandirici iğne her gün progestan iğne 5 günde bir başka iğne fitil sasirdim o başka yerde tedavi olmuş
Canimmmm gözün aydınnnÇok teşekkür ederim5BA,5AB,5BB kaliteleri böyle idi. Bunlardan biri sağlıklı geldi de hangisi bilemedim. Doktor aradığında sorayım
Canım inşallah azmettim biliyorsunCanimmmm gözün aydınnnhaydi bakalım transfer + hamiş sırasına senide alıyoruz desene cok sevindim çokkkk , insallh guzel haberlerin başı olsun bu haberin , daha nice güzel haberler duymayı diliyorum senden
Ay güzel haber inşallahBenim eşime yumurta toplamadan 2 gün önce aşı olabilir dedi soner bey . Belki sıkıntı olmaz canım aşı.
Aynen öyle , pes etmek yokCanım inşallah azmettim biliyorsunbakalım sonuda güzel olsun
İnşallah hepimizin yüzü birbir gülsünAynen öyle , pes etmek yokzaten pes etmediğimizde kavuşucaz mucizelerimize sen pes etmedin ve başladın güzelliklere
Pgt ye mi gitmişti ?Kızlar yarın embriyo genetik teste gideli 1 ay olacak. Bu kadar sürmesi normal mi
Pgt ye gittiyse sonuçlar çıktı. Aramalısın. Dahili 4997 den bilgi alabilirsinKızlar yarın embriyo genetik teste gideli 1 ay olacak. Bu kadar sürmesi normal mi
folidoce kullanıyorum benFolik asit hangisini kullanıyorsunuz kızlar
Hastane folidays yazdi diye onu aldikFolik asit hangisini kullanıyorsunuz kızlar
Memorialdeyse normal degil, ama aramayi unutmalari da normal degil. Genetik lab.i arayinKızlar yarın embriyo genetik teste gideli 1 ay olacak. Bu kadar sürmesi normal mi
Ben Omepa VM kullaniyorum, folik asit ve b12 aktif formda, Omega 3ve baska vitamin mineraller de va, guzel bir icerikFolik asit hangisini kullanıyorsunuz kızlar
Yukselmis cok sukur, aslinda gun asiri ikiser kat yukselmis, cok iyi bir yukselis. Degerin totalde dusuk olmasi onlari temkinli konustuyor ama insallah boyle artmaya devam eder ve o kahverengi akinti yerlesme kanamasidirArkadaslar hatırlarsınız belki değerim 26 çıkmıştı 4 gün sonra verdim dün 104 çıktı 4 gün sonra tekrar istediler dün arayacak doktor demelerine rağmen aramadi sabah tekrar aramadilar diye mesaj attım doktor aradı yükseliş var ama takip edilmesi gerekiyor kan sonucu tam istenilen seviyede değil dedi kahverengimsi akintim var söyledim progestan 50 mg her gün vurul dedi bunlar normal mi çok endiseleniyoruz inşallah hakkımızda hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?