MerhabalarMerhabalar arkadaşlarım farklı bir klinikte üç başarısız denemem var şimdi memorial şişlide denemek istiyorum polikistik overe bağlı yumurta kalitesinde sorun var ve eşimde morfoloji sorunu var bu şartlarda deneyip başarılı olan var mı yumurta kalitesi için bir şey önerdiler mi hastaneden tedavi öncesi sizlere
Kullandığım ilaçlar ve fiyatlarıMerhabalar
Semra kahraman'a tüp bebek için gitmeyi düşünüyorum kendisine giden memnun kalan var mı birde fiyat ne kadar bilgisi olanlar yazabilir mi rica etsem?
Semra Hanım sürece pek dahil olmuyor bizde öyle oldu ilk muayene katılmasını istedik evet muayene etti ama çok kısa durup cikiyor doktorunuz gerekli açıklamayı yapacak deyip transfer ve yumurta toplamayı da kendisi yapmıyor hatta laparoskobileri de başka bir doktorun yaptığını söylediler galiba kendisi sadece süreci takip diyor ve danisilcak bir şey olursa danisiyorlar. Herkes semra hanim için gidiyor ama kendisi ile doğrudan iletişim pek olmuyor ya da bizde olmadı olan arkadaşlar daha net bilgi verir. Fiyat olarak da tüp bebek raporumuz olmasına rağmen transfer sonrasi ilaçlar çok tutuyor biz yakın bir ilden gittik. Yol parası da dahil 25 bine yakın cikti. Bu arada dış gebelikle sonuçlandı.Merhabalar
Semra kahraman'a tüp bebek için gitmeyi düşünüyorum kendisine giden memnun kalan var mı birde fiyat ne kadar bilgisi olanlar yazabilir mi rica etsem?
Teşekkürler cevabın için canım indirim rapordan dolayı mı oldu peki? Semra hanıma mi gittin sen kimileri kendi girmiyor hep farklı doktorlar oluyor diyor doğru mu bu acaba?Kullandığım ilaçlar ve fiyatları
1-Gonal-f 450————-550 TL (3 kutu)
2-Zitrotek 500 mg———25 TL (2 kutu)
3-Folifoce 400 mcg———-20 TL
4-Cetrotide 250 mcg———200 TL (3 kutu)
5- Gonal-f 450————-550
6-Cerrıtide 250 mcg———200
7-Çatlatma iğnesi———-37,5(2 adet)
8-Amh testi———-125
9-Hastane————10.800(%10 indirimli)
Biz ilk denememizi burda yaptık başka yerle o yüzden çok kiyaslayamiyorum takip süreci iyi cok sık cagiriyorlar sonlarda sürekli kan değerleri ile de takip ediliyor. Hemşire hattı da iyi ulaşılabilir. Biz olumlu sonuç alamadık. Kısmet hakkımızda hayırlısı olsun. Olumlu sonuç alanlar tabi ki de var yazdıklarım sizi yaniltmasin. Diğer arkadaslarda net açıklama yaparlar.Semra Hanım sürece pek dahil olmuyor bizde öyle oldu ilk muayene katılmasını istedik evet muayene etti ama çok kısa durup cikiyor doktorunuz gerekli açıklamayı yapacak deyip transfer ve yumurta toplamayı da kendisi yapmıyor hatta laparoskobileri de başka bir doktorun yaptığını söylediler galiba kendisi sadece süreci takip diyor ve danisilcak bir şey olursa danisiyorlar. Herkes semra hanim için gidiyor ama kendisi ile doğrudan iletişim pek olmuyor ya da bizde olmadı olan arkadaşlar daha net bilgi verir. Fiyat olarak da tüp bebek raporumuz olmasına rağmen transfer sonrasi ilaçlar çok tutuyor biz yakın bir ilden gittik. Yol parası da dahil 25 bine yakın cikti. Bu arada dış gebelikle sonuçlandı.
Kendisi girmemesi saçma olmuş sonuçta insanlar onun için tercih ediyor çoğunlukla. Öncelikle geçmiş olsun canım Tüp bebekte dış gebelik nasıl oluşuyor sonuçta rahme bırakmıyorlar mi embriyoyu insan o kadar emek veriyor gerçekten yıpratıcı bir süreç belliki bizede tüp bebek yolu göründü malesef araştırma içindeyim Memorial da Semra hanım dışında sürekli gidip iletişim kuracağım başka bir kadın doktor önerisi olan var mı acaba kafam çok karışıkSemra Hanım sürece pek dahil olmuyor bizde öyle oldu ilk muayene katılmasını istedik evet muayene etti ama çok kısa durup cikiyor doktorunuz gerekli açıklamayı yapacak deyip transfer ve yumurta toplamayı da kendisi yapmıyor hatta laparoskobileri de başka bir doktorun yaptığını söylediler galiba kendisi sadece süreci takip diyor ve danisilcak bir şey olursa danisiyorlar. Herkes semra hanim için gidiyor ama kendisi ile doğrudan iletişim pek olmuyor ya da bizde olmadı olan arkadaşlar daha net bilgi verir. Fiyat olarak da tüp bebek raporumuz olmasına rağmen transfer sonrasi ilaçlar çok tutuyor biz yakın bir ilden gittik. Yol parası da dahil 25 bine yakın cikti. Bu arada dış gebelikle sonuçlandı.
Sağ olun embriyo gezip kendine yer arıyormus. Ben su ana kadar direkt semra hanimla başlayıp her şeyini onun yapıp süreci onunla tamamlayani duymadim varsa zaten arkadaşlar yazar. Altında çalışan 6 7 tane doktor var. Hastane de iş bölümü var. Süreci bu doktorlar takip ediyor. Toplamayı melih bey ya da gönül hanim yapiyor. Transferi ya takip doktorunuz ya da o gün görevli olan doktor yapıyor. Laparoskopi yi Cihangir beyin yaptığını söylediler. Öğlen toplantılarında Semra hanımın dosyaları inceledigini söylüyorlar.Kendisi girmemesi saçma olmuş sonuçta insanlar onun için tercih ediyor çoğunlukla. Öncelikle geçmiş olsun canım Tüp bebekte dış gebelik nasıl oluşuyor sonuçta rahme bırakmıyorlar mi embriyoyu insan o kadar emek veriyor gerçekten yıpratıcı bir süreç belliki bizede tüp bebek yolu göründü malesef araştırma içindeyim Memorial da Semra hanım dışında sürekli gidip iletişim kuracağım başka bir kadın doktor önerisi olan var mı acaba kafam çok karışık
Ne gibi takviyeler kullandınız paylaşabilir misinizMerhabalar
Sürecin hayirli olsun..
Memorial da tedavi öncesi ve sırasında genel itibariyle herhangi bir takviye tavsiye etmiyorlar.takviyelerin, stres vs durumların etkisi olduğuna bence inanmıyorlar gibi geldi..Ben çünkü takviye vs var mi tavsiye edeceğiniz demiştim, hayir gerek yok demişti beril hanim..ama ben yine de kullandım tedavi aşamasında..tedirgin olmadım değil ama kullanmasaydim keşke kullansaydim diyecektim..
Anladım canım peki doktor seçme hakkın oluyor mu şu girsin veya bu diye ? Çok soru sordum kusura bakma ama birde en çekindiğim bu opu olayı nasıl bir süreç anestezi oluyor diye biliyorum ama sonrasında ağrı sızı vs oluyor mu?Sağ olun embriyo gezip kendine yer arıyormus. Ben su ana kadar direkt semra hanimla başlayıp her şeyini onun yapıp süreci onunla tamamlayani duymadim varsa zaten arkadaşlar yazar. Altında çalışan 6 7 tane doktor var. Hastane de iş bölümü var. Süreci bu doktorlar takip ediyor. Toplamayı melih bey ya da gönül hanim yapiyor. Transferi ya takip doktorunuz ya da o gün görevli olan doktor yapıyor. Laparoskopi yi Cihangir beyin yaptığını söylediler. Öğlen toplantılarında Semra hanımın dosyaları inceledigini söylüyorlar.
Benim doktorum gönül hanımdı çok memnun kaldım Şükür olumlu oldu.2.transfer için tekrar gönül hanımı düşünüyorum hatta eylül ayında dondurulmuş için gideceğim.başından sonuna kadar hep kendisi ilgilendi benimle.semra hanım da bir kere sadece kendisi muayeneye girdi haricinde hep gönül hanım ilgilendi tavsiye ederimKendisi girmemesi saçma olmuş sonuçta insanlar onun için tercih ediyor çoğunlukla. Öncelikle geçmiş olsun canım Tüp bebekte dış gebelik nasıl oluşuyor sonuçta rahme bırakmıyorlar mi embriyoyu insan o kadar emek veriyor gerçekten yıpratıcı bir süreç belliki bizede tüp bebek yolu göründü malesef araştırma içindeyim Memorial da Semra hanım dışında sürekli gidip iletişim kuracağım başka bir kadın doktor önerisi olan var mı acaba kafam çok karışık
Teşekkür ederim canım sevindim senin adınaBenim doktorum gönül hanımdı çok memnun kaldım Şükür olumlu oldu.2.transfer için tekrar gönül hanımı düşünüyorum hatta eylül ayında dondurulmuş için gideceğim.başından sonuna kadar hep kendisi ilgilendi benimle.semra hanım da bir kere sadece kendisi muayeneye girdi haricinde hep gönül hanım ilgilendi tavsiye ederim
İstediğiniz doktoru seçebilirsiniz hafif bir anestezi öyle zor bir durum değilAnladım canım peki doktor seçme hakkın oluyor mu şu girsin veya bu diye ? Çok soru sordum kusura bakma ama birde en çekindiğim bu opu olayı nasıl bir süreç anestezi oluyor diye biliyorum ama sonrasında ağrı sızı vs oluyor mu?
Teşekküİstediğiniz doktoru seçebilirsiniz hafif bir anestezi öyle zor bir durum değil
Saol canım umarım tez zamanda seninde benimde tüm isteyenlerin kucağı dolarİstediğiniz doktoru seçebilirsiniz hafif bir anestezi öyle zor bir durum değil
Merhabalar ...Ben de yarın yada cuma günü erken gebelik testlerin yapmayı düşünüyorum. Hayırlısı ile güzel haberler alıp sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inşallah
MerhabaMerhabalar ...
Sonucunuz belli mi acaba ?
Ben de yeni başladım Memorial'a ..Merhabalar
Ahh tüh ya , böyle olumsuz haberleri alınca keyfim kaçıyor ..Merhaba
Dün erken gebelik testi yaptım. Negatifti.
Olsa çıkardı diye düşünüyorum.
Eşimde morfoloji ve sayıda sıkıntı vardı. Ben ise sadece pcos olduğumu biliyordum. Tedavi sürecinde çikolata kisti kendini gösterdi. Ancak opu esnasında içi boşaltılınca tekrar görünmedi. Kendini göstermediğini varsayıyorlar. Rahimde de hafif darlığım varmış. Bunlar hep tedavi esnasında çıktı. İlk transferimde Tsh değerim 10’a katladı. Güya kolay hastalardık ama hala bitmedi yolumuz.Ahh tüh ya , böyle olumsuz haberleri alınca keyfim kaçıyor ..
Peki problem neydi sizdeki
Evet gerçekten sözle basit geliyor ama işte elden bişeyde gelmiyor .Sadece kendimizi sürekli motive etmek durumundayız. Peki doktorunuz kimdi ?Eşimde morfoloji ve sayıda sıkıntı vardı. Ben ise sadece pcos olduğumu biliyordum. Tedavi sürecinde çikolata kisti kendini gösterdi. Ancak opu esnasında içi boşaltılınca tekrar görünmedi. Kendini göstermediğini varsayıyorlar. Rahimde de hafif darlığım varmış. Bunlar hep tedavi esnasında çıktı. İlk transferimde Tsh değerim 10’a katladı. Güya kolay hastalardık ama hala bitmedi yolumuz.
Ben de yeni başladım Memorial'a ..
İnanın gece gündüz araştırdık eşimle birlikte , sosyal medya üzerinden bilindik merkezleri keza takip ettik fakat Memorial daha cazip geldi . Sorununuzu bilmiyorum ama iyi araştırıp öyle karar verin.
Keza şunu da belirtmeliyim ki ; Semra Kahraman olarak baz almayın . Tek doktora bağlılık zaten Tüp Bebek sürecinde bence yetersiz kalıyor ...Doktorun inanılmaz derecede yoğunluğu , yorgunluğu herşeyi sayarsak aslında ekibe dahil olmak şahsım ve burdaki arkadaşlar adına daha makul karar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?