Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım öncelikle çok geçmiş olsun umarım bir an önce sana zarar vermeden sonlanır. Dış gebelik bende geçirdim. Aynı süreçleri yaşadım diyebilirim. Nerede olduğunu bir türlü bulamadıkları için kesin dış gebelik teşhisi koyamadılar. Sonra bana da küretaj önerildi fakat ben istemedim. Küretajı onaylamayınca iğneyi deneyelim dediler iğne oldum değerlerim düşmeye başladı ancak çok yavaş düşüyordu. Yücel hoca sürekli kan ve ultrason ile takipteydi. Seni korkutmak istemem ama birgün ani bir sancı ile iç kanama geçirdim. Embriyo sol tüpümü yırtmış ve çok şaçma bir yere yerleştiği için görünmemiş acil laparoskopi ameliyatı ile tüpümü aldılar. Ben nasıl hareket etmen gerektiği ile ilgili birşey söyleyemem ama lütfen nerede olursa olsun çok sıkı takipte olun betayı ve en ufak bir ağrı sızıda muhakkak üzerine düş ihmal etme benim ağrım öğlen saat 11 de başladı ben hastaneye gittiğimde saat 17:00 idi Yücel hoca çok kızmıştı bu saate kadar çok kötü sonuçlar doğurabilirdi diye tekrardan çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede atlatırsın

Sag olun.Arastirmadaki doktor eğer ameliyat edeceksek diğer tup de hasarliysa ikisini de alırız dedi tuplerin ikisi de alınınca tup bebek tedavisi oluyor mu yumurtaliklar yumurta üretiyor mu

Sağ olun su an hastanede yatıyorum yarın tekrar bakicaklar takip edeceğiz şiddetli agrin olursa gel dediler.

Sağ olun su an hastanede yatıyorum yarın tekrar bakicaklar takip edeceğiz şiddetli agrin olursa gel dediler.
Tüpler konusunda da hiç korkma benide ameliyata alırken sağdakinde de hasar varsa ikisinide alacağız demişlerdi. Ama sağdaki sağlam diye almamışlar fakat benim sağdaki zaten çok yukarıda yani bir işlevi yok. Tüp bebekte tüplerin olup olmamasının hiçbir önemi yok. Hatta olmaması tüp bebek tedavisinde işi daha kolaylaştırıyor diye duymuştum.

Sag olun.Arastirmadaki doktor eğer ameliyat edeceksek diğer tup de hasarliysa ikisini de alırız dedi tuplerin ikisi de alınınca tup bebek tedavisi oluyor mu yumurtaliklar yumurta üretiyor mu
Benim iki tüpüm de hidrosalpinks yani tıkalı ve sıvı birikimi var. O yüzden transferden önce tüplerin alınması gerekiyor. Çünkü tüplerde sıkıntı varsa, tüpün içinde biriken sıvı eğer gebelik oluşsa da embriyonun tutunmasını engelliyor ya da embriyoyu zehirliyor.

Tüpler ile yumurta üretiminin bir bağlantısı yok.

Hatta bazı kadınlar artık hamile kalmak istemeyince tüplerini ya bağlatıyorlar ya da aldırıyorlar ama mens olmaya devam ediyorlar.

Evet evet sorun yok. Ondan sana bu detayı vermek istedim. Doğal yolla olma ihtimali ortadan kalkar. Kaldiki zaten doğal yolla olmuyor bizim. Dediğim gibi iki tüpü alındı arkadaşımın Memorial hastanesinde oldu ve şimdi kızı var. 6 yumurta takibiyle başladı 1 embriyo ve genetikten tek gelen Embriyosu transfer oldu tuttu. Belki ikinci için tekrar gelecek hastaneye. Üzülme sen daha değerlisin unutma tıp çok gelişmiş durumda. Birde sana çocuğun olmaz deniyorlar ki. Sen bu safhada sağlığını koru yeterki inşallah neler attın sen diyip hamile haberlerini paylaşırsın o günlerde gelecek

Bendede ayni sikinti var maalesef , bayram dönüşü 1 tüp alınacak ameliyatla , digeri kalıcak büyük ihtimal , sağlıklı gözüküyor. Ardından da transfer hazırlığı olacak insallh.

Bendede ayni sikinti var maalesef , bayram dönüşü 1 tüp alınacak ameliyatla , digeri kalıcak büyük ihtimal , sağlıklı gözüküyor. Ardından da transfer hazırlığı olacak insallh.
Benim de Ağustos adetinden sonra alınacak. Ekim sonu Kasım başı da transfer olacak.

T Ty355859 çok geçmiş olsun canım üzücü şeyler yaşamışsın bende dış gebelik geçirdim ve değerlerim çok güzel artıyordu ama maalesef iç kanamayla Dış gebelik olduğu anlaşıldı. Nerdeyse şok geçirme aşamasına gelmişim. Acil ameliyata alındım Tabi tüpü aldılar. Sonra ben tek tüpümle doğal yoldan hamile kaldım evladımın yiyecek ekmeği yokmuş vuslat cennete kaldı , bir önce tüp bebek denemesinde diğer tüpüm de sıvı genişlemesi olduğu anlaşıldı onu da aldılar. Ama şükür bir çaresi var. Diğer merkezlerde 1 tane 4bc 4cc embriyo olurken memorial de 5a lar 6a lar oldu Allah’a şükür rabbim can versin yeterki. Yaşadığımız her şey bir imtihan tevekkül ve bol dua ile eşinle birbirinize destek olarak zor günleri en kısa zamanda atlatın inşallah

pucky06 canım sende epeydir bekliyorsun dimi transfer için, inşallah her şey yolunda gitsin Adetin 19-23 günleri arası transfer oluyor genelde ilaçlı ilaçsız farketmiyor çoğunlukla

Nameless Warrior çok sevindim canım her şeyin yolunda olmasına Siz iki embriyo transferi mi oldunuz. Bir de genetik olmuş muydu
Çok sağol canım benim inşallah hepimizin güzel haberlerini alacağız buradan evet iki embriyo transfer edilmişti. Hayır Yücel hoca gerek demişti o yüzden yaptırmamıştık.

Sağ olun size de çok geçmiş olsun insallah her şey çok güzel olur sizin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…