Doktor önemli fakat ben laboratuvarın daha önemli olduğunu düşünüyorum.sizde araştırırken laboratuvarı iyi bir hastaneyi seçmeniz gerekiyor.bende yıllarca araştırdım,hem sistemin hemde laboratuvarın en iyi olduğu hastane memorialdı.bu süreçte insanın kendisini rahat hissetmesi çok önemli.ben her muayeneye gittiğimde çok rahattım kendi evim gibiydi.ben kesinlikle tavsiye ederim.Şuan araştırma içersindeyim doktordan sonra en önemlisi laboratuvarı tabiki bu tür merkezlerin hayırlısı olsun hakkımızda.
Eşim doktor. O yüzden yüzde onluk bir indirim oldu. Semra hanım ile hiç karşılaşmadım bile. Umut hoca ve Yücel hoca süreci izledi. Asıl doktorum Yücel hocaydı.Teşekkürler cevabın için canım indirim rapordan dolayı mı oldu peki? Semra hanıma mi gittin sen kimileri kendi girmiyor hep farklı doktorlar oluyor diyor doğru mu bu acaba?
Şunu en başında belirteyimNe gibi takviyeler kullandınız paylaşabilir misiniz
Trombofil Paneli 6lıkızlar bu kan pıhtılaşma testi adı nedri. o kdr tahlil yaptırmışım ki bir bakayım dedim transfer öncesi. adı ne diye geçiyor
Kardiyovaskuler sistem risk paneli diye geçiyorkızlar bu kan pıhtılaşma testi adı nedri. o kdr tahlil yaptırmışım ki bir bakayım dedim transfer öncesi. adı ne diye geçiyor
bunlardan biri değil o zaman. allah allah istetmişti ama bulamadımTrombofil Paneli 6lı
Protrombin zamanı, aptt, pt, ptınr bunlar da pıhtılaşma testleri yani ikinci sayfadakilerbunlardan biri değil o zaman. allah allah istetmişti ama bulamadım
bir de ayrıyetten protein c, protein s, antitrombin 3 aktivitesi de yaptırmışım. onlar da sanırımProtrombin zamanı, aptt, pt, ptınr bunlar da pıhtılaşma testleri yani ikinci sayfadakiler
Araştırma hastanelerinin genetik bölümünde test yapılıyor. Ben yaptırmıştım 2 gende pıhtılaşma çıktı iğne ve coraspin kullanıyorum.pıhtılaşma sorunum olmadığını görüyorum. önceki bütün gebeliklerimde coraspirin + iğne kullanmıştım. ve hep iğneyi acaba bosuna mı kullanıyorum demiştim.. aranızda pıhtılaşma olmadığı halde kullanan varmı iğneyi her ihtimale karşı diye? transferden sonra perinotoloji ye mi gitsem acaba ya da öncesinde
Evet onlar da pıhtılaşma testleri bunlar sanırım daha ayrıntılı düşük riski için bakılıyor. Benim söylediklerim rutin herkese bakılan pıhtılaşma testleribir de ayrıyetten protein c, protein s, antitrombin 3 aktivitesi de yaptırmışım. onlar da sanırım
Bu testler pihtilasmayi tespit etmek icin yeterli degil. Esas yapilmasi gereken test Trombofili Paneli, bu genetik bi test. Devlette tibbi genetik bolumu yapiyor.pıhtılaşma sorunum olmadığını görüyorum. önceki bütün gebeliklerimde coraspirin + iğne kullanmıştım. ve hep iğneyi acaba bosuna mı kullanıyorum demiştim.. aranızda pıhtılaşma olmadığı halde kullanan varmı iğneyi her ihtimale karşı diye? transferden sonra perinotoloji ye mi gitsem acaba ya da öncesinde
Bende biontech pıhtılaşma yapıyor diye duymuştum.ben henuz olmadım aşı..Kızlar 2. Doz Bıontech aşı olmayan var mı ? Çok söylenti var ya kanda pıhtılaşma etkisi yarattığı için …
Eşimle ilk dozu yaptırdık fakat 2. Doz için Sınovac seçeneğimiz de yok , şaşırdık kaldık napcaz diye
Merhaba ben takviye kullandım. Memorial'da bunun üzerine bir yorum yapmasalar da bırak dememişlerdi. ABD'de doktorların çoğu takviye kullanımını özellikle tüp bebekte oldukça önemsiyor. Yumurta kalitesi açısından. Benim herhangi bir sorunum yoktu ama aklıma yattığı için onların genelde önerdiği miktarlarda kullandım ben de.Ne gibi takviyeler kullandınız paylaşabilir misiniz
Canim senin faktor 5 vardi di mi? Endiselenmekte haklisin, ama igne kullananlarin problem yasamadigini goruyorum biontechte, facebookta bi pihtilasma grubu var, oradan takip ediyorum. Sen belki bir hematologla gorusup cozum bulsan daha saglikli olur, bir sureliginile igne yazabilir belki?Kızlar 2. Doz Bıontech aşı olmayan var mı ? Çok söylenti var ya kanda pıhtılaşma etkisi yarattığı için …
Eşimle ilk dozu yaptırdık fakat 2. Doz için Sınovac seçeneğimiz de yok , şaşırdık kaldık napcaz diye
MerhabaMerhaba ben takviye kullandım. Memorial'da bunun üzerine bir yorum yapmasalar da bırak dememişlerdi. ABD'de doktorların çoğu takviye kullanımını özellikle tüp bebekte oldukça önemsiyor. Yumurta kalitesi açısından. Benim herhangi bir sorunum yoktu ama aklıma yattığı için onların genelde önerdiği miktarlarda kullandım ben de.
35 yaşında olduğum için Q10'nin ubiquinol formunu aldım. daha genç yaştakiler ubiquinone formunu da kullanabilir diyorlar. Türkiye'de Q10 takviyeleri genelde 100 ve 200 mg şeklinde. Ama yumurta kalitesi için 3 ay boyunca 600 mg öneriyorlar yurt dışında. O sebeple 100 mg den günde 3 tane ve 200 mg 1 tane şeklinde alıyordum.
Bunun dışında selenyum, C vitamini, Omega aldım. Yalnız buradaki doktorlar q10'inin 600 mg dozunu fazla bulabilir. Bunların hepsi benim kendi araştırmalarım sonucu aldığım takviyeler. Araştıranlara belki bir faydası olur. Doktorunuza mutlaka danışmanızı tavsiye ederim. Benim tedavimde 7 yumurta toplandı hepsi döllendi, 5AA taze transferle pozitif sonucu aldım.
Aynen Faktor 5 var ve öngörüşmede Yücel Hoca hamilelik durumunda iğne takviyesi mecburi dedi.Canim senin faktor 5 vardi di mi? Endiselenmekte haklisin, ama igne kullananlarin problem yasamadigini goruyorum biontechte, facebookta bi pihtilasma grubu var, oradan takip ediyorum. Sen belki bir hematologla gorusup cozum bulsan daha saglikli olur, bir sureliginile igne yazabilir belki?
Bir de benim covid geciren tum yakinlarim doktor tavsiyesiyle coraspin kullandi hastalik suresince ve bittikten birkac ay sonrasi. Bence buna cozum bulunurasilari olun sansiniz varken, bana sira geldiginde hamilelik baslamisti, olamadim simdi ne tatile gidebiliyorum ne rahat rahat bi insan yuzu gorebiliyorum
Bende biontech pıhtılaşma yapıyor diye duymuştum.ben henuz olmadım aşı..
2.doz için bekleyebiliyirsaniz bekleyin..gelebilir belki..2 hafta önce yüklü sinovac girişi oldu..
Kan sulandirixi takviyler alabilirsiniz..
Hergun zerdecal vs tüketin..tabi dr a danış istersen..Ben günlük tüketiyorum pıhtılaşma sıkıntım var diye..birde covidden dolayı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?