tesekkurler canım benım de naturel transfer diye başlandı bakalım. cuma gününe randevu verdiler 11. günüme. inşallah herşey yolundadırBenimki naturel transferdi, ttansfer sonrasi ilaclarda progestan enjeksiyon, lutinus fitil vardi. Folik asiti kendim baska bir marka kullaniyordum ona devam ettim.
Teşekkürler canım aşılamadan az buçuk tecrübem var ama bu daha kapsamlı ve detaylı oluyor anlaşılan ne yapalım başa gelen cekilir.Yumurta gelişme sürecinde ilk kontrole 3 gün sonra çağırıyor diğer kontroller daha sık oluyor bazen gün aşırı bazen her gün çağırıyor foliküllerin boyutuna göre değişiyor
Kesinlikle aşılamadan daha kapsamlı ve malesef yorucu bir süreçTeşekkürler canım aşılamadan az buçuk tecrübem var ama bu daha kapsamlı ve detaylı oluyor anlaşılan ne yapalım başa gelen cekilir.
En azından daha garanti o kadar zahmete değiyor sizde sağlıcakla kucağınıza alın inşallah yavrunuzuKesinlikle aşılamadan daha kapsamlı ve malesef yorucu bir süreç
2 de iyidir canm bizde morfoloji sıfırBenim eşimin %2 biz pozitif sonucu aldik
Kesinlikle öyle ben çok pişmanım direk tüp bebek denemediğime. Amin teşekkür ederim inşallah siz de en yakında zamanda mutlu haberi alınEn azından daha garanti o kadar zahmete değiyor sizde sağlıcakla kucağınıza alın inşallah yavrunuzu
Merhaba canım k.bakma paylaşımını yeni gördüm ben bakırköy incirli dikilitaş da emar park diye bir merkezde 350 tl ye çetirmişdim 2 ay olmak üzereArkadaşlar merhaba.bi arkadaş Bakırköy’de bir merkezde rahim filmi çekildiğini söylemişti neresiydi acaba
Çok teşekkür ederim canım.anestezi yok değil mi ağrı acı oluyor muMerhaba canım k.bakma paylaşımını yeni gördüm ben bakırköy incirli dikilitaş da emar park diye bir merkezde 350 tl ye çetirmişdim 2 ay olmak üzere
Canım sadece ilacın genitalden dolumunu hissediyorsun asla acı vs olmadı bende işlem sonrası biraz kanama oldu hiç büyütülecek birşey değildi benim içinÇok teşekkür ederim canım.anestezi yok değil mi ağrı acı oluyor mu
Aynı test durumu sonucu bizde yaşadık . Sorduğumuzda Ürolojiden Dr Murat Hoca şöyle bir cümle kurdu “kurumlarda yaptırdığınız teste onlar herşeyi sayıyor , hücre sayısı değil , aktif rolü olan sperm sayılmalı” dedi.Herkese merhaba. 2 temmuzda yücel hocayla ön görüşme yaptık. Benim 3 adet 1.5-2-3 boyutlarında tek taraflı çikolata kistlerim var. Eşim bundan tam 1 yıl önce varikosel ameliyatı oldu. Ön görüşmeye gitmeden önce bulunduğumuz şehirde spermiyogram yaptırdı. Mlde 25 milyon sperm yüzde 15 morfoloji çıktı o kadar sevindik ki çünkü morfoloji hiç yüzde 1in üzerine çıkmıyordu. Memorialde tekrar spermiyogram yapıldı. Mlde 2.5 milyon sperm morfoloji 0. Şoka uğradık diyebilirim. Düşük olabileceğini söylemişlerdi memorialde ama bu kadar düşük beklemiyorduk. Daha önce yaptırdığımız hastanede üroloji doktoruna sorduk bu kadar az çıkması neden olur diye. Tüp bebek merkezinin sonuçları daha doğrudur diye bi geri dönüş aldık. Yücel hoca sperm sayısı az çıktığı için kromozom analizi istedi. Hala bekliyoruz sonucu. Çok korkuyorum sperm kaynaklı bir sorun olcak döllenme bile olmayacak diye. Eğer genetik sonuçlar çıkarsa ağustos adetimle başlayacağız. Umarım hepimizin gönlüne göre olur
Canım hadi hayırlı olsum valla senin adına bende heycanlandım inşallah güzel haberlerin tek tek gelir bizede umut olursunAynen Faktor 5 var ve öngörüşmede Yücel Hoca hamilelik durumunda iğne takviyesi mecburi dedi.
Yakın çevremde 2. Doz Biontech olanlar hep sorun yaşadı.Zorunlu kılmadıkları müddetçe olmayacağız,en azından Sinovac verilse iyi…
Allah’ım seni mucizenle kavuşturdu ya varsın dört duvara bak hiç önemli değildir senin için . İnş bizlere de nasip eder
4 gün sonra adetle yolcuyuz.
Bakalım Rabbim nasip ederse Bismillah diyeceğiz..
Kesinlikle sana katılıyorum bu konuda. Biz böyle bişey beklemediğimiz için yaptırmamıştık kromozom analizini. Memoriale sorduk 2.500 gibi bi para istediler. Bizde mecburen devlette yaptırdık bakalım ne zaman çıkcak sonuçlarAynı test durumu sonucu bizde yaşadık . Sorduğumuzda Ürolojiden Dr Murat Hoca şöyle bir cümle kurdu “kurumlarda yaptırdığınız teste onlar herşeyi sayıyor , hücre sayısı değil , aktif rolü olan sperm sayılmalı” dedi.
Haliyle bu cümleye kanaat getirdik.
Ben de ay sonu başlıyorum nasipse ..
Genetik kromozom sıkıntımız var üstelik, işte bu sebeptendir ki tüm arkadaşlara sesleniyorum , hangi merkez de yaptırırsanız yaptırın mutlaka donanımlı gidin , çok maliyetli malum
Merhaba çok üzüldüm ama vakti gelicektir inşallah Allah sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip eylesin. Bu arada nerede tedavi olmuştunuz acaba Şişli memorialda mı?Merhaba
Dün erken gebelik testi yaptım. Negatifti.
Olsa çıkardı diye düşünüyorum.
Canım benim yavrunu kucağına almana çook sevindimMerhaba guzel anneler/adaylar..buraya uzun zamandir yazmiyorum.. Umarim herkes iyidir transferi olacak arkadaslarima kolaylik dilerim, hamile arkadaslarima hayirli olsun Rabbim saglikli gebelikler versin herkezin kucagi dolsun.. ben 3 gun once ani hastaneye alinip doguma girdim 37+4 de pre eklampsi nedeniyle.. bebegimde bende iyiz sukur tansiyon dustu sadece kilosu haftasina gore az di ama Rabbim bu gunleride gosterdi bizlere eve geldigimde agladim inanamadim Rabbimin mucizesine Sukur ve sabir gercektende herseyin anahtari kizlar nolursa olsun mucadelenizi birakmayin.. birde vucudunuzu iyi taniyin erken teshis herseyden cok onemli ben kendi kendime fark ettim ve birsuru ihmal edildim cok ani oldu ama dogru olan oldu sukur Allaha emanetsiniz bir kez dhaa iyiki memorial diyorum
Hanımlar merhaba, tedavileriniz olumlu sonculanir inşallah hepinizinben birşey danışmak istiyorum, büyük ihtimalle tüp bebek tedavisine başlayacağım amh düşüklüğü var 0.90.bu adetimde Süleymaniye kadın doğum hastenesine gideceğim.fakat bu hastane doktor kısmında kafam biraz karışık açıkçası.deneyenleriniz varsa eğer devlette tüp bebek sizce mantıklı mı yaptiraniniz var mı.henuz tüp bebek ile ilgili pek bişey bilmiyorum.bir arkadaşım İstanbul tüp bebek merkezi aret kamar önerdi.sisli Memorial ı da çok duydum nasıldır acaba ne önerirsiniz.
Zaman kaybetmemeniz açısından, şişli memoriali tavsiye ederim, bir cok yerde denemiş biri olarak..
Evet yaşım 30, maddi acidan da devleti tercih ederim, borca girip yapacağım ozeldede yaptığımda ama istiyorum ki hem zaman kaybetmeyeyim hemde ihmallere falan yer vermeyeyim.o açıdan hangisi en mantıklı olur diye merak ediyorum.siz en çok Memorial dan memnun kaldınız sanırım.digerlerinde ne gibi sorunlar yaşadınız acaba.Ama maddi açıdan zor derseniz , yaşınız henüz çok genç 30 du dimi ? Devlet hastanesinde raporlu daha ucuza yaptırabilirsiniz, memorialda 11.500 tl
Aret kamar 9.500 civarı ama aret bey asiri yogun o tavsiye etmem, ama kurum olarak.iyi bir kurum başka bir doktorla ilerleyebilir orada da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?