Evet yaşım 30, maddi acidan da devleti tercih ederim, borca girip yapacağım ozeldede yaptığımda ama istiyorum ki hem zaman kaybetmeyeyim hemde ihmallere falan yer vermeyeyim.o açıdan hangisi en mantıklı olur diye merak ediyorum.siz en çok Memorial dan memnun kaldınız sanırım.digerlerinde ne gibi sorunlar yaşadınız acaba.
Çok teşekkürler yardımınız için, evet devlette yaptıran da pek bulamıyorum ki sorayım.cogu kişi ozelde yaptırıyor sanırım.sizin ne durumda tedaviniz acaba.Memoriali biz çok beğendik, işlerini çok.iyi yapiyorlar labaratuarlari çok iyi, ama yaşınız genç olduğu icin devlette denenebilir tabi hangi devlet iyidir araştırmak lazım
İlk denemeniz önce gebeliği engelleyen durum nedir sizin ve eşinizin tüm testleri genetik Araştırmaları, eşinizde sorun varsa Androloji uzmanına danışın , siz rahim filmi mümkünse histeroskopi yaptırın tıbbı genetik Hematoloji bölümlerinde durumunuzu anlatıp gerekli araştırmaları yapın. İğneler tedavi çok zor maddi manevi. Hazır olduğunuzda iyi bir merkezde tabii laboratuvarı iyi olan bir yerde deneyin biz o yüzden Memorial’ı seçtik umarım süreç güzel ilerler ve sonuçta iyi olurHanımlar merhaba, tedavileriniz olumlu sonculanir inşallah hepinizinben birşey danışmak istiyorum, büyük ihtimalle tüp bebek tedavisine başlayacağım amh düşüklüğü var 0.90.bu adetimde Süleymaniye kadın doğum hastenesine gideceğim.fakat bu hastane doktor kısmında kafam biraz karışık açıkçası.deneyenleriniz varsa eğer devlette tüp bebek sizce mantıklı mı yaptiraniniz var mı.henuz tüp bebek ile ilgili pek bişey bilmiyorum.bir arkadaşım İstanbul tüp bebek merkezi aret kamar önerdi.sisli Memorial ı da çok duydum nasıldır acaba ne önerirsiniz.
Devlette denedim arkadaşım vardı Zeynep kamilde ama tüp bebekte laboratuvar çok önemli maalesef devlette çok dikkat edilmiyor 1 deneme hiç embriyo oluşmadı 2 deneme 4 embriyo oluştu 2 tanesi transfer edildi tutmadı 3. deneme yine 4 embriyo oluştu 2 tanesi transfer edildi tutmadığı. Transferin çok hızlı olması lazım her saniye önemli o yüzden devlette deneyipte boşuna para ödeyeceğime keşke Memorial’ı ilk başta deneseymişim eşim çok ısrar etti özelde yaptıralım iyi yer olsun diye dinlemedim. Şimdi donmuş 3 embriyomuz var hazırlanıyorum yükleme içinHanımlar merhaba, tedavileriniz olumlu sonculanir inşallah hepinizinben birşey danışmak istiyorum, büyük ihtimalle tüp bebek tedavisine başlayacağım amh düşüklüğü var 0.90.bu adetimde Süleymaniye kadın doğum hastenesine gideceğim.fakat bu hastane doktor kısmında kafam biraz karışık açıkçası.deneyenleriniz varsa eğer devlette tüp bebek sizce mantıklı mı yaptiraniniz var mı.henuz tüp bebek ile ilgili pek bişey bilmiyorum.bir arkadaşım İstanbul tüp bebek merkezi aret kamar önerdi.sisli Memorial ı da çok duydum nasıldır acaba ne önerirsiniz.
Genetik test falan yaptırmadım hiç henuz, ama hiç gebelikde oluşmadı bende ne kimyasal ne başka bişey.sebepsiz sanıyorduk amh yi yaptırana kadar.esimde de benim de diğer hormonlarım da da hiç bir sorun yokdu.İlk denemeniz önce gebeliği engelleyen durum nedir sizin ve eşinizin tüm testleri genetik Araştırmaları, eşinizde sorun varsa Androloji uzmanına danışın , siz rahim filmi mümkünse histeroskopi yaptırın tıbbı genetik Hematoloji bölümlerinde durumunuzu anlatıp gerekli araştırmaları yapın. İğneler tedavi çok zor maddi manevi. Hazır olduğunuzda iyi bir merkezde tabii laboratuvarı iyi olan bir yerde deneyin biz o yüzden Memorial’ı seçtik umarım süreç güzel ilerler ve sonuçta iyi olur
Yok canımm yarın yolcuyuz nasipse …
İşte bende tam olarak bundan korkuyorum, yani ozeldede tutacağının garantisi yok tabiki onu Allah bilir ama.dikkat laboratuvar başka bişey bundan korkdugum için araştırma içerisine düştüm bende.hakkinizda hayırlısı olsun inşallah.allahim inşallah ilk transferinizde nasip ederDevlette denedim arkadaşım vardı Zeynep kamilde ama tüp bebekte laboratuvar çok önemli maalesef devlette çok dikkat edilmiyor 1 deneme hiç embriyo oluşmadı 2 deneme 4 embriyo oluştu 2 tanesi transfer edildi tutmadı 3. deneme yine 4 embriyo oluştu 2 tanesi transfer edildi tutmadığı. Transferin çok hızlı olması lazım her saniye önemli o yüzden devlette deneyipte boşuna para ödeyeceğime keşke Memorial’ı ilk başta deneseymişim eşim çok ısrar etti özelde yaptıralım iyi yer olsun diye dinlemedim. Şimdi donmuş 3 embriyomuz var hazırlanıyorum yükleme için
Çok teşekkürler canım Allah razı olsun.acikcasi ben amh testini tekrar yaptıracağım özelde bildiğim güvendiğim bir yerde ondan sonra tedaviye karar vereceğim.yumurta rezervi normal olan bir insanda alttan muayene de kaç yumurta görünür acaba bir fikrin varmı bu konuda.Canim hayırlı olsun öncelikle amhin düşük olduguna takılmişsın ama benimde amh degerim o civarda ve memorial düşük olarak kabul etmedi sınırda dedi ona keza onemli olan tek bir yumurta onun da kaliteli olması umutsuz düsünmemen icin yazmak istedim. Süleymaniyeye cok yakin oturuyorum bende bir tanıdığımım eşi azospermiydi ve sıleymaniyede ilk tüp bebek denemesinde tuttu ve şuan bebeğini kucağına aldı ve bizden yaşça büyük eşi de 40 yaşında yani demem o ki birazda nasip bu bebek işi umarım senin için hayırlı olacak bir yerde başlarsın. Ben memorial hastanesinden çok memnunum 2 kez negatif almış biri olarak yine de orada devam edeceğim.
Hiç yumurta toplama olmadi tabi kaç toplanır bilemiyorum ama işte bir kere amh yi baktirdigim ay ilk defa alttan muayene oldum 2 ay önce.adetin 3.gunu muayenesinde sağ tarafta 3, 4 sol tarafta 4, 5 folikul yazmisdi doktor kağıda o zaman ve normal demisdi.acaba amh şu 2 üç civarı birinde kaç yumurta oluyor onu merak ediyorum biraz kendiminkini anlamak adına.Normal olanı bilmiyorum tam olarak ama bende 7 yumurta toplanıyor her seferinde 0.8 di amh değerim sen hic muayene oldun mu sende de 10 falan toplanabilir
Onu tam olarak bilemiyorum canım alt sınıra yakın bizim değerlerimiz hiç takılıp stres yapma ama nasibimizde varsa birgün o da olacakHiç yumurta toplama olmadi tabi kaç toplanır bilemiyorum ama işte bir kere amh yi baktirdigim ay ilk defa alttan muayene oldum 2 ay önce.adetin 3.gunu muayenesinde sağ tarafta 3, 4 sol tarafta 4, 5 folikul yazmisdi doktor kağıda o zaman ve normal demisdi.acaba amh şu 2 üç civarı birinde kaç yumurta oluyor onu merak ediyorum biraz kendiminkini anlamak adına.
Öyle canım bazen çok bilmek de iyi değil, bilmesen de olmuyor napcaz bakalimOnu tam olarak bilemiyorum canım alt sınıra yakın bizim değerlerimiz hiç takılıp stres yapma ama nasibimizde varsa birgün o da olacak
Canım valla ayni yaşlarda başladım bende suan 35 yaşındayım. Keske devlet ile vakit kaybetseydim dedim. Bana kalirsa bir kere borca girip doğru tedavi ve güvenilir bir laboratuvar ile yani Memorial ile başlamanı öneririm. Hakkında hayırlısı olsunEvet yaşım 30, maddi acidan da devleti tercih ederim, borca girip yapacağım ozeldede yaptığımda ama istiyorum ki hem zaman kaybetmeyeyim hemde ihmallere falan yer vermeyeyim.o açıdan hangisi en mantıklı olur diye merak ediyorum.siz en çok Memorial dan memnun kaldınız sanırım.digerlerinde ne gibi sorunlar yaşadınız acaba.
Teşekkürler canım tavsiyen için, devlet hangi hastanede denemistin acaba.Canım valla ayni yaşlarda başladım bende suan 35 yaşındayım. Keske devlet ile vakit kaybetseydim dedim. Bana kalirsa bir kere borca girip doğru tedavi ve güvenilir bir laboratuvar ile yani Memorial ile başlamanı öneririm. Hakkında hayırlısı olsun
Yolunuz acik olsun, ilk gunden bol bol folikul gorunsun insallahYok canımm yarın yolcuyuz nasipse …
Otel işini falan hallettik
Sanırım heyecanlıyım , nasıl bi süreç beni bekliyor kestiremiyorum …
Rabbim kimseyi bu yolda hüsrana uğratmasın inş
Benim amh tedavi olduğum zamanlarda 3 küsürdü fakat 11 yumurta toplandı, benden daha düşük amh olup yüksek toplanan oldu.bence önemli olan yumurtaların kaç tanesinin tedaviye cevap vereceği.amh a takılmayın inşallah çok kaliteli ve sonu olumlu olan embriyolarınız olurHiç yumurta toplama olmadi tabi kaç toplanır bilemiyorum ama işte bir kere amh yi baktirdigim ay ilk defa alttan muayene oldum 2 ay önce.adetin 3.gunu muayenesinde sağ tarafta 3, 4 sol tarafta 4, 5 folikul yazmisdi doktor kağıda o zaman ve normal demisdi.acaba amh şu 2 üç civarı birinde kaç yumurta oluyor onu merak ediyorum biraz kendiminkini anlamak adına.
Anladım canım , kısmet işi birazda inşallah rabbim izin verirse hayırlısıyla olur hepimizin çok sağolBenim amh tedavi olduğum zamanlarda 3 küsürdü fakat 11 yumurta toplandı, benden daha düşük amh olup yüksek toplanan oldu.bence önemli olan yumurtaların kaç tanesinin tedaviye cevap vereceği.amh a takılmayın inşallah çok kaliteli ve sonu olumlu olan embriyolarınız olur
Aaa bana oyle bir sey dememislerdi, hep pistonla kullandim, cok sukur enfeksiyon durumu da yasamadim. Tabi her kullanimdan once ve sonra guzelce aparati temizleyerek kullandim.Merhabalar lutinus kullananlara bi sorum olacaktı. Hemşire içindeki aparat hijyenik değil eldivenle kullanacaksın demişti ama ilacın içinden eldiven çıkmadı. Kullananlar nasıl yapıyo eldiveni nerden temin ettiniz yardımcı olabilirler mi lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?