Evet benimki uc gunde bir kalcadandi, herkes cok zorlaniyor ama ne hikmetse progestan igne bana ilk iki igneden sonra hic kalca acisi yapmadi. Vurdurmak icin hastaneye git gel derdi olmazsa ne alaeluard peki progesteron iğnesini 3 günde bir olandan mı kullanıyorsunuz? Doktor bana progestan 25 mg yazdı her gün göbekten olabilecekmişim kendim diğeri daha zormuş sanırım ben daha başladım transferim önümüzdeki hafta olacak inşallah
Ben İzmir Ege üni.de denedim. Bende bir sorub yok. Eşimde morfoloji %1 ya da %2 olarak değişiyor sayısı da düşük 18 milyon civarı. Tüm genetik incelemeleri yaptırdım. Pıhtılaşma içinde en detaylı incelemeleri yaptırdım başka sorun yok yani. Memorial zaten bugüne kadar yaptırdığım tahlilleri yeterli buldu. Ege uni.de rapor çıkartmıştim 1 rapor hakkımı orada kullandim sonra 2 rapor hakkımı özelde. 3 türde Memorial hastanesine geliyorum. 5.gune gelen embriyolarım.pgtye gidiyor oradan sağlıklı gelen yoktu. Nihayet bu 3. Gelisimde 1 tane var. Transfer hazirligindayimTeşekkürler canım tavsiyen için, devlet hangi hastanede denemistin acaba.
İnşallah bu sefer ki tutunur sana canımBen İzmir Ege üni.de denedim. Bende bir sorub yok. Eşimde morfoloji %1 ya da %2 olarak değişiyor sayısı da düşük 18 milyon civarı. Tüm genetik incelemeleri yaptırdım. Pıhtılaşma içinde en detaylı incelemeleri yaptırdım başka sorun yok yani. Memorial zaten bugüne kadar yaptırdığım tahlilleri yeterli buldu. Ege uni.de rapor çıkartmıştim 1 rapor hakkımı orada kullandim sonra 2 rapor hakkımı özelde. 3 türde Memorial hastanesine geliyorum. 5.gune gelen embriyolarım.pgtye gidiyor oradan sağlıklı gelen yoktu. Nihayet bu 3. Gelisimde 1 tane var. Transfer hazirligindayimyardımcı olabileceğim baska soruların varsa yardımcı olmaya çalışabilirim
Bakdim kuzum şimdiBen İzmir Ege üni.de denedim. Bende bir sorub yok. Eşimde morfoloji %1 ya da %2 olarak değişiyor sayısı da düşük 18 milyon civarı. Tüm genetik incelemeleri yaptırdım. Pıhtılaşma içinde en detaylı incelemeleri yaptırdım başka sorun yok yani. Memorial zaten bugüne kadar yaptırdığım tahlilleri yeterli buldu. Ege uni.de rapor çıkartmıştim 1 rapor hakkımı orada kullandim sonra 2 rapor hakkımı özelde. 3 türde Memorial hastanesine geliyorum. 5.gune gelen embriyolarım.pgtye gidiyor oradan sağlıklı gelen yoktu. Nihayet bu 3. Gelisimde 1 tane var. Transfer hazirligindayimyardımcı olabileceğim baska soruların varsa yardımcı olmaya çalışabilirim
Bizde genetik sorun yok ama yumurtalarin toplanması sonrası oluşan embriyoların 5. Güne kadar gelisim takibi sonrası genetik incelemeye alınıyor. Bu genetik incelemeden sağlıksız gelirse transfer yapılmıyor. Bu işlem daha önce sağlıksız gebelik yaşamış olanlara önerilebiliyor yada 35 yaş üzeri kişilere. Benim bir tane kendiliğinden hamileliğim oldu 10. Haftada gebelik sonlandı. O cenini de genetik incelemeye verdirdim trizomi 21 çıkmıştı. Yani down sendromu tespit edildi. Sonraki bütün tedavilerimde genetik inceleme pgt yapıldı.memori hastanesinde saglikli gelen Embriyom olmadığı için hiç transfer olmadı. Bakalım Memorial de ilk transfer hazırlığıİnşallah bu sefer ki tutunur sana canımpgt ye gitmesi ne demek oluyor acaba yani 5.gune gelen embriyoların var ama pgt den sağlıksız gelmesi ne demekki.
Hiç belli olmuyor canım benim amh 0,53 civarı idi 9-11 arası toplandı Çok takılma amh konusuna kaliteleriniz siz iyi olun yeterHiç yumurta toplama olmadi tabi kaç toplanır bilemiyorum ama işte bir kere amh yi baktirdigim ay ilk defa alttan muayene oldum 2 ay önce.adetin 3.gunu muayenesinde sağ tarafta 3, 4 sol tarafta 4, 5 folikul yazmisdi doktor kağıda o zaman ve normal demisdi.acaba amh şu 2 üç civarı birinde kaç yumurta oluyor onu merak ediyorum biraz kendiminkini anlamak adına.
Anladım canım, rabbim sağlıkla mutlulukla versin kucağına inşallah yavrunuBizde genetik sorun yok ama yumurtalarin toplanması sonrası oluşan embriyoların 5. Güne kadar gelisim takibi sonrası genetik incelemeye alınıyor. Bu genetik incelemeden sağlıksız gelirse transfer yapılmıyor. Bu işlem daha önce sağlıksız gebelik yaşamış olanlara önerilebiliyor yada 35 yaş üzeri kişilere. Benim bir tane kendiliğinden hamileliğim oldu 10. Haftada gebelik sonlandı. O cenini de genetik incelemeye verdirdim trizomi 21 çıkmıştı. Yani down sendromu tespit edildi. Sonraki bütün tedavilerimde genetik inceleme pgt yapıldı.memori hastanesinde saglikli gelen Embriyom olmadığı için hiç transfer olmadı. Bakalım Memorial de ilk transfer hazırlığı
Aaa çok iyimis, banada adetken 9 yumurta görünüyor demişlerdi toplamda o zaman amh yi bilmiyordum bı kaç gün sonra öğrenmiştim.dedigin gibi aslında sayilardan çok var olan kaliteli yumurta çok haklısınHiç belli olmuyor canım benim amh 0,53 civarı idi 9-11 arası toplandı Çok takılma amh konusuna kaliteleriniz siz iyi olun yeter
Bizde genetik sorun yok ama yumurtalarin toplanması sonrası oluşan embriyoların 5. Güne kadar gelisim takibi sonrası genetik incelemeye alınıyor. Bu genetik incelemeden sağlıksız gelirse transfer yapılmıyor. Bu işlem daha önce sağlıksız gebelik yaşamış olanlara önerilebiliyor yada 35 yaş üzeri kişilere. Benim bir tane kendiliğinden hamileliğim oldu 10. Haftada gebelik sonlandı. O cenini de genetik incelemeye verdirdim trizomi 21 çıkmıştı. Yani down sendromu tespit edildi. Sonraki bütün tedavilerimde genetik inceleme pgt yapıldı.memori hastanesinde saglikli gelen Embriyom olmadığı için hiç transfer olmadı. Bakalım Memorial de ilk transfer
Canım hayırlı olsun tedavin inşallah
Canım hayırlısıyla muradına kavuş inşallah
Hadi hayırlı olsun canım çok güzel haberler al insallah dualarımdasın
Hadi hayırlı olsun canım çok güzel haberler al insallah dualarımdasıngelişmeleri haberdar et
Allah Razı Olsun çok sağolun ..Canım hayırlısıyla muradına kavuş inşallah
Hadi bakalım çok iyi
Nerden geliyorsunuz İstanbul 'a ?kızlar şimdi doktordan cıktım. naturan transfer sürecindeyim adetin 11. gunu ve folikul bulunamadı. aysu hanım baktı sonra umut beyi cagırdı. rahim kalınlıgı iyi ama erken cagırmısız hastayı dedı. adetlerim 33-34 günde bir olduğu için. sizce bir sonraki gitmemde folikul cıkar mı ki moralim cok bozuldu.
Uzulme canim, bir sonraki ay ilacli olur garanti olurkızlar şimdi doktordan cıktım. naturan transfer sürecindeyim adetin 11. gunu ve folikul bulunamadı. aysu hanım baktı sonra umut beyi cagırdı. rahim kalınlıgı iyi ama erken cagırmısız hastayı dedı. adetlerim 33-34 günde bir olduğu için. sizce bir sonraki gitmemde folikul cıkar mı ki moralim cok bozuldu.
Ben de aynı durum olmuştu folikül gelismemis dediler kan testi yaptılar meğer çatlamış nasil oldu ben de anlamamıştım bazen gizlenebiliyor dediler açıklama olarak dakızlar şimdi doktordan cıktım. naturan transfer sürecindeyim adetin 11. gunu ve folikul bulunamadı. aysu hanım baktı sonra umut beyi cagırdı. rahim kalınlıgı iyi ama erken cagırmısız hastayı dedı. adetlerim 33-34 günde bir olduğu için. sizce bir sonraki gitmemde folikul cıkar mı ki moralim cok bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?