Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Nasil gidiyor canim? Folikul sayilarin belli olmaya baslamistir yavas yavas, insallah hepsi de olgun cikar opu gunun belli oldu mu? bizi guncelle lutfen

Nasil gidiyor canim? Folikul sayilarin belli olmaya baslamistir yavas yavas, insallah hepsi de olgun cikar opu gunun belli oldu mu? bizi guncelle lutfen
Şimdilik OPU günüm belli değil ama haftaya muhtemelen operasyon gerçekleşir diye düşünüyor Sevgili Yücel Hocamız

Foliküller çok şükür asekron olarak gelişmedi. Makul büyümede gidiyor ..

Dünkü muayene de foliküllerin çapları ortalama 12’ nin üzerindeydi . Kan vermedim. E2 değerim 225’lik dozun yeterli olduğunu ifade ediyormuş .

Yarın 4. Muayenem ve Yumurta Büyütme de 8.günüm olucak inş ..

Şimdiye kadar tüm muayenelerim de Yücel Hoca eşlik etti. Semra Hocayı bankodan talep etmeme rağmen hemşire ısrarla “Semra Hoca’nın ameliyatları oluyor , belli olmuyor” dedi ..
“Ee dedim not alın , banko öyle diyor .Müsait zamanında eşlik edebilir diyerekten”
“Malesef” diyip geçiştirdi valla bizi
Allah’tan yine Yücel Hoca’yayle ilerliyoruz bi izinli durum olmazsa ..

Haberler cok guzel heyecanla bekliyorum gelismeleri evet, ogleden once Semra hoca ameliyatlari yapiyor, ben de nasiplenmistim kendisinden gercekten denk gelmesi lazim ama her sey yolunda gidiyor cok sukur, Semra hocanin yapacagi sihirli bir dokunusa gerek yok gibi gorunuyor. O yuzden takma kafana

Ben ne zaman hasteneye gitsem hep Beril Hoca'nın odasında ama ..
Genellikle yabancı hastalarla görüşmede .. Üstelik sabah saatlerinde ..
Yarın yine söylicem , Yücel Hoca'ya güvenmemek değil de yine de bi sözle de olsa yorumlamaya ihtiyacım var sanırım ..

Rabbim kimsenin emeklerini ,umutlarını söndürmesin ..
Günlerdin yanan o canlılar için perişan olduk zaten , içimizde umut yeşertsin Mevlam

Tesekkur ederım cevapladınız için peki covit testının bu hastanede mecburımı
Hayır …
Memorial’dan 500 m yukarısında
Şehir Hastanesi var .
Cemil Taşçıoğlu..

Eşimle acil bölümünde test yaptırdık.
Nöbetçi olan Acil Hekiminden de rica edip Akciğer Röntgeni çektirdik , durumumuzu izah edip.
Yanlız acilde çekildiği için , raporlama kısmında bankoya gidip isim yazdırmanız gerekiyor ki uzman tarafından raporunuz oluşturulsun. Aksi halde sadece CD şeklinde alabilirsiniz.

Yücel hoca ya rica edin, o not alırsa görüşme ayarlarlar.

Peki sonuç ne oldu başarıya ulaştın mi sürekli ilaç kullanmak da ne kadar doğru bilmiyorum ama benim ilacı bırakınca yükseliyor anlam veremiyorum artık.

Peki sonuç ne oldu başarıya ulaştın mi sürekli ilaç kullanmak da ne kadar doğru bilmiyorum ama benim ilacı bırakınca yükseliyor anlam veremiyorum artık.
Ben artık ilaç kullanmıyorum çünkü yalancı prolaktin dedikleri için.. memorial da içmeyin demisti..olctordugumde yuksek idi ama böyle söyledikleri için de müdahale etmiyorum acikcasi..netice olarak daha bebek sahibi olamadım.. bakalım.nasip..

Cok guzel haber
Insallah gule oynaya yumurta toplamaya girersin Allah in izniyle Yücel hoca da çok iyi hoca,ama ister istemez Semra hoca denk gelsin istiyoruz.Yucel hoca ya demekten ziyade hemşirelere ısrarla rica etsen daha guzel olur sanki

Anladım canım inşallah anne olma duygusunu rabbim tattirir bizlerede hakkında hayırlısı olsun

Ya da Zehra hanım la da konuşabilirsiniz. O da etkili olur

Tecrübeli arkadaşlar yumurta toplamadan sonra 2. Adet gecikir mi ?Benim bu yaşıma kadar hiç şaşmadı hep 28. Gün olurdum toplamadan sonra bile 28. Gün oldum hatta ama bu sefer transferi bekliyorum 31. Gün oldu tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…