- 19 Aralık 2017
- 1.492
- 1.844
- 133
- 35
Merhaba bir değişiklik olmadıysa geçen ay 6500 TL idi.Arkadaslar merhaba bırsey sormak istıyorum sadece dondurulmuş embrıyo transfer ücretini bilen varmı
Arkadaslar merhaba bırsey sormak istıyorum sadece dondurulmuş embrıyo transfer ücretini bilen varmı
Nasil gidiyor canim? Folikul sayilarin belli olmaya baslamistir yavas yavas, insallah hepsi de olgun cikaropu gunun belli oldu mu? bizi guncelle lutfen
Şimdilik OPU günüm belli değil ama haftaya muhtemelen operasyon gerçekleşir diye düşünüyor Sevgili Yücel HocamızNasil gidiyor canim? Folikul sayilarin belli olmaya baslamistir yavas yavas, insallah hepsi de olgun cikaropu gunun belli oldu mu? bizi guncelle lutfen
Haberler cok guzelŞimdilik OPU günüm belli değil ama haftaya muhtemelen operasyon gerçekleşir diye düşünüyor Sevgili Yücel Hocamız
Foliküller çok şükür asekron olarak gelişmedi. Makul büyümede gidiyor ..
Dünkü muayene de foliküllerin çapları ortalama 12’ nin üzerindeydi . Kan vermedim. E2 değerim 225’lik dozun yeterli olduğunu ifade ediyormuş .
Yarın 4. Muayenem ve Yumurta Büyütme de 8.günüm olucak inş ..
Şimdiye kadar tüm muayenelerim de Yücel Hoca eşlik etti. Semra Hocayı bankodan talep etmeme rağmen hemşire ısrarla “Semra Hoca’nın ameliyatları oluyor , belli olmuyor” dedi ..
“Ee dedim not alın , banko öyle diyor .Müsait zamanında eşlik edebilir diyerekten”
“Malesef” diyip geçiştirdi valla bizi
Allah’tan yine Yücel Hoca’yayle ilerliyoruz bi izinli durum olmazsa ..
Ben ne zaman hasteneye gitsem hep Beril Hoca'nın odasında ama ..Haberler cok guzelheyecanla bekliyorum gelismeleri evet, ogleden once Semra hoca ameliyatlari yapiyor, ben de nasiplenmistim kendisinden gercekten denk gelmesi lazim ama her sey yolunda gidiyor cok sukur, Semra hocanin yapacagi sihirli bir dokunusa gerek yok gibi gorunuyor. O yuzden takma kafana
Hayır …Tesekkur ederım cevapladınız için peki covit testının bu hastanede mecburımı
Ücretsiz ..Şehir hastahanesinde covid ucreti nedir ?
Yücel hoca ya rica edin, o not alırsa görüşme ayarlarlar.Ben ne zaman hasteneye gitsem hep Beril Hoca'nın odasında ama ..
Genellikle yabancı hastalarla görüşmede .. Üstelik sabah saatlerinde ..
Yarın yine söylicem , Yücel Hoca'ya güvenmemek değil de yine de bi sözle de olsa yorumlamaya ihtiyacım var sanırım ..
Rabbim kimsenin emeklerini ,umutlarını söndürmesin ..
Günlerdin yanan o canlılar için perişan olduk zaten , içimizde umut yeşertsin Mevlam
Ondan çekiniyorum ya , acaba güvensizlik gibi algılar mı ? veya memnuniyetsizlik hissi mi veririm bilemiyorum hiçYücel hoca ya rica edin, o not alırsa görüşme ayarlarlar.
Ben son tedavide Rica etmiştim transfer hazırlığında. Kayıplarım var bir de o görsün içime daha çok sinecek demiştim Gönül hanım not almıştıOndan çekiniyorum ya , acaba güvensizlik gibi algılar mı ? veya memnuniyetsizlik hissi mi veririm bilemiyorum hiç
Ben son tedavide Rica etmiştim transfer hazırlığında. Kayıplarım var bir de o görsün içime daha çok sinecek demiştim Gönül hanım not almıştıOndan çekiniyorum ya , acaba güvensizlik gibi algılar mı ? veya memnuniyetsizlik hissi mi veririm bilemiyorum hiç
Peki sonuç ne oldu başarıya ulaştın mi sürekli ilaç kullanmak da ne kadar doğru bilmiyorum ama benim ilacı bırakınca yükseliyor anlam veremiyorum artık.
Ben artık ilaç kullanmıyorum çünkü yalancı prolaktin dedikleri için.. memorial da içmeyin demisti..olctordugumde yuksek idi ama böyle söyledikleri için de müdahale etmiyorum acikcasi..netice olarak daha bebek sahibi olamadım.. bakalım.nasip..Peki sonuç ne oldu başarıya ulaştın mi sürekli ilaç kullanmak da ne kadar doğru bilmiyorum ama benim ilacı bırakınca yükseliyor anlam veremiyorum artık.
Cok guzel haberŞimdilik OPU günüm belli değil ama haftaya muhtemelen operasyon gerçekleşir diye düşünüyor Sevgili Yücel Hocamız
Foliküller çok şükür asekron olarak gelişmedi. Makul büyümede gidiyor ..
Dünkü muayene de foliküllerin çapları ortalama 12’ nin üzerindeydi . Kan vermedim. E2 değerim 225’lik dozun yeterli olduğunu ifade ediyormuş .
Yarın 4. Muayenem ve Yumurta Büyütme de 8.günüm olucak inş ..
Şimdiye kadar tüm muayenelerim de Yücel Hoca eşlik etti. Semra Hocayı bankodan talep etmeme rağmen hemşire ısrarla “Semra Hoca’nın ameliyatları oluyor , belli olmuyor” dedi ..
“Ee dedim not alın , banko öyle diyor .Müsait zamanında eşlik edebilir diyerekten”
“Malesef” diyip geçiştirdi valla bizi
Allah’tan yine Yücel Hoca’yayle ilerliyoruz bi izinli durum olmazsa ..
Anladım canım inşallah anne olma duygusunu rabbim tattirir bizlerede hakkında hayırlısı olsunBen artık ilaç kullanmıyorum çünkü yalancı prolaktin dedikleri için.. memorial da içmeyin demisti..olctordugumde yuksek idi ama böyle söyledikleri için de müdahale etmiyorum acikcasi..netice olarak daha bebek sahibi olamadım.. bakalım.nasip..
Ya da Zehra hanım la da konuşabilirsiniz. O da etkili olurCok guzel haber
Insallah gule oynaya yumurta toplamaya girersin Allah in izniyleYücel hoca da çok iyi hoca,ama ister istemez Semra hoca denk gelsin istiyoruz.Yucel hoca ya demekten ziyade hemşirelere ısrarla rica etsen daha guzel olur sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?