Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canim ben de araştırıyorum agustos reglim ile tedaviye baslamak istiyoruz olumsuz asilamam var sisli memorialde sen ne yaptın karar verebildin mi ?
Benim eşimin %2 biz pozitif sonucu aldik
Merhaba sizinle hangi doktor ilgilendi sisli memorial de ?

Kızlar benim opüden sonra reglim normal aralığında oldu şimdi 3 gün gecikti, transfer yaptırmadım neden olmuş olabilir, daha önceki tedavi süreçlerimde böyle olmamıştı, normal adet ağrılarım ve gerginliğimde yok

Havalardan bile olabilir, simdiden 3 gun icin endise etme. Korunmasiz iliski olduysa ve bir surpriz gelmiyorsa, regl gelir er ya da gec. Genelde transfer icin beklenen ayda hep gecikiyor bekleyis stresinden

Havalardan bile olabilir, simdiden 3 gun icin endise etme. Korunmasiz iliski olduysa ve bir surpriz gelmiyorsa, regl gelir er ya da gec. Genelde transfer icin beklenen ayda hep gecikiyor bekleyis stresinden
Havalardan o zaman kanımda genetik bir problem olabilir sonuçlar çıkana kadar 3 ay erteleme mecbur yaptık teşekkür ederim

Çok haklısın son olsun inşallah

Canim ben de araştırıyorum agustos reglim ile tedaviye baslamak istiyoruz olumsuz asilamam var sisli memorialde sen ne yaptın karar verebildin mi ?

Merhaba sizinle hangi doktor ilgilendi sisli memorial de ?
Eylül ayı gibi gitmeyi düşünüyorum Memoriala oraya daha sıcak bakıyorum şimdilik.

Eylül ayı gibi gitmeyi düşünüyorum Memoriala oraya daha sıcak bakıyorum şimdilik.
Ben de döndüm dolaştım tekrar geldim sisli memoriale asilama zamani bidaha gitmem demiştim ama gördüğüm kadarıyla aralarında en büyük hatalar yapmayan onlar

Kızlar yumurta büyütme sürecinde E2 hormonu yükselir mi ?
Adetin 2. günü 48,85 iken , bugün 4. günü ve değerim 662,90 ..
Şuana kadar dozlarım 225 IU olarakdı .
Şizce endişelenmelimiyim ?

Tabi tabi, e2 hormunun yumurtalarinin gelisip olgunlastigini gosteriyor. Her 200-250 degeri 1 olgun yumurtaya tekabul eder genellikle

Endişelenme canım bu süreçte yükselmeli zaten düzenli bir şekilde çok sevindim başlamana umarım bize verdiğin moral gibi güzel mucize haberleri alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…