Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yok ya daha olmadım. Günümde gelmedi zaten 7-10 arası olmam lazım. Ama toplama sonrası 2. Adetim hep sapıtıyor o nedenle ben adetim gözüm kulağım orada bekliyorum.
Ya benim de normalde 12 sinde gelmesi lazım ama gecikir diye düşünüyorum. Biz de memleketteyiz. Adet olunca kaçıncı gün çağırıyorlar acaba

Ya benim de normalde 12 sinde gelmesi lazım ama gecikir diye düşünüyorum. Biz de memleketteyiz. Adet olunca kaçıncı gün çağırıyorlar acaba
Yok ya ben gitmicem. İzmirden doktor aracılığıyla takip sağlanacak o istediği değerleri söyleyecek ben izmirden yaptırıp göndercem. Yücel Bey öyle yaparız dedi. Doğal folikül takibi yapılacak. Çelişen bir durum hissedersem çağırırım dedi.

Kızlar prolaktin neden sürekli yükselir bilen var mı ilaç kullanınca düşüyor bırakınca yükseliyor

Yani beyin cerrahına göründüm ben iyi huyku tümör denilebilir denildi ama boyutu çok küçük olduğu icin ciddi bisey degil büyücegini de düşünmüyorum ama her yıl bir emar cekil dedi. Kadin doğum icin ise yumurtlamayı engelleyebilir dedi ama ben de öyle bir durum yok kontrol edildi. Zaten bir tane ilacı var dostinex, onun dozunu ayarlıyorlar o sekilde korkulacak birsey yok yani

Anladım cnm umarım öyle değildir bilmiyorum daha ne olduğunu Memoriale gidince yönlendirirler elbet sinir bozuyor bu değerin artışı.

Kızlar prolaktin neden sürekli yükselir bilen var mı ilaç kullanınca düşüyor bırakınca yükseliyor
Merhaba
Benim yıllardır prolaktin hormonum hep yüksek..hep dostinex kullandım.. hatta endokrin doktorlarına gittim, onlarda yine yüksek dedi..45 ile 150 arasında normal durumu..fakat semra hoca makroprolaktin baktirdi..en son çıkan sonucta yalancı prolaktin düşürmeye gerek yok dedi..ve o şekilde tup bebek tedavisi oldum..ama gittiğim endokrin dr u da makroprolaktin baktirip ilaç kullanmalısın demisti...enteresan bir durum..Ben Semra hoca ya inanmayı tercih ettim..

Peki sonuç ne oldu başarıya ulaştın mi sürekli ilaç kullanmak da ne kadar doğru bilmiyorum ama benim ilacı bırakınca yükseliyor anlam veremiyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…